Snelle bezorging

Veel producten, en snel in huis, geen verzedkosten

• Levertijd

De bezorging was snel, maar het product klopt niet

Wij hebben een spuitzak besteld met spuitmondjes, maar toen we de mondjes wilden gebruiken met de spuitzak bleek dat de helft van de mondjes te groot waren voor de spuitzak! Er waren zelf mondjes uit een setje, waarvan 1 mondje paste en de rest niet. Wel erg vreemd. Waarom worden de afmetingen niet duidelijk op de website vermeld?

• Levertijd

Groot assortiment. Duidelijke webshop.Goede communicatie over levering. Lage verzendkosten.

• Levertijd

Super fijne website. Mooie producten en snelle verzending!

• Levertijd

Eerste keer besteld maar top bedrijf volgende dag had ik alles in huis. Alleen 1 min puntje graag zie ik het geleverd door post.nl

• Levertijd

Snelle levering en artikelen waren zo als ze beschreven waren

Groot assortiment en snelle levering

• Levertijd

Order netjes op tijd verwerkt en ben erg blij met producten.

• Levertijd

Eerste keer bestelling geplaats en ben zeer te vreden.

Heb hier voor het eerst besteld ben ben zeer te vreden

Ze stellen niet teleur!

Binnne 2 dagen bestelling binnen gekregen en zeer goede kwaliteit! Aanrdader!

Snelle en goede service!

Ik ben heel blij met de spullen die ik ontvangen heb. Ze waren er snel en voldeden aan mijn verwachtingen. Mijn dochter was enorm blij met de taart die ik ervan gemaakt had.

• Levertijd

Fijn en goed geholpen en netjes op tijd bezorgd ga zo door.

• Levertijd

Snel, goed verpakt, goede producten.

De producten werden snel geleverd, waren goed verpakt en goed van kwaliteit. De keuze op de webshop is ook zeer uitgebreid. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding ook goed.

Hele goede producten

Ben erg blij met m’n aankoop.

• Service N.v.t.

Goede snelle service

Snelle levering, mooi producten en een hele duidelijke website wat bestellen makkelijk maakt.

Super service

Denkt mee en is berijd om een stapje extra te zetten!

Super service

Super service, snel verstuurd, leuke prijzen

Fijn assortiment

Grote keuze, duidelijke communicatie mbt verzending pakket

Fijne Website

Een fijne website, heel makkelijk als je vragen hebt kan je direkt chatten met een echt persoon die je ook heel fijn helpt. Alles netjes geleverd, echt een aanrader! Onderstaande foto, ga ik een taart van maken en daarvoor dus bij jullie de bakspullen besteld!

Overzichtelijk webshop

Heerlijk overzichtelijke webshop Alles snel binnen

• Levertijd

Mooi en compleet assortiment , snelle levering!.

Vele websites afgespeurd maar hier trof ik toch wel het meest complete assortiment.

Geweldige leverancier.

Top produkten en snel geleverd.

• Levertijd

Leuke producten, snel geleverd!

Uitgebreid en leuk assortiment. Kon alles wat ik zocht op deze site vinden, dus mooi makkelijk! Ook heel prettig dat je zelf kan aangeven door welke bezorgservice je het wilt laten leveren. Zal hier zeker weer bestellen!

Goede en snelle service

Ruime keuze, goede service, snelle levering

Duidelijk en mooi

Alle producten kon ik goed vinden, was snel bezorgd. Producten zien er goed uit, als alles op is bestel ik zeker weer hier!

• Levertijd

Zéér tevreden over het product en een snelle levering

Duidelijke webshop en snel geleverd. Al een taart op gedecoreerd en werkt super fijn. Ik ben er zéér tevreden over

• Service N.v.t.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.