Ik heb mijn bestelling meteen retour moeten zenden omdat het kapot geleverd was
Hi Mark Wat vervelend om te lezen dat je een beschadigd item hebt ontvangen. Wij willen natuurlijk graag dat je een onbeschadigd item ontvangt. Helaas hebben wij er niet altijd invloed op hoe een pakketje onderweg, tijdens transport, beschadigd raakt. Ondertussen zie ik dat je contact hebt gehad met Basiclabel en dat je hebt gekozen voor een volledige terugbetaling. Mocht je het item alsnog willen ontvangen, laat je het ons dan weten? Groetjes, Team Basiclabel
Ik had kasten eerst elders besteld en zou daar maanden op moeten wachten. Toen verder gezocht en BasicLabel gevonden: wel op voorraad, snelle levertijd (binnen 2 dagen) én goedkoper! Levering verliep uitstekend en volgens afspraak binnen het aangegeven tijdbestek van 2 uur. Helaas wel een hoek van een plank (binnenin, maar in het zicht) beschadigd. Om die reden 4 sterren ipv 5.
Hi Fieke, Bedankt voor je positieve reactie. Je mag altijd even contact met ons opnemen via [email protected] over de beschadigde plank. We kijken graag mee wat we hierin kunnen betekenen. Groet team Basiclabel
The delivery etc was good. I ordered a woood tablo table 220x90 and the table it self is not plain, it’s curvy… :(
Hi Abdullah, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het tafelblad. We zien dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. We willen je vragen om via [email protected] contact met ons op te nemen. We willen graag met je meekijken hoe we dit met elkaar kunnen oplossen. Groet team Basiclabel
De levering van Basiclabel was uitstekend en alles werd netjes op tijd geleverd. Helaas was het in elkaar zetten van het product een uitdaging. Zonder elektrische schroevendraaier was het bijna onmogelijk. De onderdelen pasten niet altijd goed, waardoor het schroeven moeilijk ging. Het metalen deel moest zelfs met een hamer in elkaar worden gezet omdat het zo stroef was. Echter, het eindproduct is een mooi kastje. Ik kan het bedrijf en de bezorging zeker aanbevelen, maar dit specifieke product niet echt.
Hi, We zullen het kastje en de onderdelen even laten nakijken, bedankt voor de feedback! We willen je veel plezier wensen met dit mooie kastje. Groeten, Team Basiclabel
Goede prijs voor hele mooie kwaliteit
Hi, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je bestelling! Groet, Team Basiclabel
Er wordt een fout gemaakt door Basiclabel of Dutchned (vervoerder) waardoor er niet geleverd wordt op de afgesproken dag, waarvoor vrij genomen is (rest van de week is geen optie voor mij). Dus nu is het mijn probleem geworden omdat geen van beide partijen verantwoording neemt.
Hi Dennis, Wat vervelend dat het zo is gelopen omtrent de levering van je bestelling. Wij hebben je meerdere opties geboden voor een nieuwe afspraak evenals Dutchned. Helaas kwam dit voor jou niet uit. Mocht je nog verdere vragen hebben horen we het graag via [email protected] Groet, Team Basiclabel
Besteld, bevestigd en geleverd ✅✅✅
Hi Linda, Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je nieuwe items. Groeten, Team Basiclabel
Ik betaal verzendkosten om de pakket beneden te liggen en ik heb geen hulp om te tillen. In de website staat niet dat je moet zelf tillen de pakket en is bizar zwaar. Tafel is mooi maar toch niet zelfde kleur van foto’s .
Hi Hajar, Wat jammer dat je niet tevreden bent. Je betaald bij ons geen verzendkosten voor levering en zoals op de website staat aangegeven: De producten worden verpakt en ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd. Mocht je verder nog vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen. Groet, team Basiclabel
Vergrijsde groene kleur gekozen, heel blij mee. In elkaar zetten was gemakkelijk, goede beschrijving erbij. De stoel zit comfortabel en is in zijn geheel prima afgewerkt. Is in werkelijkheid ook als op de site met ook mooie armleggers. Goede communicatie via mail over bezorging, ook snel bezorgd door DutchNed met vriendelijke bezorger. De afdekdopjes gaan er wat moeilijk in….. tip: leg ze eerst in warm water, daardoor worden ze wat soepeler en passen ze beter.
Hi Marianne, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe stoelen. Groeten, Team Basiclabel
Geweldige bank, goede communicatie en nette levering
Hi Valerie, Bedankt voor je fantastische review! Veel plezier met je nieuwe bank. Groeten, Team Basiclabel
De tafel op 28 januari besteld, pas op 15 april binnen gekregen. Hoewel basiclabel hier zelf niet zo veel aan kon doen aangezien de tafel niet geleverd werd aan hen, vond ik wel dat er wat meer dan alleen een ‘sorry mevrouw’ geplaatst was. De bezorging liep wel vlot en soepeler dan verwacht met een top bezorger en de tafel is echt prachtig!
Hi Nensi, Bedankt voor je feedback. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe eettafel. Groeten, Team Basiclabel
Er bleek een zijpaneel van de bestelde kast beschadigd te zijn. Gebeld en email met fotos gestuurd en e.e.a. werd snel opgelost. Goede en vriendelijke service
Hi Annette, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe kast. Groeten, Team Basiclabel
-niet duur - goede kwaliteit - makkelijk in elkaar te zetten
Hi Corina, Bedankt voor je mooie review. We zien je graag in de toekomst nog eens bij ons terug op basiclabel.nl Groet, Team Basiclabel
Zo besteld, snel bevestigd en zelfs een week eerder geleverd als gepland. Levering ging ivm uitval klant iets sneller als verwacht. De tijd werd niet ge-update. Was handig geweest. De bank zat goed verpakt. Bezorger was vriendelijk. Kwaliteit van de hoekbank Grid lijkt goed, beter als onze vorige waar we een jaar lang alleen maar problemen mee hebben gehad. Dus ... So Far So Good. Nu kijken hoe de bank en vooral de stof blijft in gebruik met een gezin en huisdieren.
