Geen telefoon, geen reactie, geen mail.

Hebben het heel druk. Na 14 dagen geen reactie. Bestel twee lampen, leveren er 1 en heb er twee betaald, hoor er verder niets meer van. Heb toen maar b8j een ander besteld. Er zijn er meer die haarden verkopen en wel bereikbaar zijn.

Zeer goede service

Goede service en snelle bezorging. En blij met de extra informatie toegevoegd in pakket

Leuke haard

Wij hebben bij u via internet een elektrische haard gekocht, in de veronderstelling dat het een voorzethaard is met bevestiging beugel. MAAR HET IS EEN INBOUW HAARD ZONDER BEUGEL. deze haard staat klaar om naar u terug te sturen. Ondertussen een haard gekocht wel met ophang systeem. We zijn er heel content mee. Wij wachten nog steeds op een terug zend formulier die ons gestuurd zal worden. Twee keer een mail gestuurd daarover. Ik wacht met spanning wanneer u in actie komt. Vriendelijke groet, Anneke Bosman

Geen antwoord op mijn email.

Mijn email van 1 januari is nog steeds niet bsantwoord.

Ondanks de feestdagen een snelle levering

Na diverse reviews te hebben gelezen, gekozen voor een Dimplex Cassette 600 2.1. De inbouw gaat snel en is makkelijk. De aansluiting ook. De uitstraling valt wat tegen. De houtblokkenopbouw is weinig realistisch en heeft een blauwachtige kleur. dat is echt jammer.

Niet voldaan aan de verwachtingen zoals op de website weergegeven wordt

Op 22 december plaatste ik de bestelling van een haard. Rekening gehouden met de feestdagen (want op de website staat; vóór 12.00 u besteld = morgen in huis) dacht ik, oké het kan misschien een week later worden. Maar ik heb de haard nog steeds niet. Ondertussen wel telefonisch contact gehad (1e keer telefonisch contact lukte niet, mogelijk door te weinig personeel??) om te kijken of de haard afgelopen week (week 52) nog geleverd zou kunnen worden. Ik zou dan gebeld worden. Helaas. Haardjesland gaf aan dat het transportbedrijf dan niet reed. Door Haardjesland werd toegegeven dat ze mij dan even een bericht hadden moeten geven dat het leveren niet zou lukken. De dag van de levering kon ik niet aangeven (wil de doos met de haard niet buiten voor de deur hebben staan). Daarom heb ik besloten om op 11 januari 2025 de haard zelf maar te gaan ophalen. Niet helemaal zoals ik had verwacht na het lezen van de reviews, maar goed, misschien is de haard goed. Ik doe het nu nog steeds met een aftakelende 20 jaar oude Faber haard. Hoop wel dat de verzendkosten eraf gehaald worden van het door mij betaalde bedrag. Bij het schrijven van deze review (door het door Haardjesland toegestuurde mail) verscheen het vakje "aanbevelen" . Daar kan ik alleen maar ja of nee invoeren. Maar ik weet de kwaliteit en service nog niet. Dus in dit geval nog een 'nee'. Sorry.

Perfecte (na)levering

Eén rand was wat beschadigd en 2 dagen later 4 nieuwe randen ontvangen. Zeer goede service. Echt om Haartjesland aan te bevelen!! Top bedrijf. Bedankt!! Ga begin 2025 de cinewall bouwen waar tv en sfeerhaard inkomen. Vandaar foto van doos

Goede ervaring, helaas zonder plaatsingsmogelijkheid elektrisch kachel

Goede uitleg maar wel jammer dat de kachel niet wordt geplaatst

zeer slechte communicatie

Na vele mails en na telefoon gesprek om een afstands bediening ( voor haart ) te ruilen meteen na ontvangst Heel jammer want het is zo een klein bedrag in verhouding met de haart die ik ook bij jullie heb gekocht Ik raad niemand aan hier te kopen

Hele goede zervic

Mail gestuurd met een vraag en meteen antwoord. Het gevraagde artikel werd snel verzonden en het onderdeel werkt perfect. Geweldige service . TOP

Netjes en vlug geleverd.

Product netjes en vlug geleverd gekregen. De haard brandde al na een uurtje installeren

Uitstekende service

Nadat ik mijn bestelling bij u had gedaan v.w.b nieuwe verdamper had ik deze 1 dag later al in huis. Na het lezen over de gegevens van de verdamper kwam ik erachter dat zo'n verdamper eigenlijk maar 2 jaar meegaat. Nu we hem vervangen hebben brand ons haartje weer als vanouds. Hartelijk dank voor deze snelle service

Goede complete omschrijving van het product! Duidelijke communicatie. En zeer snelle levering.

Geen contact te krijgen!

Ik heb gemaild, geen antwoord op gehad, vervolgens heb Ik meerdere keren gebeld, geen gehoor.

De haard geeft direct enorm veel gezelligheid in huis

De bestelling geplaatst en paar dagen later stond hij in huis. Ging allemaal heel soepel. Hij is erg realistisch met mooie vlammetjes. We hebben hem niet opgehangen maar op blokken gezet.

Wij hebben een mooie haard besteld en keurig verpakt gekregen en super snel!

Prachtige haard wij zijn er blij mee.

Goede service en klantvriendelijk

We hadden een sfeerhaard online besteld. Een medewerker nam contact met ons op. En vertelde ons dat een sfeerhaard met mooiere uitstraling een paar dagen later voor dezelfde prijs werd aangeboden. Nu mochten we de duurdere haard voor dezelfde prijs als de goedkopere versie. Dat noemen we klantvriendelijk! En de volgende werkdag hadden we hem al in huis.

Jammer

Mail gestuurd met vraag over mijn gekochte haard, inmiddels een week verder maar krijg helemaal geen respons.

Haardjesland geeft mij dat warme gevoel

Eerlijk advies en ervaring met goede service

snelle levering en een mooi product.

Prima bedrijf

Jammer dat ze tel moeilijk tot niet berijdbaar zijn. Zou de omzet zeker verhogen.

Slechte bereikbaarheid en service

Ik had een haard besteld. Ik krijg een orderbevestiging en daarna moest ik zelf meerdere malen bellen om eindelijk een medewerker te spreken. Bleek de haard niet meer voorradig te zijn. Er zou geïnformeerd worden of deze enog in een ander filiaal voorradig zou zijn en ik zou afgelopen maandag te horen krijgen hoe of wat. Helaas werd er geen contact met mij gezocht waardoor ik zelf wéér moest bellen om te vragen of de haard nog ergens anders voorradig was.

super

snelle levering correcte mensen

Prijs kwaliteit is prima

Prijs kwaliteit is goed en de haard is keurig en compleet geleverd. Wel iets later dan gepland maar daar kunnen ze niets aan doen aangezien PostNL hiervoor verantwoordelijk is en het erg druk heeft. Maar het is goed gekomen!

Top Haard, geweldige service

Zeer mooie haard, lijkt net een echte haard, zeker door de rand die om de haard heen zit waardoor er een mooie diepte werking te zien is.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres