Pluspunten
Werkt tot nu correct
VerbeterpuntenVormgeving/ander type pinautomaat
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenPersoneel wel vriendelijk,maar kunnen of mogen niks.
Geachte meneer, mevrouw. Als ik het goed begrepen hebt, bent u ontevreden over het feit dat we geen onbeperkte bundel meer aanbieden. We hebben inderdaad onze onbeperkte bundel opgeheven. Dat komt omdat we dan onder onze kostprijs zouden blijven opereren, door het groeiend aantal klanten dat hiervan gebruik heeft gemaakt. We hebben u hierover een brief gestuurd, met de mogelijkheid om uw contract op te zeggen, maar daar heeft u geen gebruik van gemaakt. We werken hard aan onze dienstverlening en hopen dat u in de toekomst alsnog met plezier van de SEPAY-pinautomaten gebruik zult maken. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
geen gedoe alles in 1
dagelijkse bijschrijving zou makkelijker zijn voor de boekhouding
het enige waarmee ik zit is als je al je klanten zoveel mogelijk laat pinnen met de slogan kleine bedragen pinnen mag je nu er voor boete. contract met 1000 pin betalingen worden nu terug gebracht naar 250. eerst moet iedereen zoveel mogelijk pinnen en nu kan je daar voor gaan betalen.heb al bijna 6 jaar een sepay apparaat,betaal 700 euro per jaar en nu komt er 5 cent per transactie bij boven de 250 pinners. moeilijk te bevatte voor een kleine ondernemer die in de bloemenbranch met weinig winstmargé werkt. en waar ik ook een nare smaak heb overgehouden heb is dat 2 jaar geleden in het paasweekend een storing was van vodafone. 3dagen niet kunnen pinnen,veel inkomsten verloren en de mensen die daarom met vodafone niet konden bellen werden gecompenseerd met 3 dagen gratis bellen , en wij ? nog geen excusses kon er af. NIET NETJES heet dat!!!!!!!!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u last heeft gehad van storingen en dat uw kosten voor pintransacties zijn toegenomen. Ik laat een collega van onze helpdesk contact met u opnemen om te bekijken hoe we u goed van dienst kunnen zijn. Ondertussen biedt ik u onze excuses voor het ongemak aan. Ik waardeer het dat u desondanks ons met een rapportcijfer '8' beloont. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Jammer genoeg kwam de aankondiging dat de prijs per maand een 2-tal weken voordat dit gebeurde per post in de brievenbus. Naar mijn inzien zodat de klant niet meer kon reageren.... Tevens, zo staat er in de media vandaag, zijn de bijschrijvingen dusdanig laat, dat dit bij sommige ondernemers tot problemen kan leiden.
Pluspunten
-1- mobiliteit van apparaat, of een klant nu op het terras zit of in ( bv. ) een rolstoel er kan draadloos worden gepind.
Verbeterpunten-1- ook op display aangeven of transactie is mis-/gelukt. -2- dikker / sterker stroomsnoer. -3- plastic behuizing verbeteren.
Pluspunten
Dat hij mobiel is.
VerbeterpuntenVodafone ligt er telkens uit. Accu is slecht. Loopt meerdere keren per week vast en opstarten duurt 5 minuten. Maandelijkse lasten erg duur geworden
Geachte heer, mevrouw, Vervelend dat u hinder ondervindt van het netwerk van Vodafone en van de accuduur. Onze helpdesk heeft inmiddels contact met u opgenomen en u een passend voorstel gedaan. Hopelijk bent u hiermee akkoord en bent u bereid om dit mee te nemen in uw beoordeling van SEPAY. Mocht u vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Duidelijker aangeven wat geleverd wordt bij het apparaat.
prijs omlaag geen onzinantwoorden meer geven
Pluspunten
Weinig tot geen... zou het op dit moment niet weten
VerbeterpuntenSlechte afhandeling vragen en klachten na een nog slechtere bereikbaarheid. schandalige tarieven voor telefonische afhandeling. Flutautomaten die vreselijk langzaam zijn.
Geachte heer Van Beek, Van mijn collega heb ik inmiddels begrepen dat uw problemen verholpen zijn en dat u inmiddels weer gebruik kunt maken van de pinautomaat. Als u vindt dat wij u goed hebben geholpen, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw beoordeling hierop aan te passen?Alvast dank voor uw moeite. Als we u nog verder kunnen helpen, hoor ik 't graag. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
soms als het apparaat in de oplader staat blijft het hangen en moet je opnieuw resetteb
betere klantvriendelijkheid en duidelijkere afspraken
Geachte meneer, mevrouw Cheng, Inmiddels heeft een collega contact met u opgenomen en u een voorstel gedaan ter compensatie. We hopen dat we op deze manier tegemoet zijn gekomen aan uw bezwaren? Zo ja, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw beoordeling van SEPAY hierop aan te passen? Zo nee, dan horen we dit graag van u. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
Mobiel pinapparaat
VerbeterpuntenVeel te traag werkend apparaat
Geachte mevrouw van Stigt, Vervelend dat de pinautomaat niet voldoet aan uw wensen. We nemen vandaag nog contact met u op om te kijken hoe we de dienstverlening naar u kunnen verbeteren en of we nog iets voor u kunnen betekenen. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Pluspunten
De goedkoopste
Pluspunten
voordelig, snelle levering simpel te gebruiken
VerbeterpuntenApparaat is binnen 3 maanden 2 x kapot gaan, schuld en reparatiekosten werden bij de klant neergelegd. helpdesk werkt niet echt mee voor een passende oplossing. Inmiddels is alles afgesloten en hebben we een ander betaal provider genomen.
Pluspunten
snelle service met drop
Verbeterpuntenhet gepinde bedrag is bij cvv de volgende dag op de rekening bij u meestal na 3 of 4 dagen pas
het uit betalen van het pinnen duurt toch veel te lang . er zijn ondernemers die het geld graag eerder op hun rekening zouden willen hebben .
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie op KiyOh. Bij SEPAY duurt het één werkdag voordat het geld op uw rekening staat. Als u op woensdag een pintransactie heeft, staat het geld dus op vrijdag op uw rekening. Dat komt omdat alle transacties via een Stichting Derdengelden-rekening wordt verwerkt. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen. Hopelijk bent u wel verder tevreden over de werking van de apparatuur en over onze klantenservice. Als we u hierbij nog van dienst kunnen zijn, hoor ik 't graag. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
transactiekosten te duur, website verbeteren, ik heb veel keer proberen mij pakketbundel aan te pasen, is niet geleukt,ook door sepey klantservice niet
Geachte meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Toevallig staan wij op het punt om een nieuwe, gebruiksvriendelijke website te lanceren. We verwachten dat deze eind april live is. Vervelend wel dat u uw bundel niet heeft kunnen aanpassen. Ik zal een collega vragen om op korte termijn contact met u op te nemen, om u te hulp te komen, zodat u hopelijk in de toekomst weer een tevreden SEPAY-klant zult zijn. Hartelijke groet, Michiel ten Houten SEPAY
Postbus 16761
2500 BT Den haag
Over SEPAY is één van de grootste, onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. SEPAY bestaat sinds 2005 en is als bedrijf door De Nederlandsche Bank (DNB) in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. Pinautomaten en Betaaldiensten SEPAY bedient haar klanten met debet en credit transactie diensten. Ook voorziet SEPAY haar klanten met vaste en mobiele pinautomaten. Deze kunnen worden gekocht, geleased of voor korte termijn gehuurd worden. Wij verzorgen de volledige verwerking van deze transacties inclusief de rapportages hiervan. Als full-service transactie verwerkingsbedrijf investeert SEPAY continu om haar producten en diensten te innoveren.