kijken bellen bestellen maken leveren

snel en duidelijk vragen en waarmaken

Gewoon goed en snel geleverd.

Ontwerpen en bestellen ging gemakkelijk, vervolgens 2 dagen later al in huis. helemaal goed.

Wederom Prima!

Snel geleverd conform afspraak en net als de vorige keer prima kwaliteit!

Uitstekende service

Uitstekend bedrijf reageert heel snel en prima prijsafspraken me te maken.

uitstekend

snelle service

prima service

Snelle en correcte levering. Aanrader

Goede en snelle service

Snel geleverd, fijn mee gedacht en mooi eindresultaat.

Goede en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Perfecte service

Wij hadden ene krappe deadline voor toegangsbandjes en gepersonaliseerde muntjes maar dit super afgehandeld. Alles was ruim optijd binnen en de prijs/kwaliteit is echt heel goed. Bedankt voor de vlotte en open communicatie en het goede product!

Zeer snelle service en goed advies

Last minute moesten wij toch besluiten te gaan werken met polsbandjes. 1 telefoontje, 2 mails en nog geen 24 uur later hadden wij 1000 bandjes, gedrukt in onze huisstijl met logo, al in bezit.

Dag na bestelling al in huis

1000 papieren bandjes besteld. Makkelijk te bestellen, volgende dag in huis. Enig vraag: waarom een handtekening er voor zetten, mijn pakketje kon ook door de brievenbus

Goede service!

Helaas niet de bandjes kunnen gebruiken door te laat afleveren van de post. Na overleg met Euro events hebben zij besloten mij het gehele aankoopbedrag retour te stortten te compensatie. Bedankt voor de service

Wow, wat een snelle service!

Maandag besteld, 2 dagen later bedrukte festival armbandjes in huis. Fijn contact met de mensen van Euro Events ook toen er iets mis was gegaan met de betaling. Ik ben tevreden!

Goede snelle service

Na mijn bestelling ontvangen te hebben toch nog wat extra munten nodig en die waren dezelfde week nog klaar. Super service

Betrouwbaar en klantgericht

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Betrouwbaar, klantgericht, snel en altijd uitstekend bereikbaar per mail en telefoon.

Goed geregeld, snelle afhandeling.

Mooie projecten die we al jaren toepassen. Zeer tevreden.

Snelle levering en meer munten dan besteld

Snel een bestelling nodig. Werd dezelfde dag nog gebeld met wat vragen en een paar uur later een order bevestiging. Uiteindelijk werden de munten een paar dagen later al geleverd. En zelfs nog meer dan de bestelde 1000 voor een zeer acceptabele prijs.

Geweldig!

Eerste keer een bestelling gedaan, prima gegaan, binnen een dag was de bestelling binnen!!

niet binnen de gestelde tijd geleverd.

niet binnen de gestelde tijd geleverd. zou op woensdag of vrijdag geleverd worden door UPS, maar Pas maandag binnen gekomen.

Doen wat ze beloven

Al jaren klant, altijd op tijd, gaat nooit iets fout

Prima geholpen

Wij zijn altijd kort voor het evenement met onze bestelling maar het lukt ze keer op keer om optijd de bandjes te versturen.

Spoedbestelling geplaatst. Uitvoering en levering top.

Top ervaring

Zeer goede communicatie, goed advies, snelle levering en kwalitatief goede producten tegen een mooie prijs!

Snel en doed

Newtonweg 18A