perfect

Mijn ervaring is zeer positief ik zal Euro Events zeker ook aanraden aan me omgeving. U medewerker Noud was zeer hulpzaam en vriendelijk.

Het was super leuk

De tekeningen waren super en de karikaturist tekende ook groepjes tegelijk. Kortom voor veel mensen een leuke ervaring

Gewoon goed

Wij doen al jaren zaken tot volledige teverdenheid.

super

Fijne snelle reactie en morgen al in huis.

Goede snelle service, prettige communicatie

Tyvek bandjes besteld in diverse kleuren met opdruk. Snel geleverd na communicatie, voorstel ontwerp en goedkeuring.

snelle service goede kwaliteit

Duidelijke communicatie en snelle levering

Erg prettig dat wij de ene dag iets bestellen en de andere dag al verstuurd is. Dat is echt klasse. Zeker als we het snel nodig hebben als bedrijf zijnde!

Supersnel !

Communicatie is snel , en de levering ook.

Polsbandjes besteld voor een evenement dis ik ga organiseren. De prijs valt ontzettend mee en het werd 3 dagen vroeger geleverd dan aangegeven wat ik alleen maar een plus vind!

snelle adequate levering met een vriendelijk woord

Het plaatsen van een order voor een product dat wij veel nodig hebben in dit rare jaar met veel aanpassingen door corona. De snelle reactie en accurate afhandeling van onze order speelt mee om herhaalorders te plaatsen en ook voor andere producten dit bedrijf te benaderen.

tevreden

Goede ervaring

Goede producten snelle levering

Minimaal

Iedere keer als ik iets bestel gaat het niet goed. Deze keer was de deksel van de telbak kapot en wacht ik nog op een zak rodemunten. Waarom vraagt niemand of ik een andere kleur wil als ze niet op voorraad zijn? Misschien met meer aandacht de dingen doen. De oplossingen gebeuren wel goed en snel

fijn dat bestellen en levering snel gaat

snel kunnen bestellen en levering al vlot ontvangen

Prima ma

Supersnelle levering

Wij hebben met spoed polsbandjes besteld en deze zijn zeer snel geleverd.

goede prijs en snel geleverd

zoals al omschreven een goede prijs voor een prima product en ze leveren snel

Prettige mensen aan de telefoon, snelle afhandeling en keurig op tijd geleverd.

Opdracht wordt altijd keurig uitgevoerd.

Eventueel vragen kan ik altijd een medewerker spreken.

Correcte, snelle levering

Luuk 2 is een held!

Ik had problemen, had heel erg hard muntzakjes nodig. Luuk 1 zou dat fixen maar die was mijn gegevens vergeten te noteren. Maar Luuk 2 die lost dat gewoon op. En nu sta ik goed in het systeem. Dikke YES!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk en goede service

Niks/nada/noppes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles weer prima voor elkaar En correct geleverd voor scherpe prijzen

Niks omhalen Ga zo door

goede service, goed behandeld