Leuke bakspullen, goed advies en service, snel en netjes geleverd

Voor advies kan je altijd op werkdagen bellen, je wordt vriendelijk te woord gestaan.

• Levertijd

Zeer snelle levering, prima product!

Een pasr uur na bestellen werd het al bezorgd!! Top!!

Heel fijn altijd

Super service

Giant cupcake besteld, sevice is super snel. Volgende dag al in huis.

Fijne winkel

Bestelling snel klaar , en bij het ophalen bleek ik wat vergeten te zijn, maar dat was geen probleem kon het nog bestellen

• Levertijd

Snelle levering. Goede producten.

Hele fijne winkel!

Duidelijke en overzichtelijke website met een ruim assortiment. Ik had in de ochtend een bestelling geplaatst, deze kwam de volgende dag al aan! Echt een aanrader dus.

• Levertijd

Zeer tof voor een cakesmash

• Levertijd

Goede Kwaliteit en snelle levering!

Alles wat ik heb getest is goede Kwaliteit en naar wens!

Snelle levering, leuke spullen

Veel keuze, lekkere bakmixen. Snel contact via de chat toen ik een vraag had en prima oplossing geboden.

Leveren wat je vraagt

Ook tijdens de lockdown taarten bakken met een omweg. nm bestellen van je benodigdheden. En dat werkt gelukkig

Alles goed geleverd

• Levertijd

Super snelle service en alles wat ik nodig heb

Super fijn dat zelfs nu, je dezelfde dag nog je ingrediënten en toebehoren kunt bestellen EN ophalen in de winkel. Snelle service en altijd behulpzaam.

• Levertijd

Zeer snelle service en uitstekende producten.

Ik ben erg tevreden over de snelle service en de uitstekende producten. Leuke en exclusieve producten die de taart net even iets specialer maakt.

Fijn thuisbezorgd

Heel handig thuisbezorgd voor maar 2 euro

• Levertijd

Groot assortimemt en snel geleverd!

• Levertijd

Prima, alles naar wens geleverd.

Helemaal top gedaan!

Heldere communicatie

Bedankt voor de mogelijkheid om het bij jullie op te halen tijdens de lockdown...

• Levertijd

Wederom weer een super levering besteld en ontvangen. Inmiddels heb ik de taart gemaakt....heerlijk! Echt zeker aan te raden.....veel keus, handige, mooie en lekkere spullen te bestellen hier

Mooie én lekkere producten

Blij met de producten en wijze van verpakken/verzenden. Op de website is het soms wel zoeken. Verder alles dik in orde!

• Levertijd

Op zich goed, de juiste producten zijn geleverd

Ik zal vaker hier bestellen. Enige minpunt is dat de spullen 2 dagen later werden bezorgd dan in eerste instantie werd aangegeven.

• Levertijd

snel geleverd, nu kan ik een mooie cakesmash taart maken voor me zoon!!

Fijn zo’n pakket

Goede hulp op de chat. Fijn een totaalpakket. Veel keus

• Levertijd

Super bedankt voor de snelle levering, Ik kan gelijk aan de slag als ik dat wil . Probeer nu is bij jullie te bestellen voor het eerst om wat andere producten te proberen.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.