Ok maar de kwaliteit van de kast viel een beetje tegen

De ontvangen kast heeft twee beschadigingen. En de lade loopt pas na een hoop gedoe zoals het hoort.

Lange levertijd

Lang moeten wachten op de bestelde bijzettafeltjes. De levertijd werd uitgesteld. Besteld in augustus. Uiteindelijk bezorgd in november. Tafels van Woood zijn leuk en stevig. Ik ben er blij mee.

Duidelijk webshop en snel verzonden

Duidelijk webshop en snel verzonden

Netjes bezorgd op gevraagd dag!

Kledingkast keurig bezorgd op de gewenste datum. Het waren in totaal 4 dozen. 3 van de 4 dozen waten best beschadigd, maar de inhoud is helemaal heel. Verder vriendelijke bezorger en prima bestelproces. Aanrader.

Artikel geannuleerd zonder bericht

Ik had iets besteld. Helaas is mijn artikel geannuleerd. Geen enkele communicatie van dit bedrijf. Heel vreemd

Goede service en snelle levering. En een betaalbare prijs

De bestelling en het op de hoogte worden gehouden van de bestelling is uitstekend.

Alles ging vlot zo als je het verwacht.

Heel tevreden. Besteld, onderweg en snel geleverd!

Woods connect kast

Goede instructies, mooie, fijne kwaliteit!

Minder kwaliteit dan verwacht

De eerste levering heb ik teruggestuurd, omdat deze was beschadigd.

Levering op tijd en goede prijzen

Bestelproces liep goed en bezorging was netjes op tijd.

Snelle levering na plaatsen bestelling. Wel jammer dat bezorging maar met 1 chauffeur is en dus geen levering op verdieping mogelijk is via de betreffende transportdienst. Dit werd overigens wel duidelijk gecommuniceerd.

Heldere communicatie, absoluut geen op of aanmerkingen.

Voldoet aan verwachting

De producten van basiclabel voldoen aan mijn verwachtingen. Of het nu een kast is of een opbergplank. De kwaliteit en de vormgeving waardeer ik

Gewoonweg super tevreden!

Donderdag online besteld. Vrijdag telefoontje van de transporteur en maandagochtend geleverd in Brussel! Helemaal tevreden dus. Ik raad Basiclabel ten zeerste aan!!

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Wij hebben hier een stoel besteld om deze te testen alvorens we een grotere order zouden plaatsen. Helaas vonden we de stoel niets, dus de bestelling retour gemeld. De zending retour gezonden met het retourlabel vanuit Basiclabel (antwoordnummer, zonder barcode). Vervolgens beweren zij niets te hebben ontvangen en sturen ze doodleuk incasso emails. Sorry, maar wij zijn niet aansprakelijk voor een verdwenen retourzending aangezien Basiclabel de vervoerder zelf heeft gekozen. Kortom, een zeer slecht bedrijf!

Goede ervaringen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Prima kast

Prima geregeld

Volgens afspraak geleverd.

Prima communicatie en de kast is geleverd op het afgesproken tijdstip!

snel en netjes

snelle en nette levering. Kast is alleen niet super netjes afgewerkt.

Hele goede service.

We hadden een lampenvoet besteld, echter deze kwam beschadigd aan. Werd heel netjes opgelost, een nieuwe werd opgestuurd. En deze ziet er geweldig uit!! Hartelijk dank.

Toffe kast

Mooie kast zoals op de foto's enkel jammer dat op de deurtjes wat krassen zitten.

Mooie schaal

Snelle levering!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Basiclabel.nl

De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig. Service is voor ons een belangrijk aspect, aan bezorgkosten doen wij niet en mocht een product na ontvangst toch niet in jouw interieur passen dan mag je dit kosteloos weer retourneren. Naast Basiclabel.nl, wordt de formule versterkt door onze woonwinkel in het karakteristieke Noord-Hollandse Hoorn. Het interieur van ons winkelpand aan de Gedempte Turfhaven 28, is hip, licht en strak vormgegeven. De glazen kas binnen en de mooie hoge winkelstellages zorgen hier voor een bijzonder lijnenspel. Er is bij het ontwerp van topontwerper Piet-Jan van den Kommer gebruik gemaakt van rijke materialen, waardoor je een warme huiselijke sfeer ervaart. Je vindt er een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie, BePureHome, WOOOD en Basiclabel, maar ook andere mooie merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving, Zusss en House Doctor.