Hi, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de levering naar wens is gegaan. We willen je veel plezier wensen met deze prachtige Grid hoekbank. Groeten, Team Basiclabel
Ik bestelde een fauteuil van het merk Woood. Het artikel was identiek aan de foto’s, dit is natuurlijk niet altijd het geval. De levering vond ook erg snel plaats, ik zou zeker nog eens bestellen bij Basiclabel!
Hi Lisa, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe fauteuil. Groeten, Team Basiclabel
De kast is prachtig en echt van top kwaliteit! Ben er zeer blij mee. Buiten dat, ze hebben binnen 2 werkdagen geleverd, het was super goed verpakt, EN er is niks mis gegaan. We zijn onlangs verhuist en letterlijk bij elke bestelling is er wel iets (bezorging vertraagd, onderdeel ontbreekt, beschadigd etc etc). Wat een verademing is Basiclabel. Fijn dat hier wel alles goed kan gaan! Ik ben fan :)
Hi Elisabeth, Bedankt voor je ontzettend leuke review! Veel plezier met je nieuwe kast en succes met inrichten van je nieuwe woning! Groeten, Team Basiclabel
Tevreden over basiclabel en hun service. Werken goed samen met bezorgdienst en nemen fijn frequent contact op. Over bestelde product minder tevreden, wordt ondanks het goede inpakken vies geleverd alsof het lang (buiten?) is opgeslagen. Stof, viezigheid en sterke geur in de kast aanwezig.
Hi Kayla, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service, top! Jammer om te lezen dat het artikel in aanlevering tegen is gevallen. Graag zouden we wat foto's ontvangen, dan kunnen dit gelijk even oppakken. Groeten, Team Basiclabel
Onze Bitz borden super snel ontvangen. 2 borden hadden een kleine productiefout, deze zijn per direct en kosteloos omgeruild. Helemaal top!
Hi Rob, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Groet team Basiclabel
Contact klanten service gehad omdat mijn pakket niet geleverd was en bleek mijn adres niet te kloppen en daarom kon het niet verzonden worden. Ze hebben super snel geregeld dat ik het de volgende dag toch in huis had. En de gekozen zijn perfect!
Hi Danica, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe items. Groeten, Team Basiclabel
Ben erg blij met mijn bestellingen ook zijn er 2 producten helaas beschadigd bij mij gearriveerd. Door medewerkster Marian geweldig opgelost, 3e zelf extra goed en stevig verpakt. Met heel blij met de professionele en vooral klantvriendelijke medewerking van Marian! Hartelijk bedankt
Hi Gunnur, Ontzettend bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de vazen. Groet, team Basiclabel
Alles snel en naar verwachting
Hi Charlotte, Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je nieuwe items. Fijne dag verder.
Omdat wij de kleur van onze kast op de foto`s niet helemaal vertrouwde hebben een mail gestuurd over de precieze kleur. (licht doet een hoop namelijk) Sander heeft in hun showroom wat foto`s gemaakt om zeker te zijn dat het ook is wat we zochten. Gerustgesteld deze metalen kast besteld en zeer snel geleverd in 2 dagen. Mooi product aanrader net als ons eerder bestelde salontafel. Die wij vorig jaar hebben aangeschaft van hun.
Hi Peter, Bedankt voor je leuke review! We willen jullie veel plezier wensen met deze prachtige metalen kast. We zien jullie graag nog eens terug bij Basiclabel :)
‘Voor 22.00 volgende dag in huis’ klopt niet. Ik heb donderdagochtend iets besteld dat vandaag nog steeds niet binnen is. Pakket werd door BasicLabel pas vrijdag bij PostNL aangeleverd. Belachelijk slecht.
Hi, Wat vervelend dat het zo is gelopen met je bestelling. Je bestelling is door de drukte rondom Pasen later verwerkt. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat de leverdatum nu staat op aankomende donderdag. Hopelijk is deze er snel en we wensen je alvast veel plezier met je aankoop.
Ik heb een leuk bankje gekocht en nog wat andere meubeltjes. Maar bij het bankje ging het mis. De betaling loopt weer via een ander bedrijf 'Riverty'. Ik zou achteraf, na levering betalen. Bankje wordt geleverd en binnen de kortste keren (echt binnen vier weken of zo) krijg ik een betalingsherinnering inclusief boete omdat dit al de vijfde herinnering zou zijn. Ik heb NIETS gehad eerder. Niets in de post, niet in de mail, ook niet bij ongewenste berichten. Daarover klaag ik bij Basiclabel maar die verwijzen dus doodleuk naar Riverty, die dus helemaal niet reageren.
Hi Erica, Bedankt voor je review. Je hebt gekozen voor de betaalmethode Riverty. Wij staan daar verder buiten omdat je een betalingsplicht hebt bij hen. Wij kunnen hier niks in betekenen. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega om te zien of we iets kunnen doen voor je hierin.
Snelle levering, prima verpakt en heel blij mee Twee schroeven zat verkeerd draad op maar die had ik zelf nog liggen.
Hi Gerda, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de levering snel heeft plaatsgevonden. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe item! Groeten, Team Basiclabel.
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV