Goede service!

Je wordt overal goed mee op de hoogte gehouden. Groot assortiment. Goede prijs.

• Levertijd

Snel de spullen die ik nodig had.

Snel verstuurd. Fijne lage verzendkosten!

Snel en netjes ontvangen

Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen, top!

Fijne producten, goede service, snelle levertijd

Fijne producten, goede service, snelle levertijd

• Levertijd

Mijn bestelling was 10 doosjes eetbare glitters en 3 zakjes gekleurde chocolade. Allereerst wil ik aangeven dat 1 doosje glitters is opengegaan tijdens de verzending. Hierbij zijn wat glitter eruit gegaan maar het grote deel zat er nog in. Verder over de smaak van de chocolade raad ik niet de Deco Melts aan. Deze heeft na mijn mening weinig tot geen chocoladesmaak. Daarin tegen droogt deze wel mooi op. Daarnaast had ik nog een rode en goudkleurige chocolade, deze smaken echt naar chocolade, maar daarin tegen drogen deze moeizamer en minder mooi. De glitter zijn prachtig om te zien, en hebben een neutrale smaakt, super dus!

Veel keus

Super snelle verzending!

Super !

Ik had het laat in de middag besteld. Maar het pakketje was de volgende dag al in huis ; )

Goede en snelle service!

Had allerlei spuitmondjes besteld maar er waren twee dingen niet bezorgd. Een mailtje gestuurd en kreeg al binnen een paar uur antwoord, en dat op de zaterdagavond!! Totaal niet verwacht, hele goede service. Dinsdag had ik al mijn ontbrekende spullen gekregen!!

• Levertijd

Goede website met gemakkelijke navigatie

De artikelen die ik zocht waren snel gevonden. De mogelijkheid voor een ander afleveradres (jarige dochter) was plezierig.

Heel erg fijn

Altijd snelle levering!!!

Lijkt mij heel handig

Ik heb het nog niet gebruikt, daarom kan ik het eigenlijk nog niet beoordelen. Een foto heb ik dus nog niet.

Kwaliteit en snelle levering

Artikel was zoals werd beschreven en werd ook snel geleverd .

• Levertijd

Snelle & goede levering en goede producten

Top products and Top delivery

I recommand and cant wait to order more items from you website!!!

Een woord GEWELDIG

Snelle verzending leuk pakket

Ik heb een eenhoorn cupcake pakket besteld. Erg leuk en lekker! Makkelijk te maken en het was snel bezorgd.

Goed geregeld

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en fijn contact.

• Levertijd

Great assortment combined with friendly service

Found everything I needed for a fantabulous 5th birthday.

• Levertijd

Heel blij met me producten!

Super leuke site!

Groot aanbod, en snelle levering! Echt super!

Duidelijke websit

zeer goed

snelle levertijd en de spullen voldoen aan volwachting

• Levertijd

Prima service, eenvoudig bestelproces.

Fijne winkelervaring.

• Levertijd

Item probleemloos besteld en werd snel geleverd. Enige onduidelijkheid over de verzendwijze: in het bestelproces voor pakket verzending gekozen, vervolgens orderbevestiging met het bericht dat bestellingen onder de €15 via briefpost verstuurd worden, daarna weer een mail met bevestiging van verzenden en dat ik binnenkort een track-and-trace code voor het pakkentje zou ontvangen. Uiteindelijk kwam het item de dag na verzenden in de brievenbus. Uitstekend natuurlijk, maar had dat niet bij het bestelproces direct duidelijk aangegeven kunnen worden? Maar goed, de levering was dus wel heel snel, top!

• Levertijd

Groot assortiment en goede service!

Groot assortiment en goede service!

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.