Snelle en goede service geen op of aanmerkingen.

Uitstekende service!

Nadat mijn bisquit mix ontbrak en ik daar de zelfde dag een melding van maakte kreeg ik snel een mailtje terug na sluitingstijd. De volgende dag alsnog “special delivery” hing het al netjes aan de voordeur. Op mijn klokje 7 uur in de ochtend! Van mij een dikke 10 en duimpje!

Heel snel levering!

Alles in orde

Professioneel, veel keuze

Ik had een bestelling geplaatst. Deze lag snel klaar. Later nog in de winkel aanvullende dingen gehaald. Goed geholpen, ruime keuze.

• Levertijd

Goede en fijne producten!

Fijne bankproducten.

Uistekend

Supersnelle levering, ik was nog wat vergeten en na even mailen is dat er gewoon nog bij gegaan dus geen 2 x verzendkosten betaald. Echt super!!

• Levertijd

De winkel deed het goed. Helaas was er wat verwarring door DHL die zei het al bezorgd te hebben, maar dat niet had gedaan.

• Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor het eerst besteld bij taartdecoratief, hele fijne ervaring! De levering was snel en de kwaliteit van de producten is erg goed! Fijn dat er een breed aanbod is op de site. Ga hier zeker nog eens bestellen!

Super snelle service

Mooie prijs voor goede producten. Heel snelle service en laag bezorgbedrag.

• Levertijd

Mooi aanbod snel en verzorgt verpakt.

Taartdecoratief heeft een leuk aanbod zowel food als non-food. De levering was erg snel, een erg tevreden klant.

Supersnelle verzending

Mooi assortiment Goed geprijsd Snelle verzending Alleen de chatbox is super irritant

Snelle, nette levering

• Service N.v.t.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Producten zorgvuldig ingepakt, prettige toon in communicatie. Dikke duim!

Snel en netjes verzonden

Makkelijke en vriendelijke site. Snel en netjes verzorgd verzonden.

• Service N.v.t.

Super store, snelle levering

Al vaker bij deze webshop besteld. En ze hebben altijd de spullen op voorraad, en de levering is altijd super snel.

• Levertijd

Prima producten en zoooo snel bezorgd

Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Goede prijzen, snelle levering

blij

alles is perfect verlopen bedankt nu kan ik deze vormpjes in keramiek maken

• Levertijd

Erg mooie neon kleurstof en super snelle levering

• Levertijd

Goede bak spullen en zeer goede service!

• Levertijd

De ene dag besteld volgende dag in huis, fijn dan kun je. Ook gelijk aan de slag,ook even gebeld in verband met de bestelling daar goed bij geholpen prima winkel .

Altijd goed!

Mijn bestelling weer snel binnen en altijd goede ervaringen gehad!

• Levertijd

Prima service en goede artikelen.

Erg veel leuke afbeeldingen van geliefde onderwerpen die op eetbaar papier geprint kunnen worden en op een taart "geplakt" worden. Leuke losse ornamentjes voor jongens en meisjes. Blije kleinkinderen. Door fout, verkeerd bezorgd en daarna persoonlijk langs gebracht. Prettige service en mensen. Bedankt.

• Levertijd

Geweldige service. Goede communicatie. Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de laagdrempeligheid om contact te krijgen. Ik ben een tevreden klant die haar nieuwe adres voor bestellingen heeft gevonden! Ga zo door!

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.