Top bedrijf!!

Telefonisch contact gehad over levering van tegels, die waren op voorraad, afspraak gemaakt op een dag die mij uitkomt, en dat was geen probleem voor dit bedrijf echt top, En netjes en optijd afgeleverd door een aardige chauffeur Zeker een aanrader dit bedrijf!

Super service

Aanrader, goed geholpen snel volgens afspraak geleverd !!!

Je word goed geholpen.

Stenen op tijd geleverd. Chauffeur was vriendelijke en meewerkend. Prima service

Top, hele snelle levering!

Snelle levering, product volstaat en goede vriendelijke service.

Klantvriendelijk met een grote K

Goed en snel geholpen, goed advies, flexibel n.a.v. aanpassingen, snel en vakkundig.

Snel geleverd en voldoende voorraad!

Gebakken klinkers besteld. Zeer snel ontvangen zo als afgesproken. Nergens op voorraad kunnen vinden dan bij steenvoordeel.nl !

Geweldig meegedacht !

Ik had via internet tuinverlichting besteld van in-lite en werd de volgende ochtend gebeld. Ik bleek connectoren besteld te hebben die ook al bij de lampen in de doos zaten dus waren net nodig, keurig dat deel van het geld terug gestort gekregen en nog dezelfde dag werden de lampen afgeleverd. Grote klasse dus kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Goed gecommuniceerd. Goed geleverd.

Alles volgens afspraak.

Goed en snel .

Goed en snel.

Geweldig en snel

Snelle levering en goed te bereiken En ze denken heel goed mee!

Topbedrijf

Van bestelling tot levering alles volgens afspraak.

Service is TOP

Wij hadden wat beschadigde tegels. Dit hebben wij gemeld en is super opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

Makkelijk online besteld.

Snel geleverd en op de plaats waar ik wil!

bestelling was exact wat we verwacht hadden, super

goede kwaliteit en prima optijd geleverd.

geweldig

De bereidheid om heel vlug te kijken hoeveel stapelstenen van de serie Kilimanjaro er waren, verraste mij zeer. Omdat deze stenen bij ons in de regio (Uden) niet zonder lang wachten te verkrijgen waren, ben ik bij Steenvoordeel uitgekomen. Fijn dat er mensen waren (Wijnand met name en zijn collega's) die waar er van een bepaalde kleur stenen te kort waren, mee dachten voor de oplossing. We hebben nu twee prachtige grote plantenbakken staan, waar we heel blij mee zijn. Namens mijn man en mij heel hartelijk bedankt. Nanneke en Wil Tjeertes Uden

Goede communicatie

Mijn bestelling was niet geheel op voorraad, steenvoordeel dacht mee over een alternatief als ik de stenen snel nodig zou hebben. Ik was bereid te wachten maar al binnen een week namen ze contact op dat ze alles van de fabrikant binnen hadden en dat ze konden leveren. Goede communicatie en snel leveren dus!

Professioneel, meedenkend en betrouwbaar.

Goede ervaring met dit bedrijf, ze denken mee, zijn vriendelijk en zijn direct bereikbaar. De levering was snel volgens de afspraken. De producten waren goed verpakt en zonder fouten met de hoeveelheid. Bezorging verliep vlekkeloos, de chauffeur heeft even de tijd genomen om de zware pallets op de gewenste plaats te zetten (was goed bereikbaar) al moest hij wel even zijn aanhanger voor ontkoppelen. Bedankt steenvoordeel team !

volgens afspraak geleverd

aardige chauffeur 1 klein puntje, was via mail afgesproken dat ik de datum zou horen van levering ging om donderdag of vrijdag dit was een maand voor de levering . maandag die week, zelf maar gebeld want niets gehoord konden mij toen wel meteen vertellen dat het donderdag werd . groet Roel

Goede levering

Een aantal maanden geleden bestrating besteld, was erg gemakkelijk. Daarbij aangegeven welke dag ik het wilde hebben en dat het na 12 uur moest ivm werk. Netjes een mail gekregen dat dat oké was. Echter op de dag van levering was de bezorger er al om 10 uur. Hij belde wel netjes om af te spreken waar die het kon neer zetten. Al met al dus niks aan de hand maar misschien is dit toch een puntje om te verbeteren.

Snelle correcte levering

Chauffeur heel behulpzaam en vriendelijk.

Goede prijs, snelle service!

In twee dagen waren de stenen geleverd. Goedkoopste van NL met super kwaliteit!

Goede prijs/servie - 2 gebroken stenen

Goede Service en prijs voor de stenen. Bij de levering waren de onderste twee tegels (keramiek 60x60) gebroken.

Super service

Tijdige levering, extra bestelling moeiteloos samengevoegd , vriendelijke hulp aan de telefoon. Goede kwaliteit stenen. Blij dat ik via jullie besteld heb.

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo