Goede en snelle service

Prima, heel goed

Ik u goed

Ik wind wu goed bedrijven

Hippe spullen, mooie prijs, snelle levering!

Fijne website, hippe spullen, kwalitatief goed voor een mooie prijs. Snelle levering. En mocht er iets zijn dan is de klantenservice ook prima!

Top service.

Snel geleverd en product zoals verwacht.

In eerste instantie zou de kast pas 3 weken later worden geleverd. Dus dat was een meevaller. Het was wel een onwijs bouwproject. Maar alles is gelukt. Prima ervaring met basic label zelf.

Snel en goed

Levering erg snel en goed !

Super bedrijf

Super bedrijf!! Meubels snel binnen en heel goed geholpen. Dikke 10

Tweedehands product voor nieuwprijs

Geleverde tafel was duidelijk al een keer retour genomen, beschadigingen, scheef en dierenhaar aan de poten! Uiteraard gebeld en ‘mag’ retour Maar dan moest ik het loodzware ding wel zelf naar een postpunt brengen. Nu is het lange wachten op geld terug (Ondertussen al 2 weken) Voor mij de laatste keer geweest.

Wacht al weken op retourbedrag

Ik probeer al weken mijn geld terug te krijgen. De medewerkers blijven beloven dat het geld wordt overgemaakt, maar dit gebeurt simpelweg niet. Heel jammer! Ik bestel hier daarom ook niet meer.

Heel tevreden over het product het versturen en de snelle aflevering

Snelle levering en goeie communicatie

Wij zijn tevreden over de aankopen die wij gedaan hebben. De bezorging was vlot en op planning. Communicatie rondom bezorg moment is goed geregeld en klantgericht. Bij een van de kasten miste een hendeltje. Hier werd binnen no time op gereageerd en een nieuw hendeltje werd toegestuurd.

Helemaal super.

Super service en snelle levering.

Snelle levering en prima prijs

Snelle service en perfecte tafelpoten

Bestellen en levering perfect verlopen. We zijn heel blij met de tafelpoten waardoor we nu een soort van nieuwe tafel hebben :-)

Top service voor een goede prijs

Ik heb een tafel gekocht van het merk Vic, zag er goed uit op de foto’s en prijs was ook aantrekkelijk. Bij levering bleek dat er een kleine beschadiging opzat heb Basiclabel gecontacteerd en meteen een omruil procedure gestart. Levering was ook snel en ook petje af voor de bezorgservice waarmee jullie werken Dutchned!

mooi product en super snelle levering

mooi product en super snelle levering

Snelle levering mooi product

Snelle levering van een mooi product, erg tevreden

Positief

tafeltje retour gestuurd. Binnen korte termijn het geld retour ontvangen.

Goede service!

Er ontbraken twee schroefjes van de kast. Hierover gebeld met basic label, men heeft contact opgenomen met de leverancier en de schroefjes kregen we een paar dagen later in de bus. Vriendelijk en goed geholpen door basic label.

De statement is prima bankstel

Alleen jammer dat het extra tussenelement niet goed past waardoor naad niet gelijk is met rest van de bank. Voor de rest zijn we tevreden.

Heel tevreden

Hele mooi bank en snelle levering.

Geweldige service!

Retouren worden goed afgehandeld!

Jammer dat het niet in 1 keer goed ging

Er werden 2 verschillende matrassen bezorgd dat kan gebeuren maar duurt ruim een week voordat het wordt omgeruild en eentijdvak tussen 7 en 9 is ook veel te vroeg mi niet voor 8 uur bezorgen

Je wordt beleefd behandeld, dat vind ik belangrijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, zelfs de bezorger is beleefd, niks anders dan lof

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire