Zeer tevreden!

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Snel geleverd en precies wat ik zocht.

Fijne shop!

Mooi assortiment, makkelijk shoppen, snel bezorgd en goed contact met de klantenservice

• Levertijd

Vaker bestellen in de toekomst

Goed!

Snelle en goede levering

Duidelijke site, snelle levering. Product naar wens.

• Service N.v.t.
  • Levertijd

Goed maar een beetje onbetrouwbaar

Goed, alleen wist niet zeker of ik het kon vertrouwen ondat ik nog nooit van de site had gehoord

• Service N.v.t.
  • Levertijd

Goede website en leuke producten

• Levertijd

Goede service en uitgebreid aanbod .

Ik Bestel regelmatig bij taartdecoratief maar af en toe erger ik mij eraan dat de artikelen die uit de voorraad zijn minder snel worden aangeleverd. Misschien kan taartdeoratief hier ook niets aan doen ,maar voor de rest een tevreden klant . Een ding nog van aandachtspunt,ik vind als je iets in je winkelwagentje hebt gestopt dat ze het er zomaar eruit kunnen halen terwijl jij nog aan het winkelen ben .

• Levertijd

Goede snelle service, klantenservice erg vriendelijk

Snelle verzending en bij contact snel iemand aan de telefoon en snel een gedetailleerd antwoord.

• Levertijd

Alles netjes optijd binnen top!

Het was de eerste keer bestellen bij hun! Ik ben zeer tevreden!

• Levertijd

Zeer klantvriendelijk en sevicegericht!

Mooie en overzichtelijke site, bestelling wordt snel verzonden en wordt keurig verpakt. Super service, mijn bestelling was vertraagd door PostNL, kreeg toen een mailtje van Taartdecoratief ( terwijl zij hier natuurlijk helemaal niks aan kunnen doen) dat ze het heel vervelend vonden en dat ik de bestelling weer terug mocht sturen op hun kosten wanneer ik de producten niet meer kon gebruiken omdat deze te laat werden bezorgd, ook hebben ze er een kortingscode bij gedaan voor mijn volgende bestelling! Ik vind dit echt heeeel klantvriendelijk en kom je niet vaak meer tegen! TOP, ben dus heel tevreden over Taartdecoratief!

Volledig volgens verwachting!

Snel geleverd, duidelijke website

Uitstekende service

Ze doen er alles aan om je te helpen

Geweldig assortiment

Fijne webshop, groot en geweldig assortiment. Door zoekraken pakket uitgenodigd in de winkel. Advies in de winkel was top.

Heel tevreden

Super tevreden

Fijne webshop

Fijne ervaring, mijn bestelling kwam op tijd

• Levertijd

Bestelling zat vast bij PostNL; zij hield mij op de hoogte hoe het ervoor stond. Een onderdeel wat niet op voorraad was hebben ze naderhand zelf thuis afgeleverd. Uitstekende afhandeling!

• Levertijd

Snelle verzending, order zoals besteld

Zie boven

Betaalbaar en snel

Momenteel bepaalde zaken niet op voorraad, denk door de situatie met Corona. Maar wat er was snel bezorgd, netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Slecht

Heb verkeerde bestelling ontvangen. Ik kreeg uitdeelzakjes van Nijntje i.p.v. taart fontein kaarsen. M.a.g. geen kaarsen voor mijn zoontjes taart...

Goede prijs, supersnelle levering

Omdat we onze taartvorm nodig hadden in verband met een verjaardag gevraagd of deze op voorraad was. Klikken op verzenden en minder dan een seconde later bericht dat de vorm op voorraad was. Meteen besteld en betaald en de dag later al bij de post. Niet spannend, wel bijzonder! Waar maak je dat nog mee dat dat wat toegezegd wordt ook gewoon wordt uitgevoerd? Super ervaring dus!

• Levertijd

PERFECTE snelle en nette service

Zeer snelle en nette service.

Snelle levering. Grote voorraad

Klantvriendelijk

zeer groot assortiment

spoedige levering, alles ok

• Levertijd

Fijne website, snelle bezorging!

Veel keus, goed verpakt, snel ontvangen. Voor herhaling vatbaar.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.