Pluspunten
- kan snel schakelen indien nodig - goede apparatuur, goed ingericht vooraf - makkelijk te bedienen apparatuur
Verbeterpunten- een aanvraag op alle fronten meteen controleren ipv stap voor stap
Jullie communicatie is niet altijd duidelijk. Mails komen soms te vroeg, waardoor er verwarring ontstaat. Ook over de afrekening en het retourneren van de waarborg ontbreekt informatie.
Beste heer Eggermont, Hartelijk dank voor deze terugkoppeling. Ik snap exact wat u bedoelt van de te vroege mails die verzonden wordt. Wij gaan bekijken hoe we dit beter kunnen doen. Ook enorm bedankt voor de onduidelijkheid in de communicatie van het retouren van de borg. Wij zullen een voorbeeld plaatsen van de werkwijze die wij hanteren op de website. Hartelijk dank! Groeten, Nick
Pluspunten
Snel en efficient geregeld. Helemaal prima.
Pluspunten
Duidelijk communicatie
VerbeterpuntenEr staat nu een nummer op het afschrift van welke pinautomaat gepind wordt. Kun je die ook een naam geven?
Bij een storing wordt je niet geholpen of terug gebeld en krijg je als antwoord dien maar een klacht in en noem mijn naam maar, dit is het letterlihke antwoord wat ik van de desbetreffende medewerker (Spencer) kreeg. Misschien moet men hier iets mee doen bv. Medewerkers de telefoon op laten nemen die verstand van zaken hebben.
Pluspunten
Via ING actie een eigen pinapparaat gekocht bij sepay in plaats van nog te huren bij ING. Snelle levering, donderdag besteld en dinsdag, na eerst alle contracten te hebben ingevuld in huis. Geprobeerd om een transactie te doen maar deze werd ieder keer geweigerd. Veel contact met Sepay. Woensdag is een "huur" pinapparaat geleverd door ING en ik dacht hier klopt iets niet. Wat moet ik hier nu mee, ik heb er al één. Het huurapparaat was door ING gekoppeld en het Sepay apparaat niet. Nu een uur was het opgelost. Stomme actie van ING. Huur apparaat moet weer terug worden gestuurd etc.
VerbeterpuntenHet beschermkapje tegen het meekijken met invoer pincode zit vast op het apparaat en kan niet worden omgeklapt. Hierdoor is het moeilijk om bedragen in te voeren, zeker met wat dikkere vingers. Dit is een groot nadeel. Bij de huur pinapparaten kan dit worden weggeklapt. - slechte communicatie, er was iets mis gegaan in de koppeling met ING. Verbinding met ING is tot 3x verbroken. Veel heen en weer bellen en irritatie dat ik het apparaat direct terug wilde sturen. Inmiddels is het probleem opgelost maar ik ben ook niet te spreken over de gang van zaken. Zeker niet omdat het een actie voor ondernemers is, georganiseerd door Sepay en ING. De beste pin-deal van Nederland Lage maandlasten, dat is natuurlijk altijd prettig. Ook voor pinnen. Daarom kunt u als ING klant nu heel voordelig een pinautomaat kopen via SEPAY. En de pintransacties worden gewoon verwerkt via ING. Zo heeft u het beste van beide.
Beste heer Achterstraat, Hartelijk dank voor uw mooie review en voor uw vertrouwen in onze dienstverlening en onze producten. Mochten wij u van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag! Groeten, Nick
Pluspunten
eenvoudig te bestellen
Verbeterpunten- slechte communicatie, er was iets mis gegaan in de koppeling met ING. Ene collega zegt dat Sepay en ING geen direct contact hebben en de andere collega zegt dat het opgepakt wordt met ING. Uiteindelijk een hoop heen en weer gebel en hierdoor een vertraagde bestelling. Bij iedere vraag die ik stelde kreeg ik het antwoord of ik het ff op de mail kon zetten. Op een mail waarin ik vertel wat er aan de hand is, en met de vraag hoe dit opgelost kon worden werd niet gereageerd. Inmiddels is het probleem opgelost maar ik ben niet te spreken over de gang van zaken.
Beste heer de Boer, Jammer dat u dit zo ervaren heeft. Sinds 1 juli jl. werken we samen met ING voor deze dienstverlening en moeten wij, zoals in elke nieuwe relatie, beter op elkaar ingespeeld raken. Zo ook de communicatie. Intussen zijn hier verbeteringen in doorgevoerd. Het spijt mij ontzettend dat niet alles naar tevredenheid is verlopen. Groeten, Nick
Pluspunten
Er is niks vervelender dan een pinautomaat die niet goed werkt. Maar sepay heeft er wel alles aan gedaan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Snelle levering van nieuwe automaat en goede communicatie. Zeer tevreden over.
Beste mevrouw Slabbers, Bedankt voor deze mooie review en voor de complimenten. Mochten we u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, laat het ons weten. Groeten, Nick
Beste heer Tuinstra, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Goed om te zien dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar worden we altijd erg blij van! Groeten, Nick
Beste heer de Jonge, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer weer. We zijn blij dat alles goed is verlopen. Volgend jaar zien we u graag terug. Vergeet niet gebruik te maken van de code die 10% korting geeft op uw volgende huur. Bedankt voor uw vertrouwen! Groeten, Nick
Pluspunten
Verzenden etc loopt perfect!
VerbeterpuntenOnze 3e pinautomaat was defect. Ik heb -nu een week na afloop- nog steeds niets gehoord over hoe wij worden gecompenseerd. We hebben ontzettend misgegrepen op deze 3 automaat. We hadden 3 verkooppunten en moesten nu bij 1 punt nee verkopen als men wilde pinnen: erg knullig. Slechte reclame. Ik wacht met smart af hoe dit wordt recht getrokken!
Beste heer Wijnhoud, Vervelend om te horen en naar dat u heeft moeten wachten. Inmiddels hebben wij de factuur voor één automaat gecrediteerd. Afgelopen maandag hebben wij u hierover ook een mail gestuurd met een oplossing voor de volgende keer. Ik hoop dat u dat kunt waarderen. Groeten, Nick
Pluspunten
Vervangend pinautomaat bleek niet goed te werken. Werd kosteloos omgeruild voor een nieuwer model
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw van Gemeren-Hakkenberg, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Hier zijn we erg blij mee! Heel veel plezier met uw nieuwe betaalautomaat en als we iets voor u kunnen doen, laat het ons weten. Groeten, Nick
Pluspunten
Geweldige service. Fijn dat wij in een moeilijke periode snel een apparaat konden regelen. Geen gezeur, gewoon aansluiten en gaan met die banaan. Chapeau!
VerbeterpuntenGeen gevonden
Beste heer Vromans, Hartelijk dank voor deze mooie, maar vooral leuke review. Dit omschrijft exact welk type organisatie wij zijn. Groeten, Nick
Beste mevrouw Martens, Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, Nick
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering
Beste heer van Boxtel, Hartelijk dank voor deze mooie review. Hier zijn we erg dankbaar voor. Groeten, Nick
Pluspunten
vlotte levering, prima product, werkt goed, compleet pakket, snelle storting van gepind bedrag.
Verbeterpuntenhet zo vroeg afschrijven van de borg vind ik niet prettig, vind een week van te voren erg vroeg. Op de dag van afsturen van het product dan de borg innen zou veel netter zijn. Ook het lang wachten, van het terugstorten is niet zo netjes. Jullie hebben nu al 3 weken mijn borg en nog heb ik het niet retour ontvangen.
Beste mevrouw Kolker, Bedankt voor de complimenten en voor het verbeterpunt. Wij hebben hierover mailcontact gehad en uw opmerking heeft ervoor gezorgd dat wij de procedures van de borg en cooldown periode hebben aangepast. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen de borg hebben teruggestort, na ontvangst van de pinautomaat. Bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk tot de volgende keer. Vergeet niet de kortingscode bij de volgende bestelling te gebruiken ;-) Groeten, Nick
Pluspunten
Met de nieuwe simkaart lijkt het wel of het apparaat minder stabiel is geworden. Daarnaast zouden we de volgende dag het geld bijgestort krijgen en dat is echt niet altijd het geval. Vindt ze wel klantvriendelijk, maar dit zijn toch wel aandachtspuntjes.
Beste heer Bernasco, Bedankt voor deze toelichting. Hier gaan we mee aan de slag! Ik zie wel dat u gebruik maakte van onze classic terminal (blauw-witte). Deze melding geef ik direct door aan onze IT-afdeling. Ook met betrekking tot de overboekingen zal ik aanvullende informatie opvragen bij onze financiële afdeling. Naar mijn weten wordt elke werkdag rond 11:00 uur de overboekingen gedaan en is het meestal rond de middag zichtbaar op de rekening (varieert per bank). Nogmaals hartelijk dank voor de feedback en we gaan dit zeker nader bekijken. Groeten, Nick
Klantenservice kan beter.
Pluspunten
De Sepay werkte uitstekend. De verzending was correct op tijd. De uitbetaling ging snel. Wiebe Meilof/ Antiquariaat Meilof
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding , nieuwste technologie. goed meegedacht in de oplossing van de problemen die zich voordeden ivm een storing .
Verbeterpuntenbereikbaarheid van de storingsdienst in de weekenden en de beperkte knowhow binnen de storingsdienst.
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenhele slechte verbinding regelmatige uitval
Beste heer Geljon, Bedankt voor deze geweldige review! Hier worden wij altijd erg blij van. Bedankt voor uw vertrouwen en indien we iets voor u kunnen betekenen, laat het ons weten. Groeten, Nick
Pluspunten
- Goede service en hulp wanneer daarom gevraagd wordt - Betrouwbaar
Verbeterpunten- Digitaal reserveren van een pinautomaat gaat (nog steeds) moeizaam. - De toetsen op de pinautomaat zijn klein en liggen zeker voor de eerste cijfers ver naar achteren. - Het telefoonnummer van DHL dat op jullie label staat is niet meer in gebruik - het aanvinken van de sterretjes in dit beoordelingsformulier gaat niet fijn, alles verspringt steeds.
Beste mevrouw van Gangelen-Janssen, Bedankt voor uw goede beoordeling en nóg meer bedankt voor de feedback. Om het inschrijfproces te vergemakkelijken kunt u het beste inloggen op uw "Mijn SEPAY" en onder het kopje Direct Bestellen -> Extra Pinautomaat. Dan neemt het systeem alle bekende gegevens over van uw Mijn SEPAY account. Scheelt een hoop tijd ;-) Vanwege de mobiele variant moet alles (helaas) compacter zijn. Door het privacyshield is de 1 en 3 lastiger te bereiken dan de rest van de toetsen. Bedankt voor het doorgeven van het telefoonnummer dat deze incorrect op het formulier staat. Gaan we direct aanpassen. Aan de sterren kunnen we helaas niets doen, dit is een derde partij. Nogmaals dank en hopelijk tot snel! Groeten, Nick
Pluspunten
top
Beste heer Smit, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Tot volgende keer? Groeten, Nick
Postbus 16761
2500 BT Den haag
Over SEPAY is één van de grootste, onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. SEPAY bestaat sinds 2005 en is als bedrijf door De Nederlandsche Bank (DNB) in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. Pinautomaten en Betaaldiensten SEPAY bedient haar klanten met debet en credit transactie diensten. Ook voorziet SEPAY haar klanten met vaste en mobiele pinautomaten. Deze kunnen worden gekocht, geleased of voor korte termijn gehuurd worden. Wij verzorgen de volledige verwerking van deze transacties inclusief de rapportages hiervan. Als full-service transactie verwerkingsbedrijf investeert SEPAY continu om haar producten en diensten te innoveren.