Zeer tevreden over hun service en product
Ik werd gebeld door medewerker Lars en hij heeft me zeer kundig geadviseerd. Ik had een aantal bandjes nodig om verschillende doelgroepen te groeperen. Daarnaast was de communicatie rondom het bestelproces zeer duidelijk, de producten waren van goede prijs/kwaliteit en daarbij werd alles zeer snel geleverd. Ik ben bij deze een vaste klant geworden!
Een prettig en fijn bedrijf met een zeer snelle service
Tyvek polsbandjes met eigen logo besteld. Na offerte aanvraag prima communicatie en een makkelijk bestelproces, snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding.
Ik zou een andere bezorgdienst nemen
Beste heer H., Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Allereerst vinden we het fijn om te horen dat u ons zou aanbevelen. Dat betekent in onze ogen dat u tevreden bent over onze producten en diensten en daar zijn we erg blij mee. Tegelijkertijd zien we dat u minder tevreden bent over de bezorging van uw pakket. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. Hoewel we zelf helaas geen directe invloed hebben op de bezorging, houden we de prestaties van onze pakketbezorger nauwlettend in de gaten. Het overgrote deel van de afleveringen, 97%, verloopt in één keer goed, maar helaas is dat bij uw bestelling niet gelukt. Vanwege de grote drukte rondom Black Friday en Sinterklaas heeft uw pakket vertraging opgelopen. Daarnaast zien we in de track & trace-informatie dat er niemand aanwezig was bij de laatste afleverpoging, waardoor de bezorger heeft besloten het pakket af te geven bij een Access Point. We hopen van harte dat u het pakket daar zonder verdere problemen heeft kunnen ophalen. Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. We hopen u bij een volgende bestelling weer te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen om uw ervaring dan vlekkeloos te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Euro Events
Producten zijn als altijd goed en jullie leveren snel. ( ik vind alleen dat ik zo ontzettend veel mailtje van jullie na een bestelling ontvang, dat moet echt efficiënter...)
Beste mevrouw A., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Dat waarderen we enorm! We begrijpen uw opmerking over het aantal e-mails en willen u daarvoor graag wat meer uitleg geven. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen tijdens het bestelproces. Sommige e-mails zijn bijvoorbeeld bedoeld om updates te geven over uw bestelling, terwijl andere vragen om een actie vanuit uw kant, zoals het goedkeuren of betalen van de order voordat we de productie kunnen opstarten. We nemen uw feedback serieus en kijken graag hoe we dit proces nog efficiënter kunnen maken, zonder dat u belangrijke informatie misloopt. Als u suggesties heeft of specifieke e-mails als minder nuttig ervaart, horen we dat natuurlijk ook graag. Nogmaals dank voor uw beoordeling en vertrouwen in ons. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Euro Events
Ik kon enkel mijn eigen adres handig ingeven. Eens UPS gekozen was, had ik verwacht dat UPS me zou vragen of het thuis of in een verzamelpunt dichtbij kon geleverd worden (wat ik altijd doe). Dit was niet het geval, ik kreeg de vraag om thuis te zijn in een bijv. 4 h periode. Uiteindelijk heeft UPS in het verzamelpunt dichtbij geleverd en mij verteld dat dit gebeurde omdat ik niet thuis was ... Ik begrijp dat het eenvoudiger is om in een verzamelpunt af te leveren, maar zorg dan dat je software die mogelijkheid geeft. Niemand blijft graag 4 h thuis wachten ...
Beste Ludo, bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te horen hoe UPS is omgegaan met de aflevering van uw pakket. Helaas zal de bezorger om een bepaalde reden het pakket bij een afhaalpunt hebben afgeleverd en het is erg lastig om te achterhalen waarom precies. We maken in ieder geval een melding van dit incident bij UPS, zodat ze de bezorger kunnen aanspreken op de onjuiste aflevering. Wellicht voorkomen we hiermee dat dit incident zich nogmaals voordoet bij een toekomstige aflevering. Bij deze een tip voor een eventuele volgende bestelling: indien u via onze website kiest voor een PostNL afhaalpunt kunt u een PostNL afhaalpunt in uw buurt selecteren waar u het pakket na aflevering kunt ophalen. Verder hopen we dat u tevreden bent over de kwaliteit van de bestelling en we zien u graag bij een volgende bestelling weer terug. Groet, Team Euro-Events
Indien je niet via IDEAL kan betalen, moet je wachten op een betaaluitnodiging (1 dag). Dan kan je overschrijven van België naar Nederland (1 tot 2 dagen). Dit is allemaal zeer aanvaardbaar maar als je dan kiest voor UPS als verzenddienst loopt het wat stroever. UPS stopte twee keer een kaartje in je bus dat er niemand aanwezig was terwijl de zaal hier de hele dag bemand was. Kloppen op een deur die los staat is niet genoeg... Bijgevolg bandjes te laat maar we hebben ons nog kunnen redden met oude voorraad. Over de kwaliteit van de bandjes zeer tevreden.
Originele beoordeling
Indien je niet via IDEAL kan betalen, moet je wachten op een betaaluitnodiging (1 dag). Dan kan je overschrijven van België naar Nederland (1 tot 2 dagen). Dan wordt je order verstuurd via UPS (2dagen). UPS stopt dan twee keer een kaartje in je bus dat er niemand aanwezig was terwijl de zaal hier de hele dag bemand was. Kloppen op een deur die los staat is niet genoeg... Bijgevolg bandjes te laat maar we hebben ons nog kunnen redden met oude voorraad.
Helemaal super de volgende dag in huis bedrukt en wel. Sneller kan niet, ik blij, mijn klant blij!!
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit, niks op aan te merken
Euro Events adviseert, denkt mee en komt afspraken na. De producten zijn van zeer goede kwaliteit.
Super snelle levering en goed geholpen bij contact met de klantenservice
Snelle levering !
goeie contact, vlugge reactie en helpt zeker meedenken om tot de beste oplossing te komen
Zeer vlotte levering en binnen een dag een digitale proefdruk nadat we op het laatste moment promo materiaal nodig hadden. Klantenservice is snel en makkelijk te bereiken. Geen ellendig lange wachtrijen en keuzemenu's. Tipje: Je kan een fysieke proefdruk aanvragen, wellicht kan je dit ook aanbieden in het bestel portal. Die optie mistte ik.
Mijn bestelling is weer supersnel geleverd en daar kan ik heel blij van worden. Euro Events doet gewoon wat ze beloven. Niet verder zoeken maar gewoon hier je muntjes en polsbandjes bestellen
Snelle en persoonlijk service!
REEDS 3 à 4 MAAL HEB IK BIJ EURO EVENTS GEKOCHT. DEZE REPETITIVITEIT SPREEKT VOOR ZICH.
Binnen 1 dag de bestelde producten ontvangen. SUPER !!!
Alles in orde zoals besteld !
vandaag besteld, morgen in huis
Maandag rond 11:00 1000 bedrukte polsbandjes besteld, later die dag werd mijn order al verzonden. Als PostNL wat beter zijn best had gedaan, had ik het waarschijnlijk binnen 24 uur in huis gehad. Aan Euro Events lag het niet :-)
Super professioneel en zaken doen zonder zorgen.
Snel in communicatie, verwerking en levering.
Goede en snelle levering.