Fijne overzichtelijke webshop,’snelle verzending!

Veel keus, ook fijn dat er een chat is zodat je alles direct kan vragen , soms zie je weleens wat over het hoofd en hun sturen je direct een link met het product, helemaal top! Voor 16.00 besteld is écht snel in huis, zelfs met de huidige omstandigheden!

Snelle levering, tevreden

Goede en prettige service

Ruim assortiment

• Levertijd

Zeer goede en zeer snelle service

Ik belde om 10 uur op en binnen een uur kreeg ik een mail dat de bestelling afgehaald kon worden. Super.

Geweldig en snelle service

Via een duidelijke site alles besteld en dezelfde dag binnen 1 uur kunnen ophalen. De winkel ziet er gezellig uit, helaas kwam ik in de lockdown tijd, maar ik kom zeker terug om eens in de winkel te kijken. Tot die tijd bestel ik alles via de website!

Geweldige service

Mijn bestelling werd thuisgebracht omdat ik op een kwartier afstand van de winkel woon. Er was een productiefout bij één van de artikelen en zonder problemen kwamen ze weer langs om het artikel om te ruilen. Netjes!

• Levertijd

Mooi product en snelle levering

Ik heb de wilton brownie bakvorm met deksel gekocht die bij veel winkels al was uitverkocht. Erg blij met het product en de nette en snelle verzending. Ik had binnen 2 dagen de bakvorm ontvangen ondanks de grote problemen momenteel bij de post. Zou hier zeker nog een keer iets bestellen

• Levertijd

Snelle levering van de champagne fles mal

Goed bereikbaar voor contact en vragen. Snelle actie en levering. Prima service

Echt een geweldige winkel

Snelle levering!

top service

Top !!

Goede service, snelle bezorging en een goed product ! Ga zeker vaker bij jullie bestellen !

Fijne service in coronatijd

Door coronamaatregelen is het leuk om te bakken in de vrije tijd. Bestellen via de website en afhalen in de winkel zorgt voor de snelste levering van verschillende bakspullen. Aardige medewerkers en mooi om te kunnen steunen in deze tijd van dichte winkels.

Helemaal top

Heel fijn gelijk dezelfde dag ophalen super

• Levertijd

Snelle levering en ruime aanbod!

Super snelle levering, ruime aanbod en fijne communicatie!

Alles ok

Fasy, goed

• Levertijd

Snelle levering en goede duidelijke uitleg over hoe de spullen te gebruiken! Ontzettend blij mee!

Snelle service!

Goede service en keurig netjes op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

• Levertijd

Ik zocht een specifieke taartvorm maar vond deze niet in mijn standaard webshop. Via google kwam ik bij taardecoratief terecht. Ik had beetje schrik want had de vorm snel nodig maar was aangenaam verrast. Het pakketje werd ontzettend snel bij mij in België geleverd

Geen pakket ontvangen

Herhaaldelijk mailtjes ontvangen om taartdecoratief te beoordelen, maar blijkbaar geen inzicht in of de klant daadwerkelijk haar artikelen heeft ontvangen. Zeer teleurstellend.

• Service N.v.t.
  • Levertijd

Super snelle en fijne service!

Ze helpen je in alle mankeren die ze kunnen. Zowel met online bestellingen als in de winkel! Echt als ik een cijfer moest geven tussen 1 en 10 dan verdienen zij een 20!!!

• Levertijd

Ondanks Corona kreeg ik een snelle reactie. De bestelling kon in de winkel worden afgehaald. Sterkte en succes!

Snelle reactie

Snelle communicatie en vriendelijke service

super

Snel online contact via de website, alle vragen beantwoordt, en de volgende ochtend kon ik het meteen ophalen.

• Levertijd

Goede service en snelle verzending!

Goede service met een snelle verzending! De spullen waren zoals omschreven en hebben er al lekkere dingen mee kunnen maken!

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.