Precies wat ik bedoelde en een snelle levering

Ik zocht en vond redelijk snel jullie website. Vond precies wat ik bedoelde. Ben er blij mee.

Snel en goed

De bestelde koekvormpjes werden zeer snel bezorgd. Zien er prima u t en zullen de kinderen veel plezier geven

• Levertijd N.v.t.

Snelle levering!

Bedankt voor de mooie artikelen en de snelle levering!

• Levertijd

Snelle service en uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, ik kon alles vinden voor een goede prijs. Snelle levering

Mooi!!

Babymal had ik gevuld met fondant, en in de diepvries gelegd. Na een uur kon ik het makkelijk uithalen. Resultaat: een mooi, lief afbeelding van een baby, met alles erop en eraan!

• Levertijd

Fijne snelle levering. Ik ben meer dan tevreden!

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Ontzettend lekker cake smash taart voor mijn dochtertje gebakken! Dit ging supermakkelijk met jullie bakvorm en producten!

• Levertijd

Snelle service en levering!

• Levertijd

Goede service, snelle verzending en leuke producten voor leuke prijzen. Echt een aanrader!

• Levertijd

Vlot verloop van de koop

Product zoals beschreven

• Levertijd

Goede prijzen en snelle levering en top klantenservice. Vanaf nu is dit mijn go-to shop voor al mijn taartbenodigdheden!

Zeer tevreden.

Snelle levering. Eerlijke uitleg bij de fondant, zodat ik als niet ervaren bakker een goede keus kon maken.

• Levertijd

Mooie producten, snelle service en snel gratis verzending!

Mijn bestelling was snel binnen en de producten zijn gewoon goed! Boven de 35,- al geen verzendkosten, daar zit je al best snel op, dus dat is héél fijn!

Overzichtelijke site & super-snelle bezorging

Alles erg makkelijk te vinden op de site. Vandaag besteld morgen in huis. Ideaal en m'n Wilton letter en cijfer vorm is in het echt nog mooier als de afbeelding online.

Perfect!

Leuke Cakesmash pakket gekocht. Alles zat erbij. Snel verzonden. Ben heel benieuwd naar het resultaat!

• Levertijd

Goede producten, snelle levering!

Goede producten, snelle levering

• Levertijd

Ik heb echt super snel het bestelde thuis gekregen...keurig verpakt. En precies dat zoals ik het besteld had!

Snel, correct, zeer klantvriendelijk

Snel, correct, zeer klantvriendelijk

• Levertijd

Vandaag besteld morgen in huis klopt als een bus

• Levertijd

Goede en snelle levering!

Ik bestelde mijn bestelling rond 15.00. De website geeft aan voor 16.00 zelfde dag verzonden. Mijn bestelling vanaf het plaatsen en verzendklaar maken duurde 10 min. Kortom echt snel en een aanrader. Wat ook erg fijn is. Dat je bij een besteding van 35 euro of meer gratis verzending krijgt. Ik ga hier vaker bestellen.

Snel en goed

De artikelen zijn niet belachelijk duur en de bestelling was snel en makkelijk geplaatst. Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten, had ik mijn bestelling toch zo in huis. Spullen netjes verpakt en goede kwaliteit.

Supersnelle levering

Stevig verpakt kwam de bestelling snel aan. Blij mee!

• Levertijd

Wat ik besteld heb heb ik gekregen. Ziet er goed uit en is snel geleverd.

Leuke producten, goede prijs

Ik heb bij taartdecoratief een bestelling gedaan, omdat ze fijne producten voor een goede prijs hebben en precies hadden wat ik nodig had voor de Red velvet Legotaart, die mijn dochter voor haar verjaardag wilde. Ik had een vraag, die in de chat gesteld en ik kreeg vrijwel meteen contact. Een tevreden klant hier!

Goed en snel geleverd

Precies het product wat ik zocht voor een mooie prijs en dan ook nog snel geleverd. Dankjulliewel

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.