Snelle levering correct contact

Blij met de bank. Dinsdag besteld, vrijdag in huis. Top!

Zeer slecht

Helaas kast wordt gebracht. Moet zelf de poten eronder schroeven. Maar dat is op zich nog niet erg. Maar binnen in de kast plankendragers zijn er van af. Blokje wat de bovenste deurtjes tegen moet houden eraf. Al met al een zeer teleurstellende levering. Gebeld moet mailen en foto’s sturen. Denk dat je dan wel op de hoogte gehouden wordt over de gang van zaken. Maar nee wordt gebeld door de bezorg dienst. Of ik de kast maar wil in pakken dan komen hem omruilen. Nee karton heb ik niet. Nou dan kunnen we niets voor u doen bel basiclabel maar. Het gaat hier wel om een kast van bijna 900 euro en niet om een nachtkastje.

Perfect proces en levering

Eenvoudig en duidelijk bestelproces en vlotte levering!

Prima ervaring

Prettige info via de telefoon.

Heb nu mijn mooie Freddie hoekbank in de kamer staan. Mijn bezoek is zeer enthousiast. Heb even in angst gezeten, dat de twee elementen niet in de lift konden, en dit overlegd voor eventuele oplossing met uw medewerkster Sophie, en die dacht zo mee. Maar gelukkig zoals aangegeven, helemaal gelukt. Zeer tevreden.

Niets op aan te merken

Bestelling verliep vlot. Communicatie middels mail na bestelling helder. Bezorging zoals aangegeven volgende werkdag. Product zoals gewenst. Niets op aan te merken dus.

Goede en mooie kast.

Wiebelt wat, maar dat kan ook aan de vloer liggen. Opgelost met houtjes. Verder tevreden!

Mooie bank - prima levering!

Mooie bank!

te slordig gemaakt zonder eindcontrole

Ik heb twee vitrinekastjes besteld. De sluiting werkt niet. Het is eigenlijk als een scharnier gemaakt met drie buisjes onder elkaar, alleen sluiten de buisjes niet op elkaar aan waardoor de het palletje niet in het laatste buisje valt en het dus niet af te sluiten is. Eén was erger dan de ander, dus de slechtste heb ik retour verzonden. Nog geen geld retour ontvangen.

snelle en correcte levering

fijn dat het zo snel geleverd was en alles netjes in orde

Gemakkelijk shoppen vanuit je luie stoel….

Gemak dient de mens als je niet fysiek naar een winkel toe kan. Dat gaat erg snel en gemakkelijk via de site van Basic Label.

Prima mooi aanbieding van TV Meubel

Prima verzorgde levering en overal prima afhandelig

Mooi aanwinst in het interieur

Zo blij met mijn tv meubel

Goede en snelle service!

Goed en snel

Fijne ervaring zowel in de winkel als online. Online voor het eerst iets besteld. Snelle levering en tijdens het uitpakken waren 2 dingen niet goed, maar ook dat is netjes opgelost en nageleverd.

Snelle bezorging en leuke stoelen

Ik heb in de sale twee stoeltjes gekocht. Mooie trendy stoelen die vrij eenvoudig in elkaar gezet konden worden. De bezorging was binnen 24 uur! Super snel.

Leuke spullen

Snelle levering en keurig verpakt!

Niets negatiefs te melden.

Vlotte, correcte en zeer snelle afhandeling van order en levering. Zelfs tot in België op 2 werkdagen. En dit op 24 december. Chapeau! Aangenaam verrast. En ook de kwaliteit van het artikel is super. Blij dat ik Basiclabel op het www-net gevonden heb!

Snelle en goede levering.

Snel en duidelijk

Product klopt met foto, snelle levering, duidelijk welk tijdstip.

Mooie kast, snel bezorgd. Prima verpakt.

Goed product, goede service, voor een goede prijs

Ik besteld de kapstok van Woood, er ontbrak een onderdeel. Basiclabel heeft ondmiddelijk actie ondernomen en binnen twee dagen has ik een nieuwe. Ik kon de oude zonder kosten retour zenden.

Betrouwbaar..

Snelle levering, goed in de communicatie, after sales is goed en producten worden goed verpakt.

Super snelle en echt vriendelijke service.

Ik had nog maar net de spullen besteld en ik werd al gebeld dat met de vraag hoe laat ik wilde dat de spullen geleverd worden. Op de bezorgdag belde de bezorger of het een probleem was dat ze een kwartier eerder kwamen. Kortom hele goede service. De kwaliteit is heel goed. Ik had op de website niet gezien dat ik er apart een lattenbodem bij het bed besteld moest worden. Dat kan iets duidelijker.

Had beter gekund

De levertijd van de spiegel was 4 a 5 weken. Kreeg iedere keer een andere datum door. via de mail waar ik niet op kon reageren. Uiteindelijk kreeg ik de spiegel na 11 weken. Had het anders verwacht. Helaas. Spiegel is erg mooi dat maakt een hoop goed.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire