Allereerst zijn de leveringsvoorwaarden niet heel fijn. Een zwaar dressoir wordt afgegooid en verder moet je het uitzoeken. Daarna zijn we al weken bezig met het stellen van de kastdeurtjes, dramatisch gewoon! Gelijk in dezelfde week contact opgenomen en nu ondertussen al bijna 3 weken verder en nog geen oplossing. Voor zo een prijzig dressoir verwacht je niet deze kwaliteit en service. Ik zal hier niet snel nog zo een grote aankoop doen.
Hallo Kim, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze vervoerder Dutchned levert inderdaad bestellingen af bij de eerste voordeur op de begane grond. Dit staat ook vermeld op onze website, we vinden het vervelend dat dit vooraf niet duidelijk was voor jou. Ik zie dat je m.b.t. de deuren van het dressoir in contact bent met onze klantenservice. Wij gaan ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Uiteraard mag je ons altijd tussentijds bellen wanneer je vragen hebt. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Goede snelle bezorging
Ik heb een beschadigde plank ontvangen. De zijkant is afgestoken met verf en de zijkant van de plank is beschadigd
Hallo Ela, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat vervelend dat de plank met schade is geleverd! Onze klantenservice neemt spoedig contact met je op. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
De vaas die ik besteld had bleek niet hetzelfde formaat te hebben als op de site vermeld stond. De klantenservice was heel vriendelijk en ik heb het artikel geretourneerd.
Keurig Ingepakt en opgestuurd, ik ben er blij mee maar ik had een beter kwaliteit verwacht! Goede prijs en kwaliteitsverhouding
Mooie stevige eiken tafelpoten. Duidelijke werkomschrijving, gemakkelijk te monteren onder het tafelblad.
Goede en snelle levering. En eindeloos leuke spulletjes shoppen.
Drie keer een marmer snijplank besteld tot drie keer kapot afgeleverd 2 keer bij afhaaldepot en 1 keer thuis ik was er klaar mee maar na het geld terug gekregen kreeg ik toch een kleine compensatie vanuit basiclabel netjes en correct
Hallo Matthijs, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling tot 3x toe kapot is geleverd. Dit mag niet gebeuren. Wij waarderen het natuurlijk dat je ons hierop wijst en hopen transportschade in de toekomst te kunnen verminderen. Onze klantenservice neemt nog even persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Recensione originale
Drie keer een marmer snijplank besteld tot drie keer kapot afgeleverd 2 keer bij afhaaldepot en 1 keer thuis ik was er klaar mee en heb geld terug gevraagd elke keer was de plank slecht verpakt heb dit gemeld maar er is geen gehoor aan gegeven zonde
Goed product, snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten. Kortom blij mee!
Beschadigd kastje gekregen. Hierover gemaild maar de mail wordt veel te laat of helemaal niet beantwoord. Tot nu toe nog steeds geen antwoord en oplossing voor het probleem
Hallo Jeanne, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je een beschadigd kastje hebt ontvangen en daarna lang op een antwoord hebt moeten wachten. Ik zie dat je inmiddels in contact bent met onze klantenservice m.b.t. de schademelding. Het beschadigde kastje zal zo snel mogelijk worden omgeruild voor een nieuw exemplaar. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je dit laten weten aan onze klantenservice. Alvast veel plezier van het nieuwe meubel! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Basic label levert mooie meubels. Nog belangrijker, eventuele vragen of problemen lossen ze snel en behulpzaam op. Top!
De kast ziet er prachtig uit. Erg tevreden. Helaas zitten er 2 beschadigingen in het hout die goed zichtbaar zijn. 1 op de rechterdeur aan de voorkant. En 1 beschadiging op de linkerdeur. Het zit vol in het zicht op de voorzijde. Heel jammer.
Hallo Tessa, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je het artikel met schade hebt ontvangen. Ik zie dat er nog geen contact is opgenomen met onze klantenservice m.b.t. de schademelding. We gaan dit natuurlijk voor je oplossen. Onze klantenservice zal vandaag nog contact met je opnemen zodat we dit op een passende manier kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Mijn stoeltje had ik ergens in een winkel zien staan, maar alleen Basiclabel wilde bezorgen. Blij met stoeltje en jullie service. Nu kijk ik eerst op jullie website....
Perfecte kwaliteit die aan verwachtingen voldoet.
we hebben een tv meubel besteld, kwam beschadigd binnen, na melding werd er wel meteen meegedacht naar de oplossing. De opnieuw te leveren stukken bleven in een bestelling hangen, track en trace code bleef op datum hangen, Zelf contact opgenomen, bleek iets niet te kloppen, er zou een melding komen zodra het geleverd kon worden. Ik werd op het werk verwittigd door een buurvrouw, dat pakket blijkbaar toch ineens geleverd was, bij een oud buurvrouwtje waarmee het contact moeizaam verloopt, en zij zeker geen zware dingen kan tillen, postbezorger was blijkbaar ook aan het mopperen, dus al bij al geen fijne situatie. Als er iets geleverd wordt, zorgen wij dat er iemand thuis is, of voor een oplossing, maar we wisten niks van leveren! Gebreken doorgegeven...
Zie bovenstaande
Vorige week een bed en kast voor onze zoon gekocht bij Basiclabel. Het is altijd even afwachten wat voor kwaliteit het is bij een online-aankoop. Maar zowel het bed als de kast zijn van uitstekende kwaliteit. En het geld zeker waard. Alles werd ook op de aangegeven dagen geleverd.
De spiegel zat goed verpakt, werd snel geleverd en ziet eruit zoals het plaatje op de webshop. Ik ben tevreden!
Na veel verwarring en twijfel over de aangekochte goederen ben ik uiteindelijk goed en klantvriendelijk geholpen. Er is een prima geboden oplossing gekomen vanuit Basiclabel. Nogmaals dank hiervoor! Ik heb mijn review daarom ook aangepast!
ik had wat besteld en verwachtte het een paar weken later, de levertijd werd aangepast zonder dat ik hier bericht van kreeg.
Hallo Anja, Bedankt voor je beoordeling. Helaas zijn er vele leveringen extra vertraagd. De klantenservice heeft je in december per mail laten weten dat de levering is vertraagd en de huidig levertijd inzichtelijk is in de track en trace link zodra deze bekend is. Jammer dat dit bericht niet goed is ontvangen, maar fijn dat je even contact zocht eind januari en je het pakket op 29-1 in ontvangst kon nemen. Heel veel plezier van de set kommen! Team Basiclabel
Heel goed!@
Wonen vlak bij Hoorn, dus kijk ik vaak in de winkel. Zoveel al gekocht daar.
Mijn pakket kwam maar niet. 1 belletje was genoeg om het pakjet de volgende dag in huis te hebben! Bedankt! Blij mee!
De reden dat ik hier bestelde was levering de volgende dag. En ja: product was op voorraad en had de claim ‘volgende dag in huis’. Dat werd dus een dag later. Knap vervelend ala je het de dag ervoor nodig hebt en erop vertrouwt. Dus: Haal die claim eraf, Basiclabel, want nu ben je zelfs strafbaar ivm kostenverhaling door werkprofessionals.
Hallo Taco, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Het is heel vervelend als je tijdig een bestelling online plaatst met de garantie dat het dezelfde dag nog verzonden via PostNL en dit zonder bericht toch niet wordt gehaald. Onze excuus hiervoor! We nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Tot nu toe alles wat ik heb gekocht in de winkel en via de site is uitstekend bevallen. Goede kwaliteit prijsverhoging. Ook een ruime keuze in diverse huisstijlen….
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire