Bestelling gedaan, daarna snelle opvolging telefonisch een afspraak ingepland. Deze moest ik nog wijzigen op het laatste moment. Ook dat was geen probleem. En alles netjes / schadevrij geleverd door een vriendelijke en behulpzame bezorger.
Hi Roel, Dank je wel voor deze positieve review! Wij zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl. Groet, team Basiclabel
Op donderdagavond besteld en vrijdagochtend werd onze WOOOD SKYLER DRAAIFAUTEUIL PU LEER COGNAC al geleverd. Erg tevreden met zowel de stoel als de snelheid van leveren.
Hi René, Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je nog heel veel plezier met je nieuwe draaifauteuil! Groet, Team Basiclabel.
Online hebben wij een tafeltje gekocht (Woood bijzettafel Sanne). Wij waren in de veronderstelling dat deze beige zou zijn (kleuromschrijving is Antique beige) maar bij binnenkomst blijkt deze hartstikke grijs te zijn, net als onze bank… dat is even een tegenvaller. We gaan hem nu maar proberen te schilderen in het beige.
Hi Sofie, Wat jammer dat je bestelling niet naar verwachting is. Uiteraard kijken wij altijd mee naar een passende oplossing. Ik neem naar aanleiding van je review per mail contact met je op. Groet, team Basiclabel
Onlangs hebben wij onze mooie bank ontvangen. Heel blij mee. De communicatie met de bezorgdienst ging vlekkeloos. Met twee vrolijke sterke jongens werd de bank de trap op gedragen waarna ze deze keurig netjes gebruiksklaar hebben achter gelaten. Tot service!
Hi Danny, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe bank.
Mooie kast, vriendelijke levering. Wel enorm zware delen, dus spierballen vereist om het op zn plek te krijgen.
Recensione originale
Er was een afspraak gemaakt voor levering, maar na uren wachten bleek dat ons adres 'over het hoofd was gezien'. Vervolgens werd doodleuk gezegd dat er dan een nieuwe afspraak moet worden gemaakt en dat het een fout van het systeem is. Dat er met geen enkel woord wordt gerept in de trant van "onze excuses, vervelend dat u dit overkomt, we gaan dit zo goed mogelijk voor u oplossen" vind ik werkelijk bijzonder klant onvriendelijk. Daar is veel te winnen, een kwestie van de klant op een andere manier te woord staan zou al heel veel uitmaken. Nogmaals geen enkele klacht over de kast zelf.. we zijn nog steeds in afwachting van de levering.
Zeer snelle levering en erg tevreden over mijn aankoop.
Hi Hilde, Bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug bij Basiclabel. Groet team Basiclabel
Groot assortiment, leuke prijzen en snelle levering. Duidelijke communicatie en kwaliteit! Wat wil je nog meer?
Hi Laura, Bedankt voor je leuke review! Groet team Basiclabel
Tafel gezien op Basiclabel; snel en prima geleverd. Onmiddellijk gestart met de eenvoudige montage van dit top product!
Hi Jimmy, Bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug bij Basiclabel. Groet team Basiclabel
Al meerdere keren meubels besteld bij Basiclabel. Vorig jaar een mooie hoekbank aangeschaft die binnen een jaar gebreken begon te vertonen. Na contact met de klantenservice is er direct na contact met de leverancier een nieuwe bank besteld en kosteloos omgewisseld. Snel contact, geen gedoe! Super blij dat we nog kunnen genieten van deze prachtige aankoop.
Hi Shannen, Bedankt voor je review! We willen je veel plezier wensen met deze prachtige bank. Fijn om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaring. We zien je graag weer eens terug!
Prachtige strelitizia Nicolai kunstplant. Fijn voor een plek waar de zon niet altijd schijnt, maar waar wat "groen" toch fraai staat. Stevige zware basis, en royale maat bladeren. Mooie finish, bijna niet van echt te onderscheiden. Blij mee!
Mooie website en erg leuke spullen. Eetstoelen uitgekozen en waren eerder leverbaar dan vooraf aangegeven. Wij werden gebeld door de vervoerder om een afspraak in te plannen. Keurig binnen het vooraf gecommuniceerde tijdstip afgeleverd door een chauffeur die echt plezier heeft in zijn werk.
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie naar wens is verlopen. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe eetkamerstoelen.
Online een bank uitzoeken is spannend, en zeker niet teleurgesteld. De bank is precies zoals we gehoopt en verwacht hebben. Een fijne gezinsvakantie, voor mensen met lange bovenbenen! De levering is precies volgens planning verlopen. Helemaal blij!
Hi Maartje, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe bank. We zien je graag weer eens terug op www.basiclabel.nl
Ik heb speciaal bij jullie een kast besteld omdat er op de site beloofd werd dat ik de volgende dag (woensdag) de kast in huis zou hebben. Ik werd netjes woensdag ochtend gebeld, met de mededeling dat de bezorger ziek zou zijn. Het zou de volgende dag (donderdag) worden. Prima! Ik had een tijd blok ‘s ochtends ontvangen. Maar helaas kwam er die dag geen kast. ‘s middags met de klantenservice van het bezorgbedrijf gebeld. En die zei dat de kast helemaal niet in hun systeem stond, en dus ook niet onderweg was. Met basiclabel die middag gebeld. En die zagen ook dat de kast onderweg zou moeten zijn. Ze gingen het uitzoeken. Ik kreeg die middag nog een mail waarin ik een nieuwe bezorg afspraak kon maken. Het werd maandag. De bezorger is hier nu eindelijk geweest met kast! En meneer meldt dat hij een retour van mij zou moeten ontvangen?? Ben blij dat ik de kast nu eindelijk heb! Maar een retour is helemaal niet aan de orde. Ik heb het idee dat er flink wat dingen mis gaan in dit bedrijf.
En heel goed verpakt tegen beschadiging.
Hi Dorine, Dank je wel voor je positieve review! Groet, team Basiclabel
Er staat nergens duidelijk aangegeven of de banken zijn geïmpregneerd. Wat het vervolg is dat er een bank moet worden omgewisseld. Dit wordt gedaan door een vrachtwagenchauffeur, die de bank niet alleen naar binnen kan krijgen. Gevolg is dat ik weer een bank naar binnen aan het sjouwen ben. Ik heb hiervoor geen enkele korting gekregen of tegemoetkoming. Ik vind de bank prachtig. Maar de service is ver te zoeken. Zeker als je het vergelijkt met bysidde.
Hi Brenda, Bedankt voor je review. Wij impregneren onze banken niet van tevoren. Je kan een spray kopen om dit zelf te doen. De service welke jij hierbij wilde houdt in dat de spray en de bank tegelijkertijd geleverd moeten zijn. Dit hebben wij ook aangegeven in het mailcontact. We hebben aangegeven dat je contact op kan nemen met het bedrijf om te zien of zij een uitzondering kunnen maken. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben horen wij het graag op [email protected]
Mooie (boeken)kast, speels, alleen de afwerking kon beter. Prijs-kwaliteit redelijk. Eenvoudig in elkaar te zetten.
Hi José, Bedankt voor je review. Onze collega's zullen nog contact met je opnemen over de afwerking van de kast. We zien je graag nog eens bij ons terug op basiclabel.nl
Super snelle levering, goede track en trace. Kast nog niet uitgepakt, kan daar nu nog niks over zeggen.
Hi Gerald, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met de bezorging. We wensen je veel plezier met je aankoop.
Het is een mooi en stevig TV meubel. Mooi kleur ook. De levering was erg vlot en keurig binnen de aangegeven tijd.
Hi Lara, Bedankt voor je positieve review. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe TV meubel! We zien je graag terug op Basiclabel.nl Groetjes, Team Basiclabel
Overzichtelijke website, bestelproces is eenvoudig ! Snel geleverd. Grote blij!
Hi Frank, Bedankt voor je positieve review. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! We zien je graag terug op Basiclabel.nl Groetjes, Team Basiclabel
op vrijdag besteld en zaterdag werd de tafel al geleverd|
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe tafel en zien je graag terug op Basiclabel.nl Groetjes, Team Basiclabel
Ik bestelde een stoel en 2 dagen later werd het artikel bezorgd. De prijs en kwaliteit was goed. Ik kende de site niet, maar ik ben helemaal tevreden.
Hi Romée, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je nieuwe stoel en zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl Groetjes, Team Basiclabel
Tevreden over de website, het aankoopproces en de communicatie. Klein minpunt in de levering is dat de website belooft het specifieke product 'morgen' te kunnen leveren, waarna ik van het transportbedrijf (niet Basiclabel zelf) een bezorgdatum mocht kiezen die minstens 2 werkdagen in de toekomst lag. Het product (de Woolly) is van hoogwaardige kwaliteit, zit lekker en ziet er minstens zo goed uit als op de foto's op de site.
Hi, Bedankt voor je positieve review. Wat jammer dat je bestelling later geleverd is dan verwacht. We willen je veel plezier wensen met je fauteuil. Groet team Basiclabel
Mooie salontafel met korting kunnen kopen. Werd zoals aangegeven binnen 2-3 weken geleverd. Dit klopte inderdaad en werd niet zoals vaker het geval is bij webshops maar uitgesteld en uitgesteld. Kreeg een heel overzichtelijk mailtje van de vervoerder vanaf wanneer ze konden komen leveren en mocht zelf een datum uitkiezen. Vervolgens kon ik live meekijken op de dag dat de tafel zou komen en inderdaad, volgens het aangegeven tijdvak stond er een heel vriendelijke bezorger voor de deur! Tafel was goed verpakt en werd in de gang afgeleverd. Heel blij mee en een zeer prettige aankoopervaring!
Hi Britt, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Groet team Basiclabel
Prachtige collectie meubels, eenvoudig te bestellen en snelle levertijd.
Hi Daphne, Bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Team Basiclabel
Bestelling duurde toch een dag langer als aangegeven. Helaas was mijn (breekbare) bestelling erg slecht ingepakt, sterker nog het zat los in een grote doos en rammelde bij het ophalen. Helaas toch een lepeltje beschadigd de rest was gelukkig oké. Na contact met basic label is dit verder opgelost en wordt er beter op toegezien dat het verpakken in vervolg beter gaat!
Hi Miranda, Bedankt voor je review. We zijn blij dat we het goed op hebben kunnen lossen met je en wensen je veel plezier toe met de lepeltjes. Graag zien we je nog eens bij ons terug in de toekomst! Groetjes, Team Basiclabel
Recensione originale
Bestelling duurde toch een dag langer als aangegeven. Helaas was mijn (breekbare) bestelling erg slecht ingepakt, sterker nog het zat los in een grote doos en rammelde bij het ophalen. Helaas toch een lepeltje beschadigd de rest was gelukkig oké. Ik zou hierdoor niet zo gauw weer wat bestellen bij basic label!
Hi Miranda, Vervelend om te vernemen dat de bestelling één dag later is ontvangen dan gewenst. Ik zie dat je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Uiteraard kijken wij graag met jou mee voor het beschadigde lepeltje. Hiervoor kun je contact opnemen via [email protected] Groetjes, Team Basiclabel
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire