Mooi compleet pakket.

Snelle levering.

Super !

Tijdens het bestellen online kon ik via de chat vragen stellen en ik kreeg ook gelijk antwoord, dat was zo ontzettend fijn. De bestelling stond ook gauw klaar om opgehaald te worden.

Geweldig!

Voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag wou ik graag een cakesmash doen. Hier koop je een kant en klaar pakket voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. De beschrijving staat er netjes bij op de site. Makkelijk! Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Zeer tevreden!

• Levertijd

Precies wat ik nodig had!

De benodigdheden die ik nodig had voor mijn taarten waren bij andere winkels steeds uitverkocht, maar jullie hadden het! Snelle reactie op vragen!

• Levertijd

Super goeie site, duidelijk en snelle levering

Kom normaal in de winkel bij jullie en jullie hebben gewoon alles wat je nodig hebt om te bakken. Heb nu online besteld ivb met corona en dat ging super goed, alles overzichterlijk op jullie site, kon het goed op zoeken. Super service en snelle levering, had het de volgende dag in huis.

Goede service en kwaliteit

Heerlijke bakproducten

Leuke feestartikelen

Leuke artikelen, brede collectie en lieve personeel

Super service!

Mijn pakket heeft vertraging en zonder iets te hoeven doen kreeg ik daar een mail over, echt heel top! Helaas moet ik door de post nog even wachten op mijn spulletjes maar aan de webshop en service ligt het zeker niet en zal de spulletjes met veel plezier gaan gebruiken!

Zeer tevreden.

Online product besteld. Het werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden over het product. Als ik de mogelijkheid een keer heb zou ik graag ook een keer in de winkel langs willen komen

• Levertijd

Snelle verzending en top gamma van producten

Alles wat je nodig hebt op één website

Niet te klagen.

Snel bezorgd, fijn product

Zie boven

Prachtig assortiment

Mooi aanbod aan eerlijke prijzen en zeer snelle verzending!

Snelle goede service

Super snelle goede service

• Levertijd

Eigenaresse denkt altijd met je mee en geeft adviezen waar je wat aan hebt, tenminste ik wel. Kom je ergens niet uit geen vraag is te gek. Ga zo door!

• Levertijd

Zeer snelle en goede levering!

Een supersnelle afhandeling en levering. Ik vind het helemaal top. Ben er heel erg blij mee!

• Levertijd

Super leuke producten voor een mooie prijs

• Levertijd

De ingrediënten kwamen lekker snel. Goede kwaliteit

Uitstekend!

Heel erg tevreden.Snelle service.

• Levertijd

Snelle service, nette verzending.

Snel gevonden wat ik nodig had. Volgende dag al binnen in nette staat.

Alles in orde!

• Levertijd

Goede ervaring, snel geleverd.

Fast delivery

Very good service , fast delivery and good packed product as on the pic . I am really happy with the cake toppers for sure , I will order again.

Alles was heel goed

Ik heb gemakkelijk besteld en op tijd ontvangen. Alle apparatuur was van kwaliteit. Zeer goed antwoord op mijn vragen op de site

• Service N.v.t.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.