Flexibel en denken goed mee.

Ook bij bezorging van grotere hoeveelheid flexibel in bezorging. Komen ook op moeilijkere plaatsen bezorgen.

Vlotte en vriendelijke service!

Luisterend oor

Teveel besteld en doorgegeven en werd netjes gecrediteerd

Goed, snel en vriendelijk.

Gebeld om te vragen of er nog tegels op voorraad waren. Toen bleek dat ook de fabriek geen voorraad had, werd meteen een goed alternatief geboden. Levering was mooi op tijd.

Alles keurig afgeleverd.

Goede service!

Ondanks vertraging bij leverancier, wordt de klant gebeld of de levering later geleverd kan worden. Medewerker en chauffeur heel vriendelijk. Kreeg de tegels ook op de plek waar we willen hebben.

Alles netjes geregeld, conform de afspraken.

Vakkundig en keurig op tijd geleverd, netjes op de plaats waar wij wilden.

Gert

pakket stenen over maar wordt niet teruggenomen.

uitstekende service

Prettig zaken doen op deze manier

Goed geholpen!

Beschikbaarheid en levertijd klopte niet

Bij Steenvoordeel heb ik online twee soorten bestratingen gekocht en betaald. De levertijd die erbij stond was: Op voorraad, 1-5 werkdagen. Vervolgens werd ik gebeld door Steenvoordeel met het verhaal dat de ene bestrating toch een levertijd had van een aantal weken langer. De andere bestrating was geheel niet leverbaar. Ik vind dit toch aardig brutaal om klanten 2.000 euro te laten overmaken op basis van foutieve informatie, waarbij het ene dus niet en het andere veel later te leveren is. Hierdoor heb ik de stratenmaker moet verzetten naar een later moment. Na met name moeite van mijn kant erin te hebben gestoken, kon het worden aangepast naar een deels andere bestrating en een ander levermoment. Uiteindelijk is er bij het nieuwe levermoment wel geheel volgens afspraak geleverd (juiste artikelen, juiste kwaliteit, in juiste aantal op het aangegeven moment). Ik moest overigens wel zelf bellen voor een tijdvenster voor de levering.

Fijne service en snel geleverd

Omdat de stenen niet meer leverbaar waren (bij de leverancier) zou de levertijd erg lang zijn. Ze hebben meegedacht aan een oplossing waardoor ik alsnog na een paar dagen stenen geleverd kreeg.

Gewoon top

Levering volgens afspraak, zeer vlot. Zelfs 24 u voor levering bestelling aangepast zonder problemen!

Snel en correct geleverd

Prijs was prima en de leveringskosten zijn de helft als andere partijen

Altijd goede keus en goed geholpen

Ze zijn vriendelijk en ze helpen je goed

Goede, snelle en correcte service!!!!! Komen afspraken na en via mail juiste informatie. Enige minpuntje is dat de automatische beantwoording van mail op midden in de nacht staat. Deze zou ik aanpassen. De mail om te beoordelen kreeg ik om 00.50 uur. Aangezien ik het geluid aan heb schrik je wel zo midden in de nacht.

Correct en volgens afspraak

Zeer correct, scherpe prijzen en volgens afspraak geleverd.

Nette snelle service

Zeer netjes geholpen, zeker aan te bevelen!

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

Drie dagen na mijn bestelling werden de stapelblokken al geleverd, na goed overleg mbt eventuele problemen door slechte bereikbaarheid. De chauffeur plaatste de twee pallets op de aangegeven plaats. Vriendelijke man!

Snel, service, bereikbaar.

Steenvoordeel heeft een ruim en mooi assortiment, levert snel, is flexibel, goede prijzen en goed telefonisch bereikbaar.

Alles netjes geleverd op de afgesproken dag en mooie terrastegels. Ik ben tevreden.

Goede prijs kwaliteit

Alles goed geregeld. Prijs kwaliteit is goed. Krijg via de mail snel antwoorden op mijn vragen. Levering netjes op tijd. Dikke Tien!!

Plezierig

Alles comform de afspraak uitgevoerd

Steenvoordeel kon de stenen die ik wilde hebben het snelste leveren. Vriendelijk en doen wat ze beloven!

Goede en snelle levering . Vriendelijke mensen .

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo