Goede prijs

Kast gekocht en deze kast was het goedkoopste vergeleken met andere winkels.

Slechte communicatie

Helaas kreeg ik geen track and trace code waardoor ik niet op de hoogte was dat mijn bureau bezorgd zou worden.. toen ik daarover belde werd ik nogal kort af aangesproken.. erg jammer. Ook jamner dat ik nu bij een post.nl punt mijn bureau op moest gaan halen, was juist fijn geweest dat deze bezorgd zou worden, nu moest ik een zwaar bureau gaan ophalen, extra pech dat het bureau dat in 2 pakketten zat ook nog op 2 verschillende afhaalpunten lag.

Ruime keuze

Ruime keuze en makkelijk te vinden wat je zoekt. Snelle levering

Netjes, zorgvuldig en snel

Het artikel was met zorg ingepakt. 2e paasdag besteld en de dag erna werd het al geleverd.

goed, snel geleverd en alles zeer netjes verpakt.

goed, snel geleverd en alles zeer netjes verpakt. rustig de tijd om spullen na te kijken en als het nodig zou zijn te retourneren. maar dit was niet nodig de bestelling klopte gewoon goed.

Blinkt uit in service en meedenken!

Het bestellen ging helemaal goed, maar bij de bezorging was er vermoedelijk een fabricage foutje met een van de zitkussens van de eetkamerstoel. Basic Label heeft mij positief verrast in hoe de service is verleend. De aanhouder wint en dit betekent voor ons dat we proberen terug te komen bij wie ons goed helpt!

Fijne winkel

Leuke website met een boel Leuke spullen. Bestelproces ging zeer vlot! Van bestellen tot thuis uitpakken!

Geweldig!

Bestelling altijd razendsnel bezorgd, kosteloos.

Mooie kasten

Fijn op afspraak geleverd

Goede dienstverlening

Zeer professioneel geholpen en afhandeling van retourgestuurde lamp correct verwerkt.

Mooi design en snelle goede levering

Op zondagavond een kast besteld, deze werd op donderdag volgens afspraak geleverd op een gewenst moment. Kwaliteit van de kast is ook perfect, ziet eruit zoals op de website getoont. Erg tevreden.

Mooi product, valse belofte levering

Zoals altijd helemaal gek op mijn basiclabel meubel (kast). Wat ik wel erg jammer vindt, is dat de website aangeeft “direct leverbaar”, maar het in de praktijk bijna 2 weken duurt voordat het product aangeboden wordt. Dat vind ik wel een beetje misleidend. Ik snap dat meubels niet de volgende dag in huis zijn, maar ik verwacht dan toch binnen 3 dagen. Als er op de website 1-2 weken levertijd stond had ik de kast ook besteld, maar nu voelde het toch vervelend dat de belofte van direct levering niet waargemaakt werd.

Voorheen was de winkel ook in Purmerend (vroegere woonplaats), daar kwam ik ook altijd. Sinds 6 maanden woon ik in Hoorn en was blij dat ik de winkel tegenkwam, meteen een afspraak gemaakt en zeker goed geslaagd met nieuwe accessoires voor de nieuwe woning. Erg vriendelijk personeel

Gave kast

Hele gave kost voor mijn dochter! Snelle levering! Alles super geregeld!

Late levering

Het zal waarschijnlijk door de Corona komen, maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen! Er stond direct leverbaar en dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, maar we zijn nu drie weken verder.......

Mooie kast, snel geleverd

Geleverde kast is netjes, snel te monteren. Snel en goed afgeleverd.

Perfect geholpen aan de telefoon bij het maken van mijn keuze

Uiterst vriendelijke en correcte dame met de juiste informatie!

Snelle levering van een mooi product!

Makkelijke site, snelle levering en dat was het eigenlijk wel! Kan iedereen Basiclabel aanraden!!

Blij met kast Bonk

2 kasten Bonk gekocht. Een zwarte en mistkleurig. Blij mee. Staan mooi en kan veel in. Was helaas voor ons wat moeilijk om de kasten te monteren. Daar hebben we hulp bij ingeroepen.

Was snelle bezorging en goed verpakt!

Leuke website. Waxine lichthouders zijn erg mooi!

snelle bezorging

Wat is dit voor waardeloos bedrijf

De 29e maart 2 kledingkasten gekocht met een daarbij een los ladenblok. Aardige dame die je helpt in de winkel en die aangeeft dat de levering snel kan omdat het voorraad is. 'Track en Trace' via mail gekregen dat de zending vermoedelijk de 31e al geleverd zal worden, en dat de vervoerder telefonisch contact op neemt over de exacte leveringstijd. Dus dan is er werk aan de winkel, oude kasten weg halen en alle kleding een tijdelijke plek geven in een andere ruimte. Nu maar de hele dag thuis wachten op het telefoontje wat dus NIET komt, niet de 31e, niet de 1e van de maand daarop, en zelfs niet de 2e. Dus maar zelf even gebeld hoe het nu zit. Krijg je bij de klanten 'service' te horen dat het nog niet klaar staat, en dat men nog helemaal geen datum kan noemen wanneer er wel geleverd zou kunnen worden. Men vindt het heel vreemd dat de klant ervan uitgaat dat het Track en Trace de leveringsdatum behoort aangeeft, en het komt hen helemaal niet op om de klant te waarschuwen als dit door omstandigheden niet zou lukken. Het magazijn van het bedrijf staat op ongeveer 3 kilometer van het afleveradres.

Artikel perfect en uitstekende klantenservice

Goede kwaliteit en perfect geholpen

Mooie spullen

Goed verpakt en snel geleverd, hoewel ik het liefst in de winkel kom om te snuffelen. Hoop dat alles weer snel open gaat zonder afspraak

Heel goede ervaring

Super snel geleverd, heel blij met mijn aankoop!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV