Goede en snelle service

Perfecte service en dito goede producten.

Perfecte service en dito goede producten.

Helemaal top

Ik heb al vaker besteld bij Basic Label en ben erg tevreden. Scherpe prijzen voor bekende merken en snelle service.

Echt mijn winkel al jaren!!

Alles in m’n huis ademt Basiclabel, vorige week even een dipje met een bestellen vannen vloerlamp ging even mis. Maar dat neemt niet weg dat het echt mijn winkel is voor mijn huis vol gezelligheid!

Tafel is beschadigd ontvangen

Tafel is bij aankomst beschadigd

Deskundig advies en snelle levering

Een bureau besteld voor onze zoon. Deze was er supersnel! Eerder hadden we ook al telefonisch contact met de mensen van Basiclabel ivm vragen over een bed met toebehoren in dezelfde serie als het bureau. Daarop een aardige en duidelijke mail ontvangen. Helaas toen besloten met een andere partij in zee te gaan, omdat de aanbieding daar beter leek (levering laat alleen nog steeds op zich wachten, dus spijt).

Super mooie lampen en ook nog duurzaam!

Super mooie lampen en ook nog duurzaam!

Was gewoon goed, alles netjes verpakt

Kwaliteit

Barn Kast is prachtig maar het in elkaar zetten is een hel.

Ik heb in mijn leven, ik denk vanwege mijn beroep styliste, honderden kasten in elkaar gezet. Ikea is voor vijf jarigen zelfs te doen. Deze kast was een verschrikking. Onduidelijke tekening met elk onderdeel genummerd met 5 of 7 letters. Waarom niet gewoon 1 tot 100. Ik heb de 2 barn kasten met de timmerman in elkaar gezet en we zijn er ieder 10 uur mee bezig geweest. Het uitzoeken van de schroeven en latjes een ware hel. Deze kast staat echt eenzaam op 1 betreft in elkaar zetten. Als je niet handig bent, niet aan beginnen.

Mooie site, snelle bezorging. Mooie plank

Mooie online winkel Prachtige artikelen Snelle levering

Toppers

Klantenservice super goed.ze nemen gelijk actie als er iets niet goed is. Top

Uitstekende service

De ovale tafel die wij bestelden viel tegen in het echt omdat er toch maar vier ipv zes stoelen omheen pasten. Ook vonden we het blad nogal druk. We vonden het echt jammer en zaten in onze maag met hoe we die tafel terug konden zenden. Zo’n groot pakket terugsturen is al snel €80. Tot onze vreugde ontvingen we een mail dat de tafel opgehaald zou worden. Echt heel fijn.

Ik ben heel blij met de wandplank die ik heb besteld, mijn babykamer is nu helemaal af!

Mooie producten. Precies als op de foto.

Super gedaan mooie kast en snelle levering

Mijn vrouw is super blij met de kast heel netjes verpakt en super snelle levering top gedaan

Super service, heel tevreden

Ik heb nu 2x iets gekocht via basiclabel. Twee grote kledingkasten en een glazen bijzettafel. Ik vond het spannend om zo via internet te bestellen, maar ik ben heel tevreden. Vooral bij de kledingkasten was het zo dat deze de volgende dag bezorgd zouden worden en daar hielden ze zich netjes aan. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En ook toen ik een vraag had was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Dit klinkt allemaal als een verkoop praatje. Maar ik ben gewoon heel tevreden!

Vlotte afhandeling en goed bereikbaar per telefoon

Een winkel met ruim assortiment en een goede klantenservice

Goede service! Klantvriendelijk!

Goede service.

Tijdens onze vakantie een mooi vloerkleed gevonden in de winkel in Hoorn, welke niet voorradig was in de winkel. Deze werd gratis nagestuurd op een dag welke ons het beste uitkwam,i.o.m. de vervoerder. Het kleed bleek niet bij het andere kleed thuis te passen en is door de vervoerder, na afspraak, weer thuis opgehaald. Super service!

Beter kon het niet!

Goed op de hoogte gehouden wanneer het product bezorgd zou worden en was correct!

Prima winkel

Ik heb 2 kasten gekocht en het bestellen is perfect gegaan, heel veel informatie en goed contact over bezorging.

Goede prijs/kwaliteit

En prima service

Super mooie kast van Basiclabel

Erg blij met onze kast van Basiclabel. Helaas wel een hoop gedoe voordat de kast stond. De kast bestond uit twee pakketten. Het eerste pakket werd netjes geleverd en het tweede pakket had vertraging, dus hier moesten we iets langer op wachten. Hier ook contact over gehad met de klantenservice. Toen werd het tweede pakket een paar dagen later geleverd, bleek het het verkeerde pakket te zijn. Ze hadden 2x deel 1 opgestuurd. Weer contact gehad met de klantenservice. Deel 2 werd alsnog opgestuurd. Fijn contact gehad met de klantenservice en goed en vrij snel opgelost. Helaas moesten we het verkeerd geleverde pakket (vrij zwaar en groot) zelf retourneren bij een postNL punt.

Goed!

Goed, snelle levering! Wij zijn er blij mee!

Bezorging is top, in de winkel ook prima geholpen. Spiegel mindere kwaliteit dan we dachten

Spiegel zat op meer plaatsen los, geen zin om weer terug te gaan naar winkel in Hoorn, aangezien het niet naast de deur is, zelf maar vast gekit.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV