Ziet er leuk uit maar is niet te stellen.

Deze kast aangeschaft om de looks en de afmetingen zodat deze precies op onze overloop kan staan. Eenmaal in elkaar gezet valt op dat randjes niet helemaal vlak op elkaar aansluiten. Op de plek gezet alles waterpas lukt het niet om de deuren goed te stellen. Het plaatwerk/gaten zijn wss net niet goed geboord waardoor dit ontstaat. Erg jammer. Zelf wat modificaties gemaakt om het enigzins acceptabel te krijgen. Als we dit hadden geweten hadden we hem niet aangeschaft.

Prima kwaliteit voor een scherpe prijs.

Nadat we een schuifkast gezien hadden via de website van Basiclabel hebben we gebeld of deze te zien was in de winkel in Hoorn.De medewerkster van Basiclabel heeft ons teruggebeld en vertelde dat hij in de Experience Center De Eekhoorn (Basiclabel huis) staat.Nadat we daar de kast gezien hadden (vriendelijke ontvangst en en koffie)hebben we de kast besteld.De levering was zeer snel je kan zelf een dag uitkiezen.De kast inelkaar gezet was een hele klus maar alles klopte .We zijn zeer tevreden met de kast.

defect

Klok gelijk voorzien van een nieuwe batterij en vol enthousisme opgehangen....deed niks, nieuwe batterij erin klok op tijd gezet, na twee minuten niets...check: contactpuntjes zitten los, batterij maakt geen contact en zodra je aan het tandwieltje draait om de wijzers goed te zetten stopt ie er mee. Ik stuur hem terug. Baal d'r van. Update: inmiddels is er over en weer contact geweest en is dit goed opgepakt door Basic Label en is er op mijn verzoek een nieuwe klok toe gezonden. Deze doet het prima. (Misschien eerst even goederen testen alvorens ze te versturen had een hoop gedoe gescheeld...)

Snelle levering en binnen het gewenste tijdblok

Dit is de tweede keer dat we een meubelstuk bij BasicLabel hebben besteld en beide keren super tevreden over de levering, alles keurig verpakt en je kunt zelf aangeven wanneer je geleverd wilt hebben. Prijs kwaliteit is ook top!

Communicatie

Men luistert naar als bezorging vanwege drukte deels later bezorgd wordt.

Niet voor zakelijke klanten buiten Nederland

Vreemde bedrijfsvoering, hebben blijkbaar nog nooit gehoord van het verleggen van de BTW voor klanten buiten Nederland. Dus niet geschikt voor zakelijke bestellingen vanuit België en andere Europese landen. Als je er naar vraagt geven ze de meest vreemde antwoorden.

geweldig

snelle service

Snelle levering, maar verpakking kan beter

Het WOOOD eiken boomstam tafelblad werd keurig op tijd bezorgd, maar was erg " basic" verpakt. De randen waren slechts afgeschermd met een kartonnen profiel en waren beschadigd door het transport. Er waren flinke afdrukken te zien van spanbanden en op een enkele plaats beschadigd. Op de kwaliteit van het blad is verder niets aan te merken. Mooi strak en weinig knoesten.

Meer dan tevreden

Wat zijn wij blij met onze tafel van basic label! Kwaliteit, zwaar hout precies zoals de afbeelding op internet.Duidelijke site, super service voor het zelf uitkiezen van een bezorg datum zodat je er tenminste voor kan zorgen dat je thuis bent. Track en trace correct en dan als kers op de taart ook nog een aller vrolijkste aardige bezorger. Wij gaan zeker vaker bij jullie meubelen bestellen en raden iedereen jullie aan.

Snelle verzending

Fijne site, snelle verzending, produkt was goed verpakt.

Snelle levering , communicatie kan beter

Snelle levering van de tafel. De communicatie over tijdstip kan beter. Tijdstip veranderde van middag in avond gedurende de dag. Alleen zichtbaar bij zelf track&trace te openen. Hamdig zou zijn ( als bij fonq) dat je hier ook een sms bericht over ontvangt. Wel blij met de tafel overigens!

Top service!

Ik heb een tafel besteld die helaas retour moest, maar dit had verder niet met de winkel te maken. Het contact verliep soepel vriendelijk en snel, evenals de retour procedure. In dit soort situaties weet je pas echt hoe een winkel presteert!

Hele goede ervaring

Ik wilde graag een vloerkleed bestellen, maar was bang dat de kleur misschien net niet goed zou zijn en ik het zware kleed dan naar het Post nl punt moest brengen. Ik nam contact op met de klantenservice en ze zei dat als de kleur niet goed was, ze het vloerkleed gratis konden laten ophalen bij mij thuis. Geweldig! Achteraf bleek het niet nodig, want het vloerkleed staat prachtig! Heel blij mee en nog in de sale ook. Top ervaring.

Hele goede service!

Hele goede service! Fijn contact en goede hulp! Ik kom zeker terug!

Overweldigend

Binnen 1 dag vier stoelen binnen. Keurig verpakt.

Geweldig!

Super mooie bank! Snelle en vriendelijke levering. Helemaal blij met de aankoop!

Hele fijne winkel

Ik heb daar eetkamerstoelen besteld Ze kwamen de volgende dag al binnen Ze waren aan de poten iets beschadigd Gemaild, ze gingen gelijk met me meedenken voor een oplossing Hele goede service en ze reageren ook heel snel Ben heel tevreden Ik zou zeggen kijken en kopen!

Gewoon super goed!

Twee bureaustoelen van Zuiver besteld. Duidelijke site met goede foto’s. Direct bevestigingsmail etc. en al contact met bezorgdienst. Bijna niet te geloven maar binnen 24 uur nadat ik bestelling geplaatst had, stonden de stoelen al in ons huis. Super tevreden klant.

Snel en intact geleverd

Niets aan te merken

Makkelijk bestellen, goede en snelle levering. Tevreden met aankoop.

Goed en snel

Mijn kastje werd snel geleverd zoals op de site staat. Goed verpakt. Vriendelijke man die het kwam bezorgen

Gemiste kans wat betreft service!

Afgelopen zaterdag mijn barstoelen in ontvangst genomen. Keurig op tijd, mooie stoelen. Echter nu zijn de stoelen 18% goedkoper! Contact opgenomen met klantenservice want ik wil er nog graag eentje bijbestellen. Er kan niks aan de korting gedaan worden. Ik mag ze terugsturen, nieuwe bestellen en hier weer 9 weken op wachten want dit is het beleid! Gemiste kans wat betreft service!

Blij!

Zondag een kast besteld, dinsdag op de afgesproken tijd afgeleverd.

Uitstekend!

Snelle levertijd! Goed verpakt! Prachtig product!

Mooi tv meubel

Basiclabel is een prachtige zaak met mooie spullen. Ons tv meubel ziet er goed uit, maar was een enorme klus om in elkaar te zetten. Dat was een tegenvaller. Vlotte levering.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV