Fijne winkel, mooie spullen

Het is een leuke winkel met mooie spullen voor een goede prijs.

Precies wat ik had besteld en verwacht en snelle levering de volgende dag in huis en zonder verzendkosten helemaal geweldig.

Mooie bank maar die was niet af

De bank (Hajo) is perfect, maar die is niet "af" want wordt geleverd zonder pootjes. Die moet je er zelf inschroeven. En dat is voor een gewoon mens ondoenlijk want de gaatjes zijn onzichtbaar en niet of nauwelijks voorgeboord. Met een gewone schroevendraaier is dat onbegonnen werk. Dus of betere gaatjes maken, of vermelde dat een schroefboormachine beslist noodzakelijk is.

Mooie stevige tafel en goede service

Lang op zoek geweest naar een ronde houten eettafel zonder ingewikkelde of zwart metalen poten. Hier uiteindelijk gevonden, de Rhonda eettafel (150cm)…mooie grote stevige tafel, goede prijs, snelle service. Bij levering bleek er alleen verschil te zitten tussen de twee bladhelften, maar binnen 3 dagen werd dat omgeruild, top. Enige minpuntje; de transparante meubelolie zou de kleur van het hout behouden, dat is niet het geval. Hij wordt toch een tintje donkerder en iets warmer van kleur. Maar al met al erg blij met deze tafel!

Product snel geleverd

Uitstekend goed geholpen met beschadigd artikel en retourzending

Fijn en snel contact met dezelfde persoon. Helemaal fijn, ik weet precies waar ik aan toe ben

Supersnel geleverd

Nu 2 maal iets besteld bij Basiclabel, maar ben enthousiast over de bijzondere snelle levering! Op vrijdagavond laat iets besteld, en zaterdagochtend om 12.00 in huis! Top!

Trendy!

Trendy en kwaliteit! Stijlvol. Personeel productkennis, vriendelijk en behulpzaam.

Voor de eerste keer besteld, super goede ervaring

Er is geleverd zoals beloofd. Prettig contact via de mail met vervoerder. Mooi product, voldoet aan onze verwachting

goede snelle en nette levering, product naar wens

Zeer tevreden.

Eerste bestelling geplaatst van een mangohouten salontafel. Om die reden gebruik gemaakt van Afterpay. Zelf ben ik niet snel in het plaatsen van bestellingen bij webwinkels buiten de bekende grote reuzen om, en zeker niet bij hogere bedragen, maar deze (web)winkel is absoluut betrouwbaar en heeft geweldige artikelen. De salontafel was zéér stevig ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen, de bezorging verliep vlekkeloos en op tijd. Uitstekende service en een absolute aanrader!

Rommelig

3x moeten bellen.. Elke keer verschillende tijden van bezorging.. En bij 3e telefoon stond 't gewoon nog in 't magazijn.. Nee niet echt waardig

Snelle en perfecte levering

Gratis bezorgd binnen ëén dag en als verrassing ook nog heel mooi ingepakt!

Goede service, klacht wordt goed opgepakt

Wij hebben nu twee keer besteld bij Basiclabel.nl en beide keren was onze ervaring positief. De tweede keer was een onderdeel van ons bestelde tv-meubel beschadigd, maar daar konden we een nieuw onderdeel voor in de plaats krijgen. Dit was snel geregeld!

Jammer van de bezorging

Bezorging ging volledig mis. Uiteindelijk met eigen vervoer de lading overgenomen.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Uitstekend geholpen en snelle levering

Uitstekend geholpen en snelle levering

Levering op gewenste datum, product als omschreven

Tweemaal kast Ties besteld. Leveringsdatum ivm verbouwing op verzoek wat later. Contact met Basiclabel en vervoersbedrijf verliep zeer efficient en alles naar wens. Product zoals omschreven.

Veel keus op site, ook overzichtelijk. Tevens snelle levering.

Prima communicatie tot het bezorgmoment. Bericht het pakket ligt bij de vervoerder en daarna niks meer en een dag bezorgd dan werd gezegd zonder bericht hierover. Tafeltje is top. Naschrift: Basiclabel reageerde op dit bericht, klopte idd en loste dit super op met een kaartje en kadobon. Heel netjes opgelost dus.

Goede kennismaking met breed assortiment

Ruime sortering in veel woonartikelen. Snelle verzending. Jammer dat de verpakking van het bestelde artikel niet in orde was. Veel te groot en artikel beschadigd ontvangen. AfterSales goed. Kosteloze retourzending met voorbedrukt label en aankoopkosten retour.

Zoals op de foto!

Snel geleverd, mooie kleuren zoals op de foto!

Voldoet aan alle verwachtingen

Alles boven verwachting Prijs kwaliteit

Mooi meubelstuk

Een mooi meubelstuk gekocht bij Basiclabel.nl. Perfect geregeld, duidelijke communicatie via mail. Netjes thuis bezorgd.

blij met snellen levering

1 Jan Tinbergenweg