Super leuke tafeltjes!

Ik heb twee ronde bijzettafeltjes besteld! Heel erg blij mee. Niet te duur en van prima kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Al enkele malen besteld. prima kwaliteit.

Zeer slecht

Heb een nachtkastje besteld, er zijn 4 planken geleverd. Nu 1,5 week later nog steeds niet opgelost

Mooi product, goede bezorging

Product voldoet exact aan de verwachtingen dankzij de duidelijke foto's. Prima prijs, supertoffe bezorger.

Top service en winkel

Super in alle opzichten

Heel blij met mijn aankoop en snel geleverd heel blij mee mijn compliment.

Kregen na beschadiging direct nieuwe spigel.

Fijne webshop, snelle levering ondanks de tijd waar we nu inzitten!

Ik had een superleuke, betaalbare, mand besteld en de volgende dag al in huis!

mooi meubel, lange levertijd

meubel ziet er prima uit, makkelijk in elkaar te zetten. Meubel is een 10, de lange levertijd vind ik een negatieve zaak, vandaar een 8

Naar volle tevredenheid

Bestellen ,leveren betalen ! No nonsens , keurig op tijd geleverd zoals afgesproken . Chauffeur zeer vriendelijk heeft de pakketten in de gang geplaatst.dit alles Corona proef .

Super service

Netjes alle karton weer meegenomen en alles netjes op de plaats gezet

Top service!

Artikel besteld en dit is tijdens het vervoer beschadigd. Super snel en goed geholpen bij de klantenservice. Beschadigde artikel kosteloos retour kunnen sturen en in de tussentijd het nieuwe artikel al verzonden. Top service! Klantenservice goed en makkelijk te bereiken!

Duidelijke site, snel en netjes geleverd

We hadden tafeltjes besteld, maar helaas stonden ze niet zo mooi in onze kamer als wat we hadden bedacht. We konden het zonder problemen weer kosteloos op laten halen. Super service dus!

Wij hebben een mooie bank binnen gekregen van basic label en ook zeer snel. Communicatie was goed en snel en een klein naadje dat los was bij levering is ook snel en netjes opgelost. Helemaal tevreden en ook een aanrader naar andere mensen.

Keurig verpakt. Snelle levering.

Betrouwbaar

Altijd goed

Mooie producten, makkelijke website en snelle levering

Goede snelle levering! Duidelijke communicatie.

Bezorging is dramatisch

In de bakwagen van de transporteur regende het net zo hard als buiten. Met als gevolg dat een deel van mijn bestelling te nat was om in ontvangst te nemen. De chauffeur zou alles in orde maken. Op donderdag heb ik er voor de zekerheid achteraan gebeld. De maandag daarna was er nog niets doorgegeven door de transporteur. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen en heb ik hier een incompleet meubel staan.

Super snelle service en mijn tafel is goed afgeleverd!

Goede service mooie producten

Diverse producten bestel. In overleg geleverd en meegedacht

Inplaats van de aangegeven 3/4 weken levertijd, werden het er 16.

Keer op keer krijgen wij op de mail een melding dat de levertijd weer verder werd opgeschoven. Teleurstellend, gezien er op de website 3 tot 4 weken voor stond. Uiteindelijk zijn we na achteraan bellen geholpen waar we tevreden mee zijn. Maar wat overheerst blijft teleurstelling vanwege de extreme uitloop in levertijd.

Snelle levering, goed verpakt.

Helemaal goed!

Niks op Basiclabel.nl aan te merken. Duidelijke website, leuke merken, snelle levering, goed verpakt.

mijn ervaring is prima duidelijk en snel

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire