Top bedrijf

We kwamen er bij de levering achter dat er een aantal tegels schade hadden, dit is erg goed opgelost. Ze kwamen gelijk met een reactie. De tegels worden opgehaald en omgewisseld voor nieuwe. Ik raad dit bedrijf aan. Top de bedrijf

Top bedrijf

Een snelle en vriendelijke en goede service

Onze ervaring is: een snelle en vriendelijke en goede service. Snelle en bruikbare informatie via de mail op vragen mijnerzijds. De prijs was goed. Geen vervoerskosten. Een prima aflevering. Het materiaal op mijn verzoek met alle vriendelijkheid op de juiste plaats neer gelegd. Aardige chauffeur.

Super. Wat een service

Top . Super meedenkende chauffeur

Vriendelijk, begripvol en behulpzaam

De bestelling werd keurig, tijdig en snel geleverd. Chauffeur vriendelijke en zeer behulpzaam.

Fijne partij en denken mee

Fijne partij om bij te bestellen, ook toen het bestelde toch niet op voorraad bleek werd er fijn mee gedacht om tot een goed alternatief te komen ondanks dat daar voor hun zelf meerkosten aan zaten.

Super bedrijf

Prachtige stenen , welke ik op dinsdagavond 22.00 uur bestel en die al op donderdagochtend 8.30 worden bezorgd . Krijgt wat je verwacht van de bestelde artikelen

correcte levering

Bestelling werd volgens afspraak geleverd.

Snelle levering voor goede prijs

Makkelijk bestelproces Goede prijs Snelle levering Top chauffeur

Steenvoordeel is een steengoed bedrijf ! !

Steenvoordeel heeft voor onze tuin geleverd: tegels, opsluitbanden en traptreden. De bestelling via internet ging eenvoudig, telefonisch contact hierover verliep prima. De artikelen werden met grote zorg neergezet op de juiste plaats, ondanks dat de vrachtwagen er moeilijk bij kon. De tegels zijn gelegd, het resultaat is prachtig, wij zijn uiterst tevreden over Steenvoordeel/Pieper!

Keurig geregeld alles

Alles keurig geregeld!

Meerdere bestelling voor m’n voortuin. Goed spul en vriendelijke mensen.

Uitstekend bedrijf

Een bedrijf die snel en goed reageren op je mail, bellen je heel snel terug. Ze doen wat je met elkaar afgesproken hebt. Een heel fijn bedrijf met een goede service.

eenvoudig bestellen en supersnel

Binnen 2 dagen werd onze bestelling geleverd. Zelfs onze beperkte bereikbaarheid was geen probleem!

Keurig afgehandeld

Na 1 dag kreeg ik al de juiste afleverdatum te horen. losplaats netjes volgens afspraak en keurig op tijd. Tevreden klant

Zeer tevreden en zou ze iedereen aanraden.

Snelle vriendelijke feedback en uitstekende prijzen.

Snelle service en netjes geleverd

Vrijdag tegels besteld en maandag geleverd. Met 2 tegels extra ivm wat kalk aanslag op de bovenste tegels. Chauffeur vroeg waar de tegels geplaatst mochten worden dus staat ook niet in de weg. Helemaal top!

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo