snelle levering en een mooi product.

Prima bedrijf

Jammer dat ze tel moeilijk tot niet berijdbaar zijn. Zou de omzet zeker verhogen.

Slechte bereikbaarheid en service

Ik had een haard besteld. Ik krijg een orderbevestiging en daarna moest ik zelf meerdere malen bellen om eindelijk een medewerker te spreken. Bleek de haard niet meer voorradig te zijn. Er zou geïnformeerd worden of deze enog in een ander filiaal voorradig zou zijn en ik zou afgelopen maandag te horen krijgen hoe of wat. Helaas werd er geen contact met mij gezocht waardoor ik zelf wéér moest bellen om te vragen of de haard nog ergens anders voorradig was.

super

snelle levering correcte mensen

Prijs kwaliteit is prima

Prijs kwaliteit is goed en de haard is keurig en compleet geleverd. Wel iets later dan gepland maar daar kunnen ze niets aan doen aangezien PostNL hiervoor verantwoordelijk is en het erg druk heeft. Maar het is goed gekomen!

Top Haard, geweldige service

Zeer mooie haard, lijkt net een echte haard, zeker door de rand die om de haard heen zit waardoor er een mooie diepte werking te zien is.

Mooie haard, service kan een heel stuk beter

Bij Haardjesland de Dimplex Verdi 2.0 besteld. Op zaterdag besteld, gevraagd voor levering op de eerstvolgende maandag. Was tekort dag dus levering uitgesteld naar de daaropvolgende vrijdag (telefonisch afgesproken met Haardjesland). Speciaal vrij voor genomen en vervolgens op donderdagavond van de vervoerder bericht dat ze pas de maandag erna komen bezorgen. Aangekaart bij Haardjesland en antwoord 'niets meer aan te doen'. Ook geen sorry of compensatie voor de opgenomen vrije dag. Niet echt klantvriendelijk. De bezorging zelf was ook niet klantvriendelijk. De haard wordt direct over de drempel binnen gezet en het (vele) verpakkingsmateriaal wordt niet meegenomen. Voor een haard van 1450 Euro mag je toch wel iets meer service verwachten. Jammer. De claim dat Haardjesland alles uit eigen voorraad levert is ook niet correct, de haard kwam rechtstreeks van de fabrikant uit Friesland. Uiteindelijk wel blij met de haard, deze ziet er heel erg mooi uit en het Opti-Myst systeem is erg fraai. Vijf sterren voor de haard, twee sterren eraf gehaald vanwege de slechte service.

Snel kwaliteit,mooi!

Niets meer aan toe te voegen.

Goed advies, snelle levering

Na overleg en het toezenden van foto's van mijn electrische haard die toch al heel wat jaartjes oud is, advies gekregen over het te vervangen onderdeel, wat doorgaans 3-5 jaar zou mee gaan.. echter bij mij al 13 jaar zonder problemen werkt en de haard brandt elke dag (va de herfst tot voorjaar) Hopelijk volgt dit onderdeel zijn voorganger. De prijs voor het onderdeel is voor een kort aantal jaren wel exorbitant hoog...

snelle service

PRIMA TE WOORD GESTAAN EN SNELLE LEVERING.

Mooi!

Mooie haard, snel geleverd en goede prijs. Staat echt super in de tv wand die mijn man aan het maken is. Nu nog niet helemaal klaar op de foto.

Zeer goede service

Heb 8 jaar geleden een waterdamphaard gekocht bij Haardjesland. Overige deed hij het niet meer. Gebeld met haardjesland en zij adviseerde mij om een nieuwe sump te bestellen. Zo gezegd zo gedaan en de volgende dag de sump ontvangen. Na installatie deed mijn waterdamphaard het nog niet. Gebeld en kon de sump direct terugsturen en heb ook direct mijn geld teruggekregen zonder problemen. Top service

duidelijk site

wat erg jammer is , er staat op de site voor 17 uur besteld volgende dag geleverd. Wij hebben 3 dagen op ons onderdeel moeten wachten

Alles keurig in orde

Na een mail voor wat advies een aankoop van een mooie sierhaard gedaan, die kwam op de gewenste leverdag aan en was zeer netjes verpakt. Paar kleine foutjes in de handleiding maar die worden opgepakt :)

Echt een fantastisch bedrijf!

Een prachtige waterstof haard hier besteld, de levering was super snel! Top service en zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie haard!

Snelle levering!

Heb een elektrische haard besteld bij Haardjesland en na een paar dagen zat ik er heerlijk warm bij! Veel dank!

Fantastisch!

De service is geweldig. De kachel werd zelfs nog voor de voorziene levertijd geleverd. Een mooie, duurzame kachel. Een echte meerwaarde!

Slechte communicatie, onbereikbaarheid.

Week geleden bestelling geplaatst. Geen bericht ontvangen dat product verzonden was, ook geen bericht van de bezorger gekregen. Gebeld, gemaild, geen reactie gekregen. Ronduit teleurstellend. Heb inmiddels product in huis. Het werkt prima.

Netjes verpakt

Wil het artikel alleen terug sturen ivm dubbele thuis maar krijg geen mail terug weet niet hoe ik het terug kan sturen Ik wacht het af en hoop op bericht

Alles fijn en goed geregeld en compleet.

De bestelling per mail en de aflevering via de postorder perfect. Je weet wanneer die komt dus zit je niet de hele dag te wachten. Alles was goed te installeren en het was compleet..

mooie afwerking,top

Makkelijk te plaatsen,aansluiten en in dienst.Ziet er degelijk uit.Het vlammenpatroon is top.Gelijk echt.

Iets besteld zou morgen in huis zijn, uiteindelijk bleek dit niet op voorraad

Daarnaast moest ik er zelf achteraan anders had ik betaald, maar niets ontvangen.

Netjes op tijd en goed geleverd

Prima product ziet er netjes uit en makkelijk te monteren.

Snelle levering. Nieuwste model. Beste prijs die ik kon vinden. En goede recensies :)

Trage levering

Een week geleden een bestelling geplaatst en tot op heden nog niks ontvangen. Ook geen communicatie over de bestelstatus/levering ontvangen.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres