Pluspunten
Weinig............ Nav deze enquete gebeld en nieuwe accu gekregen.
VerbeterpuntenPinapparaat vaak wat traag Opstartproblemen gehad en daardoor vaak gebeld (telefoonkosten!!) Kosten zijn best hoog in verhouding met aantal transacties Het is een draadloos pinapparaat maar los van de aansluiting is accu snel leeg Nav de nieuwe accu een kleine verbetering. Maar niet voldoende om te spreken van "draadloos"!
Geachte mevrouw Mulder, Vervelend dat u niet tevreden bent over SEPAY. Wist u dat sinds 1 september 2014 een gratis telefoonnummer hebben? Via 088 - 426 27 00 belt u tegen lokaal tarief met onze helpdesk. Ik laat een collega van de helpdesk contact met u opnemen en u kosteloos een nieuwe accu toesturen. Hopelijk herstellen we hiermee het vertrouwen in SEPAY. Groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
Via een telefoon abonnement dus met reguliere pinstoringen werkt Sepay wel altijd.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat u soms even op uw geld moet wachten. Dat komt omdat een Derdengeldenrekening het geld naar uw rekening moet overschrijven. Hier zit een extra werkdag tussen. Ik heb hier eens een blogartikel over geschreven, zodat u precies weet hoe het zit. U leest het artikel hier: https://www.sepay.nl/het-uitbetalen-van-pinbetalingen/ Hopelijk bent u zo goed geïnformeerd. Hartelijke groet,Michiel ten Houten SEPAY
flexibiliteit te gering. niet meedenken maar vooral vasthouden aan contracten. geen klantinvoelend vermogen. daarom weggegaan en zal ook niet terugkomen
Pluspunten
Makkelijke installatie en ingebruikname van de pin.
VerbeterpuntenJammer dat je het pinapparaat niet kunt koppelen aan de computer.
Geen verbeter punten
Ben niet tevreden,onze winkel is meteen aan de Duitse grens en mijn Duitse klanten kunnen heel vaak niet pinnen. Als dit niet heel snel wordt opgelost ben ik gedwongen een andere aanbieder te pakken. Ben al heel lang bij jullie en wil dat ook wel blijven. Dus hoop ik dat jullie dat oplossen. Mvg Stef
Geachte heer, Uit onderzoek blijkt dat het helaas kan voorkomen dat sommige Duitse betaalpassen niet geaccepteerd worden. We bieden daarvoor onze oprechte excuses aan. Met onze nieuwe pinautomaten, die later dit jaar op de markt komen, is dit probleem verholpen. Als u daar niet op wenst te wachten, kunt u uw contract beëindigen. In uw situatie zijn daar geen kosten aan verbonden. Een collega van de helpdesk neemt op korte termijn contact met u op. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
Makkelijk concept
VerbeterpuntenAf en toe storing, dat is erg lastig
Graag zou ik ook terug gebeld willen worden die wel redelijk normaal kan reageren! Nu heb ik een dagvaarding met een bedrag van 1521 en ik GEB wel degelijk op tijd geprobeerd contact te krijgen! Maar je krijgt echt reacties terug waar je werkelijk niks mee kan! Zou namelijk mijn bedrag qua contract graag willen betalen maar de mobiele pinautomaat graag willen retourneren! Maar ik krijg totaal geen ingang tot een normaal gesprek! Ik hoop dat aan dit punt gewerkt wordt voor alle nieuwe klanten verder had ik geen problemen ondervonden!
Pluspunten
weinig storingen gebruiksgemak o.k
Verbeterpuntensnellere storting van pintransacties: van 23/12 stonden pas 29/12 op mijn rekening!!! Dit verloopt nog niet altijd goed, gaat soms lang over heen voor het gestort is.
Pluspunten
Snel levering nieuw apparaat
Verbeterpuntenna 1 jaar naar andere IP provider, dan zeg SEPAY dan geen onderhoud meer. En SEPAY pinautomaat werkt niet bij andere ISP.
Betere klantvriendelijkheid Aangeven wanneer een contract eindigt (stilzwijgend verlengd wordt) Advies voor een beter / goedkoper abonnement Te duur
Pluspunten
comfort van betalen met PIN
VerbeterpuntenDe problemen met de accu zijn snel en naar tevredenheid opgelost. Prima werk!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat de accu van uw pinautomaat zo snel leeg is. Ik laat een collega van de helpdesk u kosteloos een nieuwe accu toesturen, als dank voor uw vertrouwen in SEPAY. We werken hard aan onze dienstverlening en waarderen uw feedback. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Op bon aan klant zou naam en adres van mijn bedrijf moeten staan!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling op KiyOh. U kunt, via uw persoonlijke pagina op www.sepay.nl/mijn-sepay, zelf de tekst bepalen die op de bon aan de klant wordt getoond. Ook kunt u instellen welke teksten er op de rekeningafschriften worden geplaatst. Een collega van de helpdesk neemt contact met u op om e.e.a. aan u uit te leggen. Met vriendelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
bij schade snelle levering nieuw apparaat
Pluspunten
Prima oplossing voor snelle pin betalingen.
VerbeterpuntenMogelijkheid voor Bedrijfsnaam op de transactie bon ?
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling op KiyOh. U kunt, via uw persoonlijke pagina op www.sepay.nl/mijn-sepay, zelf de tekst bepalen die op de bon aan de klant wordt getoond. Ook kunt u instellen welke teksten er op de rekeningafschriften worden geplaatst. Een collega van de helpdesk neemt contact met u op om e.e.a. aan u uit te leggen. Met vriendelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
Uiteindelijk krijg ik mijn geld.
Verbeterpuntensnellere afdracht gepinde bedragen. Soms duurt het 3-4 dagen voordat het geld op mijn bankrekening staat.
Geachte heer Braakhekke, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat u soms even op uw geld moet wachten. Dat komt omdat een Derdengeldenrekening het geld naar uw rekening moet overschrijven. Hier zit een extra werkdag tussen. Ik heb hier eens een blogartikel over geschreven, zodat u precies weet hoe het zit. U leest het artikel hier: https://www.sepay.nl/het-uitbetalen-van-pinbetalingen/ Hopelijk bent u zo goed geïnformeerd. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
Weinig tit geen problemen.
VerbeterpuntenSneller storten van pinbedragen op rekening bedrijf.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat u soms even op uw geld moet wachten. Dat komt omdat een Derdengeldenrekening het geld naar uw rekening moet overschrijven. Hier zit een extra werkdag tussen. Ik heb hier eens een blogartikel over geschreven, zodat u precies weet hoe het zit. U leest het artikel hier: https://www.sepay.nl/het-uitbetalen-van-pinbetalingen/ Hopelijk bent u zo goed geïnformeerd. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
nooit problemen gehad
Verbeterpuntenpersoonlijk vind ik dat de bedragen laat naar de klant wordt overgemaakt, ik hoor van anderen dat ze dag erna het op de rekening hebben staan.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat u soms even op uw geld moet wachten. Dat komt omdat een Derdengeldenrekening het geld naar uw rekening moet overschrijven. Hier zit een extra werkdag tussen. Ik heb hier eens een blogartikel over geschreven, zodat u precies weet hoe het zit. U leest het artikel hier: https://www.sepay.nl/het-uitbetalen-van-pinbetalingen/ Hopelijk bent u zo goed geïnformeerd. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Na wat strubbelingen en problemen mijn beoordeling hier achter gelaten. Tot mijn verbazing werd mijn probleem serieus genomen en werd er binnen twee dagen contact met mij gezocht. Het is nu opgelost en netjes afgehandeld door een medewerker van Sepay. Daar ben ik in ieder geval blij mee!
Geachte heer, mevrouw, Allereerst wens ik u een gelukkig en gezond 2015 toe. We hebben uw situatie bekeken en daaruit is naar voren gekomen dat u onterecht een schade-factuur heeft ontvangen. We bieden u hiervoor oprecht onze excuses aan en zullen de gefactureerde schade uiteraard crediteren. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
slechte communicatie
Geachte heer, mevrouw, Vervelend dat u niet te spreken bent over onze communicatie. We werken hard aan onze dienstverlening en proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik laat een medewerker van onze helpdesk op korte termijn contact met u opnemen per telefoon of per e-mail. Ik wens u alvast een prettige jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Postbus 16761
2500 BT Den haag
Over SEPAY is één van de grootste, onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. SEPAY bestaat sinds 2005 en is als bedrijf door De Nederlandsche Bank (DNB) in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. Pinautomaten en Betaaldiensten SEPAY bedient haar klanten met debet en credit transactie diensten. Ook voorziet SEPAY haar klanten met vaste en mobiele pinautomaten. Deze kunnen worden gekocht, geleased of voor korte termijn gehuurd worden. Wij verzorgen de volledige verwerking van deze transacties inclusief de rapportages hiervan. Als full-service transactie verwerkingsbedrijf investeert SEPAY continu om haar producten en diensten te innoveren.