Leuke spullen en een goede klantenservice

Op het moment positief

Ze hebben de klacht in behandeling dat is al zeer positief, maar het moet nog wel even worden afgewikkeld daar wachten we op daarom deze sterren we wachten af.

Super winkel

Super mooie winkel , ook online,mooie spullen en duidelijke afbeeldingen.Hele snelle levering…dag erna…super!

Na een maand nog geen montagemedewerker: erg jammer

Toen ik mijn meubels binnenkreeg miste ik het montage setje van mijn kapstok. Aantal keren gebeld en het zou opgestuurd worden. Diverse mails binnen met verzendbericht maar track en trace code niet beschikbaar. Tot op heden geen montage setje binnen dus ik heb nog steeds geen kapstok! De rest van de meubels waren wel prima vandaar twee sterren ipv een.

We hebben plankjes moeten recht buigen

Wandrek gekocht. Best mooi, maar eigenlijk hadden we het terug moeten sturen

Super snelle levering

Super snelle levering!!

Zeer snelle levering

Zeer goede ervaring!

Snelle levering, een klantenservice die goed bereikbaar is en die meedenkt met de klant. Helemaal top, ik ga hier vaker iets bestellen!

Hele fijne winkel om je huis prachtig aan te kleden

Veel van onze spullen thuis komen van Basic Label. We krijgen altijd goed advies en de bezorging is ook altijd correct. Ook de Experience center is een prachtige locatie om ideeën op te doen. Een aanrader!

Snelle en degelijke service

Ik heb Basiclabel.nl gevonden tijdens mijn zoektocht naar een paar lampen, die ik op zeer korte termijn nodig had. Dit was absoluut geen probleem. Niet alleen hadden ze de lampen die ik zocht, het plaatsen van de bestelling had niet makkelijker gekund. Ik had het de volgende dag in huis. Uitstekende service.

Zeer goede ervaring met aankoop en retour zenden.

Na aankoop van stoelen, bleken deze achteraf toch niet zo goed bij onze eetkamertafel te passen. Na contact opgenomen te hebben met de klantendienst werden wij zeer goed en professioneel geholpen. De stoelen werden snel weer opgehaald en binnen enkele dagen werd het aankoopbedrag weer op onze rekening teruggestort. Zijn dus zeer goed te spreken over het gehele bestelproces, maar voor vooral de manier waarop de retour werd afgehandeld.

Geweldig!

Tafel die ik had ontvangen was beschadigd. Mail gestuurd en het werd meteen opgelost. Ik kon de tafel kosteloos retourneren en binnen een paar dagen kreeg ik een andere tafel. Wat een service!

Blij met mijn stoel

Stoel werd binnen 3 dagen geleverd maar op de dag dat hij bij mij geleverd werd was hij in de aanbieding bieding60 euro goedkoper dan toen ik hem bestelde maar basiclabel was zo correct om de prijs te ver lagen blij met deze goede service. Tot ga zo door.

Mooie producten

Mooie inspirerende producten.

Mooie stoelen mogen ontvangen goed verpakt en dag erna al in huis super service

Snel bezorgd, helaas niet helemaal onbeschadigd

Het kastje is door ons snel ontvangen. Omdat we aan het verbouwen waren is het in de doos blijven staan. We hadden al vaak spullen gekocht en altijd was alles in orde. Helaas controleerden we nu niet en er blijken een aantal beschadigingen op het kastje te zitten. Veel te laat om nu aan te geven dat het niet goed was. Controleer dus goed. Het was wel snel in elkaar te zetten. Ik ga er ook van uit dat we gewoon pech hadden.

klantenservice?

ik kreeg mijn bestelling snel geleverd, maar toen er iets mis mee was en ik de klantenservice nodig had, bleek het bedrijf toch niet zo goed bereikbaar. Mailen met de klantenservice en verwerken van de retour vond ik lang duren.

Betrouwbaar en snel + verrassend goede service voor een webshop.

Een bedrijf wat zijn afspraken nakomt en niet zijn kop in het zand steekt wanneer er iets mis gaat. Voorbeeld voor een hoop andere webshops.

Super service

Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld.

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Dag erna al geleverd.product voldoet aan de verwachting. Goed ingepakt. En ook nog met korting! (Actie/aanbieding) Top..

Vlotte levering.

Na bestellen goed op de hoogte gehouden van zending. Nette manier van inpakken en bezorgen. Alle onderdelen aanwezig.

Bestellen en ontvangen is helemaal goed verlopen. Prima bedrijf!

ik ben per toeval bij basic label terecht gekomen en vind het assortiment inspirerend en bijzonder, bestellen verloopt soepel en snel

goed geholpen en te woord gestaan

heb het besteld .en het is goed afgeleverd.

Ondanks er een foutje voordeed bij mijn bestelling is dit snel en netjes opgelost door de klantenservice. Daarbij hebben ze een leuke winkel in Hoorn mocht u zich daar eens bevinden.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV