Klacht snel afgehandeld

Klacht over spiegel doorgegeven, waarop snel een nieuwe is gestuurd en andere retour is genomen.

top!

goede service! wij hadden de doutse spiegel 115 cm besteld, na dat we hem opgehangen hadden zagen we een zwart vlekje in de spiegel, na contact met basiclabel werd hij omgeruild. perfect!

Nette, snelle levering.

Altijd leuk assortiment, regelmatig aanbiedingen. Nette levering.

Snelle levering volgens afspraak

Prima en betrouwbare webwinkel. Of mijn aankoop (woood Dennis bedbank) ook hier aan voldoet? Dat is een twijfel vanwege het gekraak en het snelle beschadigen van het bed. Winkel beveel ik aan, bed niet.

Mooie kast....maar voor 20:00 besteld en volgende dag in huis...da's een probleem

Jammer

Goed!

De tafel kwam binnen 4 dagen en is helemaal in orde. Ik ben blij met mijn aankoop!

Mooie artikelen

Mooie artikelen, snelle levering en service

Goede service, duidelijke website, snelle verzending.

Mooie WOOOD kast gekocht. Levering zoals beloofd.

'S avonds besteld de volgende dag al binnen. Top!

Mooie tafel. Schroefje ontbrak maar na contact met de klantenservice werd het meteen opnieuw opgestuurd. Top service. Jammer dat de eerste keer niet werd bezorgd door post nl.

Assortiment en bestelling prima, retourbetaling slecht

Voor een webshop vind ik de verwerking van mijn retour slecht. Ik heb mijn artikel donderdag 16-09 retour gestuurd en heb nog geen enkele info ontvangen en ook geen terugbetaling. Donderdag 23-09 heb ik gebeld met een medewerker van de klantenservice. Werd vriendelijk geholpen maar zij kon niet aangeven wanneer ik de terugbetaling zou ontvangen.

Mooi bankje, maar lange levertijd

Het bankje is heel mooi, maar we hebben er wel lang op moeten wachten. Kon de winkel niks aan doen en ze hielden ons goed op de hoogte dus dat was heel fijn.

Altijd een goede ervaring met Basiclabel.. zowel online als in de winkel

Bedrijf heeft zich prima gehouden aan de vooraf gemaakte afspraken

Bij basiclabel een bankje besteld. Er volgde meteen een orderbevestiging en een levertijd daaraan gekoppeld. De levertijd was wel wat lang. Basiclabel heeft zich wel aan de afspraken en levertijd van het produkt gehouden. Prima bedrijf!!!

Goede deal en snel geleverd

Eindelijk een boekenrek van 100 cm breed gevonden en nog een hele goede deal ook. Inmiddels staat ie eindelijk en super blij mee!!

Levertijd was lang maar goede service

Gedegen handleiding bij bouwpakket, volgorde van te openen pakketten niet duidelijk om handleiding te vinden.

Een gelukkige klant

Via internet heb ik besteld. Altijd een risico, maar door de goede informatie durfde ik het wel aan. En niet voor niets. Mijn verwachtingen werden waargemaakt. Dus nu heb ik een prachtige loveseat staan met een voetenbankje en beraad ik me op een stoel of bank erbij.

Goede snelle service

Goede snelle service

Gewoon pech…… en/of gewoon slecht……

Inmiddels een spiegel drie keer geretourneerd omdat deze niet goed was. De eerste was “hier en daar” gebarsten en de ander had een hinderlijke “brand” vlek bij het uitpakken ervan en de laatste keer krassen in het gezichtsveld. De spiegels binnen 24 uur zijn terug gezonden en het probleem bekend gemaakt. De afwikkeling (lees: toesturen van een juiste spiegel) liet niet lang op op zich wachten. Helaas hier niet geslaagd, wat niets met deze winkel te maken heeft maar met de producent van de spiegel.

Niet tevreden

2 vazen besteld, 1 gebroken ontvangen. Dit gelijk gemeld, zou worden doorgegeven. Helaas na 10 dgn nog steeds geen nieuwe vaas ontvangen en ook geen reactie op m'n mail met de vraag wanneer ik deze kan ontvangen.

Een spiegel 115 cm besteld en binnen een paar dagen bezorgd. Communicatie met afleverdienst ook super

Mooie stevige kast, goede service!

Woood-kast Dennis gekocht. Goed in elkaar te zetten al mag de beschrijving nog iets duidelijker, soms lastig te zien wat welke plank (zijkant) is. Mooie kast en stevig. Er miste 3 plankdragers maar werden direct nagestuurd, goede service!

Het is een hele mooie kast, montage wordt duidelijk uitgelegd. Veel ruimte voor mijn zoon van 2. Helemaal blij

Uitstekende keus die helemaal voldoet aan de verwachting

Zie hiervoor. Ook goede prijs/kwaliteit-verhouding en levering netjes op aangegeven datum. Handleiding soms wat onduidelijk.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV