Van bestel tot levering, top

Bestellen makkelijk en met voldoende keus. Levertijd was af te stemmen na onze mogelijkheden. Ook erg handig en netjes. Op na een volgende bestelling

Perfecte boekhouder voor de koffietafel

Zeer mooie boekhouder van metaal. Geeft de koffietafel gelijk een perfecte look. Aanrader!

Betrouwbare online ...

Betrouwbare online sop met zeer klantvriendelijke service

Goed en snel geholpen

Ben zelf kleurenblind, dat maakt meubels kopen moeilijk. De dames in de winkel hebben mij hier goed mee geholpen.

Helemaal content

Prachtig afgewerkte eetkamerstoelen, netjes en goed beschermd geleverd, voor een mooie prijs. En de montage was erg eenvoudig met de bijgeleverde instructie. Helemaal tevreden dus en blij met onze mooie, nieuwe stoelen.

Mooi TV meubel!

We waren al langer op zoek naar een kwalitatief goed TV meubel zonder al teveel poespas. Deze voldoet aan al onze verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. In de was gezet, heel mooi zo. Gemakkelijk zelf te monteren. Bestel proces en bezorging allemaal goed geregeld.

Oneerlijke concurentie

Online een Salontafel besteld. Toen ik in de winkel kwam bleek dar de tafel daar €20,- goedkoper was dan online. Dit vind ik raar en ook niet netjes. Het lukt wel onderlinge concurrentie tussen winkel en online. Het product zelf voldoet wel.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ik heb een prachtig vloerkleed besteld. Helaas door Post NL zoekgeraakt en enorm vertraagd. De meiden van de klantenservice staan je enorm vriendelijk te woord en lossen het direct voor je op! Geen minutenlange wachttijden aan de telefoon, er wordt direct vriendelijk opgenomen. Al met al, tevreden

Perfect!

Snelle levering en de lamp is prachtig! Dank!

Levertijd klopt niet

Een bestelling gedaan op de website waarbij leverdatum vrijdag 3 dec gegarandeerd werd. Na de betaling kreeg ik een email om een bezorg afspraak te maken, echter stond 3 dec er niet tussen. In de week daarop was de eerste mogelijkheid. Er werd geen oplossing geboden, enkel dat het druk is. Levertijd had anders weergegeven moeten worden, nu zit ik zonder cadeau.

Leuke spullen voor betaalbare prijs

Komt de afspraken na in tegenstelling tot andere webshops (levertijd)

Op maandag een tafel besteld en al op woensdag geleverd. Alles netjes verzorgd!

Fantastisch! Komen leverbelofte zelfs in de periode van Black Friday na.

Super! Ik kom hier zeker terug.

Goeie producten, maar de beloofde levering de volgende dag werd niet gehaald

De meubels Dennis van Woood zijn goed wat betreft prijs kwaliteitsverhouding. Ik had deze bij jullie besteld omdat alle producten die ik wilde op voorraad waren en bij bestelling voor 20.00 uur de volgende dag geleverd zouden worden. Bij de bestelbevestiging werd aangegeven dat de verwachte leverdatum de volgende dag zou zijn. De volgende dag word ik gebeld door de bezorger en wordt er gezegd dat de bestelling ivm black friday drukte niet die vrijdag maar pas op maandag bezorgd kunnen worden. Beetje jammer. Zet dit er in drukke periodes dan bij op de website en wek geen verwachtingen die je niet waar kan maken. 1 van de onderdelen van het nachtkastje bleek beschadigd te zijn. Na het melden is er een nieuwe nagestuurd. Dat is een goeie service.

Snelle service, prettig geprijsd

Snelle service, prettig geprijsd

Geen reactie op retourneren

Nu 2 weken geleden een lamp retour gedaan en tot op heden geen geld retour en geen bevestiging dat jullie de lamp weer ontvangen hebben. Had bij melding foto's Bij gedaan, omdat de doos beschadig en lampje beschadigd was. Met vr groet Jos vd Brink

Goeie en snelle levering

Prachtige items, super kwaliteit en snelle levering

Erg blij met mijn items en zeer tevreden met de afhandeling. Ik kom terug!

Super fijne service, top winkel en goede / mooie prijzen.

Uitstekend.

Je wordt snel geholpen.

Goed en Degelijk!

Snel geleverd en goede handleiding voor het in elkaar zetten van product.

Besteld, supersnelle levering, mooi product!

Heel klantvriendelijk!

Tijdens een telefoongesprek heel vriendelijk geholpen en goede service verleend.

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en niet duur

Geweldige winkel. Ik heb haast alleen maar meubelen en accessoires van BasicLabel in mijn huis

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV