Prima bedrijf

2x een order geplaatst, keurig netjes en op tijd geleverd.

Goederen in goede staat afgeleverd.

De aflevering was niet om 10 uur zoals aangegeven, maar de vrachtwagen stond om half acht al voor de deur. Verder was alles goed geregeld.

Mooie steentjes. Tijdige levering. Moeilijk bereikbaar huis, maar de moeite genomen om op de gewenste plek te lossen. Dat kan alleen een goede chauffeur zo. Perfect.

Deskundig en hulpvaardig

Een week eerder leveren dan je had verwacht en op het laatste moment nog even de bestelling aanpassen. Wat een klantenservice!

Klantvriendelijk

Hoewel er enkele problemen waren met de levering van de bestelde keramische tegels ben ik door de medewerkers zeer goed geholpen en hebben ze er alles aan gedaan om alles zo goed en snel mogelijk Opbrengst lossen.

prijstechnisch en voorraad prima

Duidelijke website en goed op de hoogte gehouden

Slecht en goed!

1 vijs gaat niet los del lamp brandt niet en we krijgen het glas er niet in Na contact met de firma heeft men ons uitstekend geholpen en hadden e 2 dagen later al een nieuwe! Prima!

Zeer prettige ervaring!

Na het plaatsen van mijn bestelling via internet heeft het bedrijf telefonisch contact opgenomen om e.e.a te bespreken. De afleverdatum werd keurig gecommuniceerd en de chauffeur gaf pakweg 15 minuten voor het aanrijden een telefoontje dat hij er aan kwam. De bestelde artikelen werden netjes voor de deur uitgeladen.

top

snel bezorgd en goed afgeleverd

Netjes goede service komen afspraken na

Zeer net bedrijf en vriendelijk daar waar andere afhaken om het in de voortuin af te zetten draait deze firma hun hand er niet voor om. veel bedrijven gebeld die zeggen onze chauffeur zet het 150 meter verder af.

Ze bellen netjes een dag voor levering

Vriendelijke en goede Service

Duidelijk over levering en behulpzaam. Vriendelijk personeel aan de telefoon en bij het afleveren.

Keurig

Keurig op tijd. Mooie stenen

Prima service, snelle levering!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Alles klopte!

Goede en meedenkende service

zeer prettig contact en meedenkend gericht dus top service alleen langere levertijden door de situatie die er nu is met de covid maar hier kun je het bedrijf niet de schuld geven zijn omstandigheden buiten hun om

snelle levering en goede communicatie

Overzichtelijke website en levering volgens afspraak. Chauffeur heeft stenen op afgesproken plek gelost. Goed bezig!

société sérieuse !!

très bon service de livraison ,rien a dire tout sait très bien passez avec la commande.

Zeer snel geregeld

Top bedrijf

Vlotte afhandeling

Het is zeer correct en vlotter verlopen dan we hadden verwacht;

op een prettige manier ben ik geholpen en van een goed advies voorzien, daardoor kon ik de juiste hoeveelheid bestellen

Gewoon goed

Goede afhandeling van de bestelling , duidelijke communicatie over de voortgang en goede prijs .

De bestelling stond keurig klaar toen wij kwamen om het af te halen.

Snelle levering, matige communicatie

Stenen besteld, snel geleverd. Maar we hebben via het vragen venster bij de bestelling een voor ons belangrijke vraag gesteld m.b.t. levering en daar is nooit op geantwoord. Waardoor de bestelling nu op een heel ongunstige plek bij het huis staat en we die niet even kunnen verplaatsen gezien het een gewicht van 1000kg betreft.

Klantvriendelijk en deskundig

Bestelling nader uitgewerkt met medewerker tuin. Dacht goed mee en snelle bezorging

Levering en kwaliteit

Tegels en stapelblokken besteld. Moesten op een specifieke datum geleverd worden, i.v.m. beschikbaarheid stratenmaker. Dit was mogelijk, in tegenstelling tot andere online winkels. Tevens gevraagd of ze met een kleine vrachtwagen konden komen, vanwege de krappe straten in mijn woonwijk. Alles werd op de afgesproken dag geleverd en op de door mij aangewezen plek neergezet. Top! Een bedrijf dat wil meewerken en meedenken met zijn klanten zie ik graag! Aanrader!

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo