Er kan altijd iets mis gaan. Maar als je het gevoel krijgt dat Service de sluitpost op de begroting is, lijkt mij dat niet goed. Als klant wil je het gevoel krijgen dat je geholpen wordt, zodra er iets niet goed gaat. Basic Label had even een aanloopje nodig om de service in 2e instantie toch voor elkaar te krijgen. Goed opgepakt. Aandacht voor de klant is zo belangrijk.
Hallo Ferry, Bedankt voor je feedback. We zien in jouw ordergeschiedenis dat PostNL de twee pakketten uit jouw bestelling in 2 verschillende bezorgmomenten heeft geleverd en het artikel hierna helaas niet bleek te werken. Na jouw melding hiervan hebben wij z.s.m. een vervangend artikel aan je toegestuurd. Onze klantenservice neemt naar aanleiding van jouw terugkoppeling nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Original anmeldelse
Er kan altijd iets mis gaan. Maar als je het gevoel krijgt dat Service de sluitpost op de begroting is, lijkt mij dat niet goed. Ik ben dan ook niet zeker of ik hier weer grote aankopen doe.
De lampvoet was degelijk verpakt en onbeschadigd geleverd. We zijn er blij mee. Miste wel een soort van pakbon of zoiets als "veel plezier met uw aankoop".
Hallo G.P , Bedankt voor de feedback. We sturen een bedank/ retourformulier mee in het pakket, wat jammer dat die er bij jou niet in heeft gezeten. We zullen het magazijn hier scherp op houden. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop! Team Basiclabel
Binnen 1 dag geleverd op de afgesproken tijd. Fijne service!
Als er een aanbieding in de winkel staat en ik wij er twee hebben vind ik dat voor de zelfde prijs moet.. Voor de rest een mooi bedrijf .
Hallo Dirk, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij bieden de laagste prijs garantie op producten in onze winkel en online. Ook als er meerdere stuks worden afgenomen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen in de winkel zoals bijvoorbeeld de showmodellen. Deze worden voor een andere prijs aangeboden, omdat ze lichte schade hebben of omdat ze al langere tijd in de winkel staan. Een tweede artikel zal dan voor de laagste prijs van dat moment nieuw worden aangeboden en niet voor de prijs van het showmodel. Wij wensen je heel veel plezier van de aankoop! Team Basiclabel
Snelle en nette aflevering Correcte afhandeling retour een aanrader
Snel verzonden, goed verpakt, leuke spullen
Goede ervaring met deze website. Enkele kussens besteld waarvan 1 retour. Retour netjes afgehandeld. Grote keuze aan producten.
We hebben een spiegel gekocht, deze werd goed verpakt geleverd. Zijn blij met het unieke ontwerp van de spiegel.
Mijn pakketje was kwijt geraakt bij de bezorgdienst, mail gestuurd en super fijne service gehad. Vriendelijk te woord gestaan en meteen actie ondernomen.
Super snel en goed geleverd!
De grote vervoerder van basiclabel (DutchNed)is goed. Postnl is van mindere kwaliteit (komt geregeld voor, dat pakketten bij PostNL punt worden afgeleverd (in mijn geval zo'n 4-5 km verderop). Basiclabel werkt, (naar het mij lijkt met veel personen), die niet of weinig weten wat collega's doen of niet doen. Voorbeeld: zaterdags melding gedaan telefonisch van een kapot artikel. servicemede-werkster gaf aan als men s'-middags nog een mailtje kreeg; zij haar best zou doen om dit s'-maandags om te ruilen voor een ander artikel. Volgens medewerkster maandag, zou dit niet mogelijk zijn! Resultaat, woensdag nieuwe levering via PostNl en donderdag het ophalen door DutchNed. Ga kijken, of bij een volgende levering dit alles verbeterd is ! p.s. De creditering heeft nog niet plaatsgevonden.
Hallo Theo, Bedankt voor jouw feedback. Wij werken met meerdere personen maar noteren altijd duidelijk het klantcontact dat er is geweest zodat iedereen op de hoogte is wat er wanneer is gecommuniceerd. Wij ruilen een artikel uiteraard het liefst zo snel mogelijk om bij een beschadiging zoals mijn collega zaterdag heeft vermeld. Bij de aanmelding per mail ontbrak helaas informatie waardoor de verwerking niet direct plaats heeft kunnen vinden en je dezelfde dag meteen een reactie retour van ons hebt gehad. We zien dat het artikel 4 november bij je is afgehaald en de retourbetaling zal binnen de retourtermijn verder verwerkt worden: https://basiclabel.nl/retour-service. Onze klantenservice neemt nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
n.v.t.
Eenvoudig doch elegant houten tafeltje gekocht van Woood. Prima spul voor prima prijs, en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering was snel. Ik kreeg daarbij na verwerking van de bestelling geen track & trace op de mail, maar binnen een dag was het binnen. Goed om te weten en dus thuis te zijn;)
Groot en divers assortiment, snelle levering en netjes verpakt.
Dag na bestelling volgde bezorging. Prima kwaliteit product!
Duidelijke communicatie over mijn bestelling + goed beschreven informatie op hun website, erg tevreden!
Zie hierboven
Mijn tafel ziet er precies zo uit als op de foto. Levering was erg snel. Helaas ontdekte ik nadat hij in elkaar gezet was een beschadiging aan een van de hoeken van de tafel. Ik heb een korting van 20% gekregen. Jammer genoeg gingen ze niet in op mijn voorstel om me een tegoedbon te geven voor een volgende aankoop want ik ben nog op zoek naar een stoel. Daarmee hebben ze me dus niet aan hun bedrijf kunnen binden (gemiste kans lijkt me). Verder absoluut niets te klagen over communicatie en service!!
Ondanks dat de verpakking niet voldeed waardoor de eerste inhoud van het pakket verdwenen is een fijne service ervaren. Ze hebben het keurig opgepakt en snel geleverd. Heel blij met onze boekenstandaard!
snelle levering en keurig verpakt
Snel geleverd!
Prachtige tafel en wandmeubel gekocht. Geleverd volgens afspraak en keurig in overleg een dag en tijdstip door gekregen. Ook de service van een nalevering was erg netjes.
Op tijd geleverd, product ,voldoet aan de verwachting .
Ik vond wat ik zocht en besteld , werd snel geleverd...top !
Onderdelen zijn niet gekenmerkt, of aangegeven in welke doos ze zitten. Hierdoor heb je alle dozen tegelijk open. Neemt veel ruimte in beslag. Dozen laten zich slecht openen. Veel piepschuim aanwezig. Verder best ok. Logische montage. Past alles goed.
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV