Gekochte product 100% in orde; aflevering moet beter!

Door ons gekochte oude (industriële) tafel is prima in orde en dient als koffietafel in onze moderne keuken; voldoet 100% aan onze verwachtingen. Aflevering binnen afgesproken tijd. Tafel is ingepakt afgeleverd, dus geen controle op eventuele mankementen en geen enkel hulpaanbod voor het plaatsen van deze zware tafel. Door het missen van een spier in mijn rug en een afgebroken pees van mijn rechterspierbal zou dit welkom zijn geweest. Ik heb overigens geen hulp gevraagd; ik vind dat een bedrijf dat 'staat' voor kwaliteit dit bij oudere klanten (ik ben 76 jaar) moet aanbieden.

Keurig netjes en zelfs te vroeg geleverd

Bij Basiclabel hebben we en tweedeurs kast en een driedeurs kast besteld. De tweedeurs kast kon direct geleverd worden, de driedeurs kast pas over anderhalve maand. Lastig, maar ja we waren toch nog aan het verhuizen. Tot ons genoegen werd de driedeurs kast zelfs veel eerder geleverd dan de voorspelde datum, zelfs 20 dagen eerder! Daar zijn wij dus heel blij mee. Klein minpuntje: Een kleurverschil van een deur, die is lichtgrijs in plaats van betonkleur. Scheelt niet veel, maar toch. Daar bellen we nog over.

Mooi, iets donkerder dan gedacht, veel werk.

Het kastje is ietsje donkerder dan ik dacht. Het in elkaar zetten en goed stellen van de kastdeurtjes is flink wat werk. In een van de kastdeurtjes zitten nu al kleine scheurtjes. Maar het is een mooi kastje...

Bij 1 plank miste ik de pluggen voor de bijgeleverde schroeven. De bijgeleverde plastic ringetjes (voor de schroeven) paste niet in de uitgesneden ringen van de plank.

Zeer klantvriendelijk

Onze bank zou later worden afgeleverd dan bevestigd. We zijn keurig geïnformeerd door de mensen van Basiclabel en ook nog een verrassing gekregen ter compensatie. Heel netjes en sympathiek.

Te lange levertijd

Op zich product prima en van de standaard prijs De levertijd is extreem lang. Is weer een van die sites die al iets aan je verkoopt wat ze niet hebben.

Heel tevreden met produkt.

Tafel precies zoals verwacht. Snelle levering. Heel blij mee.

Productomschrijving klopte niet

Product viel enorm tegen. Klopte niet met de omschrijving. De communicatie hierover verliep eerst wel goed maar na retourzending niet. Na ruim een weekend zelf maar weer contact opgenomen en toen stond bedrag meteen op mijn rekening zonder verder een antwoord.

Waardeloos

Ik bestel een krukje en krijg een breekbaar klein wit vaasje. Bij navraag hoor ik dat ze het krukje ook niet op voorraad hebben. Dit lijkt vaker te gebeuren bij basiclabel, lees ik in de reviews. Ik ga ervan uit dat ik mijn geld snel terugkrijg.

Super service

Wandschap/ fotoplank besteld, de kleur wit stond niet mooi. Daarna van Woood een metalen fotoplank besteld. Je wordt keurig op de hoogte gehouden mbt de bestelling. Ook het retourneren en de terugbetaling wordt keurig verwerkt

Mooie kast, goede service!

Kast besteld en binnen enkele dagen geleverd nadat er telefonisch een afspraak werd gemaakt. Kast is erg mooi en van goede kwaliteit!

Mooi product en perfecte service!

Goede webshop, goede bereikbaarheid en prima service toen de levering (veel)langer duurde dan verwacht

Beschadigde levering die vervolgens ofwel compleet ingepakt terug moet ofwel kleine korting

IJzeren kast geleverd met lakschade. Er wordt dan gezegd dat het door de transporteur komt, echter heb beschadigde onderdeel zat netjes in de tempex dus is in de fabriek al gebeurd. Bij ruilen zeggen ze doodleuk dat ze geen onbeschadigde kast kunnen garanderen! Het moet niet gekker worden. Bij terugsturen of ruilen mag je vervolgens ook de kast helemaal compleet uit elkaar halen en in de originele verpakking sturen met tempex en plastic en vervolgens terug sturen. Omdat ze weten dat dat bijna niet te doen is, bieden ze een beperkte korting aan van 20% wat in geen verhouding staat tot de schade. Wellicht kun je met een stift de schade wat bijkleuren is dan het advies... Voor mij NOOIT meer Basiclabel....

goede levering, goed verpakt.

kast besteld, alle onderdelen apart verpakt, solide materialen. Alles top, helaas 1 kras op 1 van de legplanken, viel meteen op na uitpakken dus is voor het inpakken gebeurd. Daarom een 8, anders was het 9 of zelfs 10 geweest.

Product paste niet compleet

Mooi product, maar montage was dramatisch. Onderdelen ook niet gelabeld.

Helemaal goed.

Klantenservice heel vriendelijk, snelle levering en helemaal tevreden met mijn bestelling.

Prima producten prima levering

Niets aan toe te voegen

Geweldige 1e ervaring

Ik zag een product in de Libelle, het kamerscherm, zocht jullie bedrijf op internet en was gelijk verrast door alles wat ik zag. Het kamerscherm + het tafeltje staan nu te pronken in mijn kamer

Snelle service en mooie kwalitei

2 tafeltjes besteld, 1 raakte zoek bij postnl.. maar zonder problemen en super snel heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen! Super service en makkelijk om in contact te komen!

Blij met onze nieuwe salontafel

Wij hebben een bestelling gedaan van een nieuwe salontafel, via Basiclabel. Prima en overzichtelijke website, snelle levering en afspraak voor aflevering werd telefonisch gemaakt. Erg prettig.

Had stoel op het oog, maar twijfelde over de kleur. Tijdens telefonisch contact werd door de medewerker voorgesteld een staaltje van de gewenste stof te sturen. Snel ontvangen en meteen daarna de stoel besteld. Deze werd al na een paar dagen op de opgegeven tijd bezorgd. Stoel was precies zoals ik hem graag wilde. Wat een geweldige service, 5 sterren helemaal waard!

snel geleverd, goede kwaliteit

Ik had de WOOOD Connect 3-deurs kast besteld. Die werd snel geleverd, ziet er prima uit en zit kwalitatief ook goed in elkaar. In deze prijsklasse een topper.

Super welkom gevoel

Fijne service en enige spullen ...we komen graag in de Eekhoorn...

Eerste en laatste keer

Begin april een mand van House Doctor besteld welke voorradig was en een levertijd had van 1 dag. Ruim 2 weken verder had ik nog steeds geen mand in huis. Dit werd afgedaan met 'leverings problemen' terwijl de mand op de website nog steeds bestelbaar/voorradig was met een korte levertijd. Volgens de track & trace moet hij nu nog binnen komen en dat terwijl hij al lang binnen is. Hier kan je dus ook al niet op vertrouwen. Als je iets online besteld met een korte bezorgtijd, dan wil je het gewoon graag snel in huis hebben en niet zo lang hoeven wachten. Voor mij helaas geen Basic Label meer!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire