Ervaring en super service

Half jaar geleden hier een haard gekocht. Wat overigens zeer goed bevalt. Nu hadden wij problemen met de afstandsbediening. Ik had gebeld met haardjesland. En ze hebben direct een nieuwe afstandsbediening toegestuurd, zonder kosten. Terwijl wij zelf de afstandsbediening kwijt hebben gemaakt. Dat noem ik service.

Slecht bereikbaar, bestelling te laat

Service is zwaar ondermaats. Doet allemaal wat amateuristich / hobbymatig aan. Bedrijf is telefonisch nauwelijks te bereiken. 1 ster extra voor het uiteindelijk wel vriendelijk te woord staan wanneer je eindelijk iemand aan de lijn hebt. Haardje dat volgende dag geleverd zou worden na 6 dagen nog niet binnen. Geen track & trace dus geen idee waar de bestelling is en wanneer de bestelling nog geleverd wordt. Wederom vandaag telefonisch niet bereikbaar dus kan ook geen info inwinnen.

Fijne ervaring

Wij hebben een fijne ervaring met Haardjesland. Perongeluk was de verkeerde openhaard geleverd en is dit super snel en goed opgelost door Haardjesland. Vervoersbedrijf is de openhaard komen ophalen en de goede komen afleveren. Ook het vervoersbedrijf echt top! Super service!

Prima service snelle levering

Na mijn bestelling werd ik goed geïnformeerd over de stand van zaken van mijn bestelling. De levering was vroeg maar de chauffeur was vriendelijk.

Van bestellen tot leveren, makkelijk te bestellen en betalen. Bestelling goed en snel geleverd. Mooie haard wat een gezellige sfeer gaat geven in onze nieuwe woning. Chapeau Haardjesland!

Waardeloze aftersales

Normaal ben ik niet van de negatieve reviews. Een bedrijf moet immers de kans krijgen om de problemen op te lossen. Op 9 Februari 2025 een haard gekocht bij haardjesland, deze werd op 12 Februari bezorgd. Bij de bezorging door DPD scheurde de doos aan de onderkant open. Hierdoor was de houtset gebroken en de extra lampjes die ik mee besteld had kapot gegaan. Ik heb toen gelijk gemaild naar haardjesland met de foto's van de beschadigde producten. Op de mail kreeg ik geen reactie. Op 20 Februari contact met haardjesland gekregen via de telefoon, het zou gelijk geregeld worden. Die zelfde dag een mail van Marloes gekregen dat mijn mail in de spam was beland met excuses. Ik moest de houtset terugsturen en als deze binnen was werd er gelijk een nieuwe toegestuurd samen met de lampjes. Op 22 Februari hebben ze de houtset ontvangen maar er wordt niks opgestuurd. Weer gemaild met Marloes maar weer geen reactie (zal zeker weer in de spam zijn beland). Op 27 Februari weer telefonisch contact gehad, er zou met Marloes contact worden gezocht en er wordt gelijk actie ondernomen, maar helaas weer niks gehoord. Ben er nu wel een beetje klaar mee. Ik zit nu al vanaf 12 Februari met een nieuwe haard die niet compleet is. Ik heb zelf een winkel en een webshop, maar dit is echt niet hoe ik met mijn klanten wil omgaan. Ik hoop dat deze klacht nu snel wordt opgepakt, anders moet ik helaas verdere stappen ondernemen.

Gewoon top

Gewoon top, goede kwaliteit , ik heb gekozen voor de Modern Fires triple fx. Dit was na mijn inziens, de mooiste driezijdige haard die te koop is. Keurig geleverd, Goede duidelijke communicatie, Goede service

Mooie sfeerhaard duidelijke uitleg

Goed geholpen goed advies veel keuze s kwa licht vlammen kleur hard zacht.ik bouw tegenwoordig cinema wall s met open haard erin

Besteld maar nog steeds niets ontvangen

Elektrische haard besteld 1,5 week geleden, zou met dpd geleverd worden maar tot op heden niets geleverd. Ook al navraag gedaan bij dpd en haardjesland maar geen resultaat. Zeer teleurstellend. Wij wachten nog maar af

Snelle levering keurig verpakt

S avonds stopte onze kachel met verdampen Verdamper besteld en dag later in huis

Mooie haard snel en netjes geleverd.

Op zoek naar een inbouwhaard voor onder de televisie in de cinewall. Een hele mooi strakke natuurlijke gevonden voor een nette prijs bij haardjesland. De Modern Fires Eclipse 152cm een hele goede keuze. Zeer tevreden raden haardjesland aan.

Service, prijs, helemaal top

Hele mooie wand haard gekocht,mooie vlammen , kon zelf bezorgdatum kiezen en 30 minuten voor bezorging een mailtje, Froukje de bezorgster heel vriendelijk

Super service en winkel

Wij waren al jaren op zoek naar een elektrische haard die qua 'vlammen' niet te nep zou zijn. Wij zagen het mooie aanbod van haartjesland en hebben toen besloten toch te gaan kijken. Anderhalf uur rijden was het meer dan waard!! Goede uitleg. 1001 vragen was niet te veel. Gewoon ronduit top. De levering was snel, duidelijk en net zo vriendelijk als de zaak zelf. Bij twijfel ga naar haardjesland ! Je komt niet bedrogen uit.

Uitermate tevreden

3 jaar geleden een haard gekocht. Tijdens mijn verhuizing was de haard gevallen, en de vooruit was kapot gegaan. Gebeld met haardjesland. En wat verbaasd me, ze hebben mij kosteloos een nieuwe ruit toe gestuurd. Chapeau .

Klantvriendelijk, dat zijn ze. En een mooie winkel. We hebben vandaag een 3 zijdige haard gekocht. We hebben deze gekocht in de actie. Hele mooie haard voor een goede prijs. Scheelde ruim 700 euro met een andere winkel. Gr. Lucie

Prima zaak

Ondanks gesloten toch goed geholpen

Erg tevreden

Ben erg tevreden over mijn haard. Levering was snel. Kwaliteit van de haard is heel goed. Aftersales super goed. Stonden me goed te woord.

Bestelling in twee dagen netjes afgeleverd

Super tevreden over dit bedrijf. Ook de aftersales is perfect. Heb bij haardjesland in 2016 een haard gekocht. Deze vertoonde een storing. Dit is perfect opgelost. Ook nog eens kosteloos. Mijn broer en vader hebben hier ook een haard gekocht. We zijn uitermate tevreden. Soms snap ik niet, waarom mensen zo klagen. Heb geduld mensen. Voor hun is het ook hoogseizoen.

Verschrikkelijk

2020 dimplex 600 openhaard gekocht, paar maanden later verlichting gekocht de meegeleverde waren niet nieuw vermoedelijk. Nieuwe gekocht bij ze Deze lampen doen het nog, maar waren behoorlijk duur. En ze doen het nog prima ( ongeveer 4jaar) en moest na 13 maanden volgens de klantenservice een nieuwe transducer kopen voor 75euro inc btw omdat hij het niet goed doet! En na een jaar weer stuk, ik kom erachter dat je voor paar euro dat ronde cirkeltje van glas of plastic kan kopen en vervangen en je helemaal geen dure transducer( verdamper)hoeft te kopen. Ik vind dit oplichterij...ik heb het ff los gehaald het verdamper en het cirkeltje schoongemaakt, en hij is weer helemaal nieuw

Gewenste resultaat

Snelle levering en de gewenste verwachtingen waar gemaakt

Geen telefoon, geen reactie, geen mail.

Hebben het heel druk. Na 14 dagen geen reactie. Bestel twee lampen, leveren er 1 en heb er twee betaald, hoor er verder niets meer van. Heb toen maar b8j een ander besteld. Er zijn er meer die haarden verkopen en wel bereikbaar zijn.

Zeer goede service

Goede service en snelle bezorging. En blij met de extra informatie toegevoegd in pakket

Leuke haard

Wij hebben bij u via internet een elektrische haard gekocht, in de veronderstelling dat het een voorzethaard is met bevestiging beugel. MAAR HET IS EEN INBOUW HAARD ZONDER BEUGEL. deze haard staat klaar om naar u terug te sturen. Ondertussen een haard gekocht wel met ophang systeem. We zijn er heel content mee. Wij wachten nog steeds op een terug zend formulier die ons gestuurd zal worden. Twee keer een mail gestuurd daarover. Ik wacht met spanning wanneer u in actie komt. Vriendelijke groet, Anneke Bosman

Geen antwoord op mijn email.

Mijn email van 1 januari is nog steeds niet bsantwoord.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres