Voor het eerst besteld. Ruim assortiment en snelle levering. Zeer tevreden

Bestelling snel geleverd

• Levertijd

leuke producten tegen een goede prijs

leuke producten tegen een zeer scherpe prijs. En zeer snel geleverd.

positief

snel verwerkt en verzonden, goed verpakt,

• Levertijd

Fijne plek fysiek en online!

Tijd geleden voor het eerst in de winkel geweest en was blij verrast. Meeste kan ik hier wel vinden, echter soms jammer dat je niet alles hier kan halen.. waardoor je genoodzaakt bent soms elders te bestellen. Vind ik jammer..want ik gun t jullie!

Goed en snel geleverd

Alles wat ik nodig had was leverbaar dus ook snel binnen

• Levertijd

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snel en goed geleverd!

Super service

Snelle vlotte levering

• Levertijd

Super tevreden over de site en levering

Duidelijke site met een uitgebreide beschrijving en gebruiksaanwijzing! De volgende werkdag werd mijn bestelling geleverd. Ik ben super tevreden!

• Levertijd

Bijna alle bak-benodigdheden hier te vinden!

Ik koop met regelmaat bij Taartdecoratief. Ik word altijd fijn geholpen en ze hebben 9 van de 10 dingen die ik zoek, super!

Alles was mooi op tijd

Goed.

Goeie service

Heel tevreden

Veel keuze voor een fijne prijs en snel verzonden.

• Levertijd

Goede producten en een snelle levering

• Service N.v.t.
  • Levertijd

Super snel, bezorgd, dus tevreden klant

7 kilo fondant besteld, volgende dag al bezorgd. Echt super fijn als je opeens zonder fondant blijkt te zitten.

super bedrijf

Ik ben super tevreden over de snelle levering!! Kan niet beter en sneller!!

• Levertijd

Voor het eerst heb ik online besteld en vond de site goed overzichtelijk en snelle levering. Ik ben tevreden hoor.

Goeie en snelle service

Hebben een goeie en snelle respons via de chat. Ondanks dat ze me niet met alles konden helpen, gaven ze goeie tips waar ik wel kon halen. Producten die ik besteld heb, waren snel geleverd.

• Levertijd

Super goed service, afhandeling en snelle levering!

Ik wilde iets leuks i.v.m. babyshower van mijn dochter. Ik kwam Taartdecoratief tegen en klikte gelijk. Ik kon mijn weg vinden met het online bestelling en die werd dus ook optijd bezorgd. Super fijn gevoel!!

• Levertijd

Ruim assortiment en snelle verzending! Ik heb lang gezocht naar bakvaste jimmies maar eigenlijk overal waren ze niet meer leverbaar en bij jullie had ik keus uit verschillende kleuren en jullie hebben een leuke prijs! Ik heb de sprinkles nog niet gebruikt maar mijn Wilton 1M tip wel en deze maakt echt perfecte toefjes!!!!

Heel goede service!

Alle producten gevonden die ik nodig had. Supersnel bezorgd en ontvangen. Het fijne bij deze webwinkel is ook de gratis bezorging al bij een bestelling van EUR 35,- en dat vind je maar weinig.

• Levertijd

Super goede, snelle levering.

Een mal besteld voor fondant en de volgende dag was het er al.

• Levertijd

De foto was zeer mooi en goed van kwaliteit

Helaas maar waar, doordat ik mijn afbeelding niet kon zien toen ik hem gemaakt had , kon ik niet weten of de afmetingen in verhouding met de afbeelding overeenkomstig met de taart waren. Helaas maar waar, uiteindelijk was mijn afbeelding precies andersom als dat ik hem wilde. Het smaakte er niet minder om en de kwaliteit was echt super, misschien was er storing op de site

Super snelle levering

Snel geleverd en prima product. Precies zoals omschreven

gematigd

de bestelde siliconen mal voor baby's was vele malen kleiner dan ik had verwacht.

• Service N.v.t.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.