Snel en goed geregeld!

• Levertijd

Supersnelle reactie en levering!

Supersnelle reactie en levering!

Heel goed!

Snelle levering en goede verhouding prijs/kwaliteit! Goede prijs!

• Levertijd

Voldeed precies aan mijn verwachting

Ik heb buiten deze ene bestelling geen ervaring

Goede kwaliteit,leuke decoratie en Mooi op tijd .snelle levering

• Levertijd

ideal deed weer is moeilijk maar dat heeft hun klantenservice goed opgelost. Verzending was snel.

Snelle en betrouwbare levering

Artikelen zijn snel geleverd.

Supersnelle levering

Mooi in doosje snel geleverd.

Zeer goede service

Super service !! Mooie betaalbare prijzen! Weinig verzendkosten echt een top bedrijf !

• Levertijd

Wat een enorm aanbod, goede prijs en snelle levertijd

• Levertijd

Goede producten snelle levering.

Goede producten en zeer snel verstuurd. Netjes verpakt. Vrij late levering door DHL (ivm weersomstandigheden).

Leuke producten

Vlotte service

Zeer vlotte levering.

• Levertijd

Goed product en snelle levering

Alles super, snel bezorgd

Als een kind in de snoepwinkel heb ik mijn pakketje opengemaakt. Zo leuk al mijn nieuwe bakspulletjes! Het zat allemaal netjes ingepakt, vooral de breekbare taarttopper was extra goed verpakt. Ook snel bezorgd en goed communicatie over het pakket. Erg tevreden dus!!!

• Levertijd

Snelle levering, goede prijs en vriendelijke klantenservice. Kortom een aanrader!

• Levertijd

Snel verzonden en netjes verpakt

Ik heb de smash cake set gekocht met nog een paar andere dingetjes. Ik heb het pakketje snel ontvangen. En deze was echt heel netjes verpakt. Ik had het alleen prettig gevonden als de gebruiksaanwijzing voor het maken van de smash cake er meteen bij had gezeten. Maar even op de site kijken is natuurlijk ook een kleine moeite. Verder top service hoor! Niks op aan te merken. Ik ga in de toekomst hier vaker bestellen.

Top geregeld

Snel geleverd goede producten

• Levertijd

Na zoeken naar deze chocolade korrels voor chocolademelk op deze site gekomen. Een korte maar vriendelijk chat contact deed mij besluiten om te bestellen. De bestelling was snel in huis.

• Levertijd

Blij met mijn bestelling.

Snel inleveren.

Fijn dat de verzendkosten gratis is vanaf €35 . Ik ben ook een keer in de winkel geweest en hij was heel aardig. Jammer dat de winkel zo ver van mij is.

• Levertijd

Ik ben erg tevreden, maar vond de zakjes mix wel heel erg strak in de doos zitten.

• Levertijd

Snelle levering en goeie kwaliteit

Ben heel tevreden over het product

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.