Met uitzondering van de gekozen steen, dat die niet meer leverbaar is (had uit assorti gehaald moeten worden) was alles perfect! Service, communicatie, meedenken, vriendelijkheid, levering en afhandeling. Ik beveel ze zeker aan!

Topservice

Leveren op tijd en snel, prettige communicatie..

Snelle correcte levering van topkwaliteit Douglas planken

Ik had gevraagd nette rechte planken te leveren om lambrisering in huis te maken. Dit is 100% gebeurt. Topkwaliteit! Bedankt!

Snel geleverd op lastige locatie

Goed, vriendelijk, snel en niet te duur. Aan te raden

Goed, professioneel en hulpvaardig

Ik ben uitstekend geholpen met een relatief kleine levering stenen die lastig te vinden waren.

makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd

via de website makkelijk besteld en de levering heeft keuring plaatsgevonden

Ik zal jullie aanraden

Prijzen vergelijkbaar met concurrenten, maar aanbod is breder en transparant over (lever)kosten. Personeel op locatie wilde tijd maken voor eindeloze vragen. Dat is zeker niet bij alle leveranciers zo. Zeer prettig geholpen aan de telefoon bij vragen over assortiment en bevestigen van bestelling/aflevering. Bellen is fijn want dan kan er een dag afgestemd worden en er werd wel moeite gedaan om aan mijn wens te voldoen. Kon ook nog wat technische vragen kwijt. Ook vriendelijke kerel die met de vrachtwagen de stenen kwam afleveren. Groet!

zwaar beschadigd ontvangen

Het was een rest partij B keus, dat wist ik wel en zo was het te verwachten dat niet alle tegels/stenen perfect zouden zijn. Maar helaas was zeker zo'n 20% totaal niet bruikbaar meer. Keurig op tijd een dag na bestelling werden de stenen geleverd en op onze stoep gezet. Ook omdat onze stoep voor ons huis door bomen ongelijk is waren praktisch alle onderste tegels gebroken. Dat had de chauffeur ook kunnen weten omdat de tegels immers niet op pallets stonden, waar ik wel vanuit ging.

Vlotte levering en prima product.

Vlotte levering en prima product. Top chauffeur

super vriendelijk en snelle service!

Bij de balie staan ze je netjes te woord. Ze weten goed advies te geven en de levering is snel. De chauffeur die de spullen kwam brengen was super vriendelijk en krijgt een dikke pluim!!

Zeer goede service, uitstekend materiaal voor goede prijzen!

Ze bestaan nog! Bedrijven die goede producten leveren, tegen normale prijzen. Ik ben heel tevreden met de service, de duidelijke website, de afhandeling en het product. Hier kom ik absoluut vaker terug!

altijd goed

stenen altijd op tijd geleverd een datum kunnen afspreken. voor leveren stenen

Super service!

Eigenaar Wijnand reageert snel en duidelijk. Voor het online bestellen kreeg ik nog een kortingscode toegestuurd.

Is geweldig , goeie service

Ik had mijn bestelling al gedaan maar toch nog iets vergeten. Gebeld en er werd mij toen verteld dat dit geen probleem was ik moets dit even vermelden dat dit toegevoegd moest worden aan mijn eerste bestelling , met de bestelcode. Want anders zou je nogmaals bezorgkosten moeten betalen. En ook op de gewenste datum werd mijn bestelling keurig netjes op de door mij aangewezen plaats neer gezet.

Praktisch ingesteld, meedenkend

Zand en tegels besteld, waarbij de levertijd van de tegels langer was dan verwacht mocht worden. Er werd keurig contact opgenomen over de levertijd van de tegels en overlegd in hoeverre dit een bezwaar was. Omdat levertijd te lang was is er een alternatief voorgesteld welke ook geleverd zijn. Aflevering werd netjes gedaan en bigbag met zand en pallet met tegels zijn netjes geplaatst zodat er zo min mogelijk last voor het verkeer was.

Keurig.

Ultiem snelle en complete levering tegen scherpe prijs

Duidelijke en goed werkende site, bestelprocedure helder. Levering binnen 2 werkdagen binnen gestelde tijdslot. Bestelling werd precies op de plek geplaatst waar we hem hebben wilde!

Flexibel, netjes en op tijd

Extra bestelling was geen probleem. Stenen netjes verpakt met tussen elke laag beschermfolie.

Zeer positief

Staan altijd voor je klaar om advies te geven. De mannen die op de werf rijden zijn altijd behulpzaam

Partij keramische tegels op beton gekocht. Snelle levering volgens afspraak. Helaas waren van 74 stuks 8 kapot. Stukjes eruit en hoeken kapot. Netjes 10 nieuwe tegels gekregen. Dus helemaal top en goede service. Ook prettig contact. Volgende keer zeker weer hier de tegels bestellen.

Uitstekend!

Makkelijk bestellen, volledig assortiment en vlotte levering voor een goede prijs. Zeer beleefde chauffeur.

Top service.

Nu 2 x hier besteld. Alles wat je afzpreekt wordt ook keurug gedaan.. Zou deze zeker aanbevelen

Bestelling keurig bezorgd op de opgegeven tijd. Behulpzame chauffeur !

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo