goede service en zeer behulpzaam

zit al 3 jaar bij sepay en bevalt zeer goed. als er desondanks toch een probleempje voor doet doen ze er alles aan om dit zo goed mogelijk op te lossen en zijn zeer behulpzaam en correct en komen de afspraken na .

• Prijs

Blij met het pinautomaat. Snelle service. Mensen met kennis en oplossingsgericht aan de telefoon. Ik zou Sepay zeker aanbevelen.

Fantastiscj

Geweldige service

Zeer slecht

Mij werd gevraagd waarom mijn bedrijf geregisterd staat op mijn huisadres. Ik heb uitgelegd dat ik in ambulante handel zit en dat ik vijf dagen per week op de mark sta. De medewerker heeft daarop gevraagd om foto's te maken van mijn kraam. Ik heb haar gevraagd waar dit allemaal voor nodig is want ik heb aan alle voorwaarden voldaan volgens de email die ik van deze bedrijf eerder had ontvangen waarin stond vermeld dat ik een kopie bankafschrift ,kopie paspoort en uittreksel Kvk moest opsturen. Ik kreeg antwoord dat dit procedure is en als ik geen foto's stuur dan kunnen ze mij niet meer verder helpen. Ze hebben mijn opdracht dan ook geannuleerd. Vind dit zeer slechte service en ik raad alle ondernemers af om zaken te doen met deze partij.

• Prijs

Prima service, zelden last van storingen.

We zijn erg tevreden over onze pinautomaat van Sepay, we hebben nu zelfs een dubbele SIM-kaart ontvangen zodat we bij eventuele netwerkproblemen snel over kunnen schakelen.

• Prijs

Goede kwaliteit. Werkt perfect!!!

Als beginnend horecaondernemer kan ik dit iedereen aanraden. Perfecte uitleg en service gehad vanuit SEPAY.

zeer tevreden over sepay

lang in dubio gezeten betreft de aanscaf van een pin automaat. Na overweging uiteindelijk voor sepay gekozen. Zeer tevreden over het gebruik en het gemak van sepay.

Zoals je mag verwachten

De simpelste pin automaat aangeschaft, snel geleverd, simpel aan te sluiten. Geen omkijken meer , top.

Voorlopig zeer tevreden

2 - maand klant en alles werkt prima. Duidelijk en eenvoudig te bedienen.

Handige pinautomaat

Met dit apparaat is afrekenen zo gedaan.De transacties gaan snel en is makkelijk in het gebruik. Tot nu toe nergens negatiefs aangelopen! Aanrader!

• Prijs

Helemaal Geweldig, service perfect, pinautomaat top!

100% tevreden! Service vriendelijk en duidelijk. Nog geen enkele problemen ervaren.

• Prijs

Super! Goede service en goede prijs/kwaliteit

Ik ben blij met mijn pinautomaat. Overzichtelijke app en het betaalde bedrag staat snel op de rekening.

2 sterren

Zijn overgestapt op sepay maar vinden dat hij vaak niet werkt heb nog nooit zo’n naar pinapparaat gehad denk dat wij toch weer gaan overstappen.

• Prijs

Makkelijk apparaat, goede service en online portal

We maken sinds kort gebruik van de Sepay Mini mobiele pin automaat. Een klein, eenvoudig apparaat dat doet wat het moet doen tegen een zeer betaalbare prijs. Geen gedoe met bonnetjes, alles digitaal. Ook voor onze administratie is alles direct te raadplegen via de portal. Meerdere medewerkers maken gebruik van het apparaat en dit was allemaal in een handomdraai uitgelegd. Ook zij zijn te spreken over het apparaat. Incidenteel duurt het opstarten wat langer vanwege het ophalen van updates, niet helemaal noemenswaardig.

• Prijs

Goede ervaring met Sepay pinautomaat. Werkt keurig naar behoren.

Doet wat het moet doen

Prima pin automaat, werkt naar behoren.

Voldoende

Het komt de laatste tijd te vaak voor dat de mobiele pinautomaten niet werken. Ik heb 7 stuks en het is niet zo dat 1 specifiek apparaat het niet doet. Begint vervelend te worden. Overzichtelijke dashboard. Geen moeilijke (voor-)instellingen automaten. Keurige uitbetalingen.

zeer professioneel

duidelijke administratie, alles supersnel geregeld, behulpzaam aan telefoon. Hier mogen nog de gevestigde waardes ( zoals atos) echt een voorbeeld aan nemen!

Prima dienst,

Sepay is een prima keuze, het doet wat het beloofd, snel en tegen een acceptabel tarief

• Prijs

Ik had eerst een kleine pinautomaat via bluetooth aan mijn telefoon gekoppeld via een andere aanbieder en dat was een drama! Uiteindelijk dat ding de deur uit gegooid en gekozen voor Sepay. Wat een verademing! Installatie was gemakkelijk: aansluiten en draaien maar. En de volgende dag netjes je geld op de rekening en aan het eind van de maand gewoon een nota met de pinkosten. Wat een overzicht! Ook een zeer goede web-omgeving voor je onderneming waar je echt alles kunt bekijken c.q. regelen. En ik heb zeer goede ervaringen met de klantenservice: ik wilde wat instellingen anders op mijn pinapparaat en dat hebben ze telefonisch gewoon met me ingesteld. En wat fijn dat je gewoon een keurige en behulpzame medewerker/ster aan de lijn krijgt. Ze hebben het gewoon goed voor elkaar en daar zit je als ondernemer op te wachten. Kortom, zeer tevreden. Een aanrader voor een ieder.

Wat een top service!

Begin er niet aan

Op dit platform lost Nick alles op, maar als je de klantenservice belt krijg je geen Nick aan de telefoon. Overal voor betalen, alles in de algemene voorwaarden opgenomen. Kosten voor schade rekenen maar vervolgens wel een vervangende automaat ontvangen met schade.ja dat kan natuurlijk wel! AUB geen sepay!

Snel en gemakkelijk

Wij gebruiken de Sepay mini enige tijd. Ik kan niks anders zeggen dan dat het een top systeem is. Werkt makkelijk en snel. Nog geen problemen mee gehad (+/- 3 maanden).

• Prijs

Super fijn en makkelijk pin systeem

Jarenlang klant. Zeer tevreden. Makkelijk online in te loggen om transacties na te kijken etc. Super goede service. Ik ben zeer tevreden en zou sepay zeker aanraden aan collega ondernemers

Postbus 16761

2500 BT Den haag

088 - 426 2700

Over SEPAY

Over SEPAY is één van de grootste, onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. SEPAY bestaat sinds 2005 en is als bedrijf door De Nederlandsche Bank (DNB) in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. Pinautomaten en Betaaldiensten SEPAY bedient haar klanten met debet en credit transactie diensten. Ook voorziet SEPAY haar klanten met vaste en mobiele pinautomaten. Deze kunnen worden gekocht, geleased of voor korte termijn gehuurd worden. Wij verzorgen de volledige verwerking van deze transacties inclusief de rapportages hiervan. Als full-service transactie verwerkingsbedrijf investeert SEPAY continu om haar producten en diensten te innoveren.