wachten op de factuur

Beste, Enige tijd geleden heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb vervolgens om een factuur gevraagd om deze correct af te handelen in onze administratie. Wij zijn namelijk een bedrijf. Het zou heel handig zijn als er in het vervolg een factuur bij zit of dat ik deze ergens kan downloaden. Nu moet ik er zelf achteraan..dat vind ik teleurstellend.

Fijn dat de kast op voorraad was!

Overal lange levertijden op deze kast maar hier niet. Heel blij mee.

Top en fijn bezorgd

Top en fijn geleverd. Geen slechte ervaring!!

Goede ervaring

Mooi product Snelle levering Een aanrader

Fijne stoelen voor een prima prijs en super snelle levering

Snel en netjes geleverd

Ik heb mijn vierde (:-)) BePureHome organize kast besteld bij Basic Label, werd netjes geleverd, de levering werd goed gecommuniceerd. Ik kom af en toe eens kijken in Hoorn in de winkel, altijd leuk!

Prima webshop

Volgens de reviews is Basiclabel.nl een vertrouwde webshop. De informatie over het product en de verzending was correct afgehandeld.

Snel geleverd en zeer mooie bijzettafels

Perfecte service, zeer klamtvriendelijk

Perfecte service. Ik had een bed besteld waarvan 1 onderdeel beschadigd uit de doos kwam. Ik kon op zaterdag te klantenservice bereiken, werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Na het mailen van foto’s, is het nieuwe/vervangende onderdeel nog dezelfde dag op de post gegaan. Zo kan het ook (en zo hoort het ook, maar vaak gaat het anders)

Prachtige kast

we hebben een zwarte landelijke kast besteld. Duurde even voordat het binnenkwam, maar dan heb je ook iets moois. Zelf in elkaar zetten was geen probleem met behulp van de bijgeleverde handleiding. Een hele stevige kast voor een leuke prijs.

Perfect volgens afspraak en goed verpakt bezorgd.

Boven verwachting snel en goed verpakt bezorgd. Blij mee!

Heel mooi kleed, goede service. Zowel online als telefonisch!

Snelle levering van prima produkt

Snelle levering van prima produkt

Goede dienstverlening

Wat een mooie tafel! Tafel snel bezorgd, bij de eerste levering was ik niet blij met tafelblad omdat er wat diepe zwarte puntjes in zaten. Heb dit aangegeven, medewerkers hebben mee gedacht aan een oplossing, ik heb een ander tafel gekregen. Hele vriendelijke mensen, nemen de tijd en denken mee in oplossingen. Erg blij met mijn tafel en dienstverlening!

Mooie producten, snelle levering

Het assortiment is groot en gevarieerd. Producten worden snel geleverd en zijn keurig verpakt

Product prima maar levering en informatie slecht

Op de website stond dat het bankje leverbaar was en binnen enkele dagen geleverd zou worden. Na een week geïnformeerd waar het bleef waarop het antwoord kwam dat het uitgezocht zou worden en ik snel antwoord zou krijgen. Weer een week later heb ik maar gebeld - toen bleek het niet op voorraad te zijn en zou het maanden later pas weer geleverd kunnen worden. Fouten in het voorraadsysteem kan gebeuren maar informeer me er dan pro actief over ipv het initiatief meerdere keren bij de klant te laten

Snelle verzending

Het wachten waard

Het was even wachten. De datum werd steeds naar achteren geschoven. Hier waren wij niet blij mee. Toen de kast geleverd was miste er onderdelen. Gelukkig werd dit goed opgelost door Basiclabel. We zijn erg blij met de kast.

Hanglamp

Online een hanglamp aangeschaft en hij is prachtig! Kwaliteit/prijsverhouding heel goed.!Snelle levering!

Goede klantenservice.

Snelle levering. Vriendelijke klantenservice

Mooie plantentafel, ik heb er nu 2

Mooi product en kwaliteit

Zeer attent en zorgzaam

De service nadat de pastaborden niet goed waren aangekomen was uitstekend. Heb telefonisch advies gevraagd en dat was prima. Kon daarna goed de stappen volgen om te retourneren.

Goed geholpen in de winkel, vriendelijk en bezorging de volgende dag ook prima.

what you see is what you get - mooi!

Super snelle service, levering en kwaliteit! "mijn tafel is in het echter mooier dan op de foto"!

Práchtig dienblad

Mooi product, snel geleverd, goed verpakt. Blij mee

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV