Supersnelle service en producten dienden perfect voor datgene ze omschreven waren

good quality and fast delivery

good quality and fast delivery

Precies zoals besteld

Heel fijn, precies zoals besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Ik zou hier weer bestellen

• Service N.v.t.

Mooie artikelen

Nog niet alles geprobeerd. De spuitzak lijkt wel redelijk dun dus ben benieuwd hoe lang deze mee gaat. De uitsteek vorm van de tractor voor 3 euro vond ik, toen ik de tractor zag, redelijk aan de prijs. Het een behoorlijk kleine uitsteekvorm namelijk. De overige koekjes vormpjes zijn leuk voor de allerkleinsten om daar leuke koekjes mee te maken.

• Levertijd

Goede kwaliteit en prijs, en goede afhaal service door corona.

• Levertijd

Product werd zeer snel geleverd.

Gezellige en professionele winkel

Als ik ga bakken haal ik hier altijd mijn benodigdheden. Ik krijg goede hulp om te vinden wat ik nodig heb.

• Levertijd

Snelle service en ze denkt met je mee, top!

Taart decoratief is een prachtige complete winkel, helaas kunnen we nu alleen via de webshop bestellen maar door de goede service kun je je spullen ophalen of wordt het bij je thuis bezorgd.

Super service en help

Altijd goede hulp bij vragen en goede service

Erg goed

Erg mooie kleur en ook genoeg, alleen was het wel zo dat de glitter niet echt oploste en als een klont beneden vast bleef zitten in een fles, maar de kleur was alsnog erg mooi.

• Levertijd

Heel goed en snel geholpen

• Levertijd

Snel geleverd naar België, vlotte afhandeling. Enkel had ik de silicone giant cupcake vorm besteld en deze zat wat geplooid en heb de moeite gehad om dit terug in de goede vorm te krijgen.

• Levertijd

Supergoede service en uitgebreid assortiment

Ik was op zoek naar een specifiek product en werd gelijk goed geholpen via de chat (heel fijn dat deze optie er is!). Bestelling gedaan in de week met extreme sneeuwval, waarbij veel vertraging bij de postorderbedrijven. Een dag na plaatsen van de bestelling werd het pakket al bezorgd (volgens mij door de eigenaar zelf, ik woon dichtbij Veenendaal). Alles netjes verpakt en gewoon zoals het moet.

Snelle en uitstekende levering

Alles wat ik besteld had kwam snel binnen. Helaas werkte de site niet uitstekend op mijn mobiel en was er veel uitverkocht. Maar dat wat ik heb gekocht ben ik erg blij mee, bedankt!

• Service N.v.t.

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk, servicegericht en flexibel

• Levertijd

Alles netjes en goed geregeld, fijne communicatie, goed bereikbaar.

• Levertijd

Zeer behulpzaam en snel geleverd !!

Prettig, vriendelijk en een hele snelle service.

Toppp

Hele goeie communicatie en snelle levering

• Levertijd

Zelfs de sneeuwval was geen belemmering om snel te kunnen leveren.

Super goed.

gemakkelijke aankoop en snelle levering

• Levertijd

Voor mijn eerte bestelling zal meer worden . Ik ben heel tevreden

Oude vooraad

Het verassing pakket was oude vooraad te duur voor dat geld, ik had nog een cakjes pakket maar als ik de artikelen los zou hebben gekocht dan was goedkoper, het meel is prima maar aan de dure kant de pakketten,

Top service!

Enorm tevreden! Snelle service en erg vriendelijk

• Levertijd

Snelle service, leuk ingepakt!

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze aan producten. Goede prijs en snel geleverd. Fondant kleuring gekocht. Tip: bij de bouster met grote letters aangeven dat het geen kleur is!

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.