Via de camping kregen wij het adres van Pieper. Onze bestelling ging simpel online. Er is een breed assortiment, de keuze kan daardoor iets moeilijker worden. Daarom een extra telefoontje gepleegd. Werd vriendelijk te woord gestaan. Voor een aanvullende bestelling op locatie geweest. Medewerker hielp ons goed, alleen soms wat onzeker. Daarom dachten we aan een leerling/ stagiaire. Maar ook hiervoor alle begrip. Het is een pracht bedrijf.

Geweldig om er te komen

Je word goed geholpen mocht er materiaal niet voorradig zijn helpen de medewerkers je om te kijken of er een alternatief is. Wellicht een tip er staat veel meer op de werf dan wat je op de site te vinden is .

Ik had tuinpalen hardhout gekocht. Op de site staan ze als 70x70 maar lijken mij meer 68-69x68-69. Ook zit er een punt aan die prima is als je ze direct in de grond zet maar dat had ik nu niet nodig. Op de site is dit volgens mij niet vermeld. Het scheelt toch al snel 10-15 cm. De service zelf was prima. Had ze besteld en kon ze de zelfde dag nog halen.

Goede service en meedenken

Fijn team betrokken verkopers en er wordt tijd voor je genomen. Complimenten!

Goede en duidelijke service

Prettige mensen met duidelijke communicate. Ook erg meedenkend.

Flexibel, snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Moest snel geleverd worden en dat was geen probleem. Goede kwaliteit materiaal en goede prijs.

Goede prijzen, fijne communicatie en uitstekende service.

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Snelle reactie op vragen en meedenkend personeel. Zelfs na een klein foutje tijdens de aflevering (wat kan gebeuren) werd dit direct keurig en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden.

vanaf bestellen tot en met afleveren perfect!

Het bestellen ging heel simpel met nog een goed advies. Levering heel snel en vriendelijk. Er was een manco maar dat werd direct in goed overleg, zonder gezeur of ja maar, opgelost. Goede kwaliteit/prijs.

Goedkoopste en zeer goede kwaliteit

Ik heb 50 betonblokken (cinder blocks) en 12 hardhouten palen besteld bij steenvoordeel (super goedkoop!), om een bank en koffietafel van te maken voor in onze tuin. Alles betonblokken en palen werden perfect geleverd goed in gepakt de stenen en de palen op een pallet. ik de dacht die betonblokken verplaatst ik met mijn handen van voor het huis naar achter( de Betonblokken) dit was zo goede kwaliteit en zwaar dat ik gelukkig een bolderkar/ verhuiskarretje had, zo heb ik de stenen kunnen verplaatsen, en de hardhouten palen met mijn eigen handen kunnen verplaatsen natuurlijk 1 voor 1, want die waren ook van zeer goede kwaliteit. Echt top!!!

Goede communicatie en meedenken.

Prima afspraken kunnen maken ook met name qua transport vanwege onze moeilijke bereikbaarheid van adres. Stenen zijn volgens tijdschema en allemaal heel geleverd. (Complimenten voor de chauffeur, heeft ook de stenen geplaatst waar wij ze op verschillende plekken wilde hebben,top!.)Gunstige prijs van de tuintegels.

Gewoon goed.

Makkelijk bestellen en keurige levering

Nette, snelle levering

Geleverd op de afgesproken tijd.

Fijn ook losse stenen en snelle levering

Fijn dat het aantal benodigde stenen te bestellen is ipv een vast aantal, zodat je niet met stenen blijft zitten. De levering was snel.en keurig netjes

goed over legen met de klant

beste het is goed gegaan maar een punt je kunt niet altyd met een trailer in een woon wijk komen en dan heb je een probleem ook voor de genene die het moet brengen bij mij was het niet zo moeilijk heb hem naar mijn werk gestuurd en de chaufeur een bakje koffie en hij was helemaal tevreden ik vind het hele maal topy

Goed en snel gegaan

Na besteld te hebben was het snel te leveren, waarna opgehaald. Alles correct verlopen

Goede voorraad

Helaas niet altijd de financieel interessantste meer zoals vroeger.

Snelle bezorging, volgens mijn aanwijzing geplaatst. Toen ik een paar stenen misten werden deze de volgende dag als nog bezorgd.

Prima service, goed geholpen bij het afhalen.

Goede communicatie bij het bestellen en bij het afhalen prima geholpen aan de balie.

Bestellen via de website ging heel eenvoudig, levering strak op tijd.

Aan bovenstaande heb ik niets toe te voegen, top service.

goede prijs, veel op voorraad en goed service

Ik bestel al jaren bij Pieper. Nu vanwege Corona vooraf via de webshop besteld en afgehaald. Werkt helemaal prima, snel, en efficient.

Snelle levering en vriendelijke chauffeur.

Prettig contact bij navraag wat de leveringstijd ging worden.

Prima en snele levering.

Goede producten en snelle levering.

Top bedrijf!

Online stenen besteld, kreeg in de middag al een mail om een afspraak te maken voor het leveren.. de volgende morgen om acht uur stond het er al. Echt super!

Top service en kwaliteit

Makkelijk bestellen en afhalen.

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo