Goeie communicatie

• Levertijd

Het pakket kwam snel, en een product wat per ongeluk niet de goede bleek te zijn, was persoonlijk nageleverd en geruild. Top service!

Excellent service!!!

Excellent service

• Levertijd

Vorige week voor het eerst besteld bij Taartdecoratief. Ze hadden alles wat ik nodig had en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis.

Supersnel, zeer tevreden!

Fijne medewerkers zowel in de winkel als online!

Keurig en op tijd geleverd

Keurig en op tijd geleverd

Super! Snelle levering

geen commentaar..zeer tevreden met de producten en de afhandeling ervan...Top

• Levertijd

Snelle levering, veel keuze in artikelen, goede producten.

Goed.

• Levertijd

Snel geleverd en alles zit keurig netjes verpakt.

Eerlijke prijs, snelle levering

• Levertijd

Ik had het snel en alles was topp

Ik had wat ik besteld had super snel in huis en zag er allemaal super uit

• Levertijd

Na het openen van het ontvangen bestelde pakket ontbrak er iets, direct een mail gestuurd na 17:00 na 10minuten werd ik al gebeld en is het perfect afgehandeld paar dagen later het ontbrekende gedeelte gekregen! Super blij met zo’n goede service en raad dan ook iedereen aan om hier te bestellen!

• Service N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Levering op tijd

Mooi op tijd geleverd, siliconen bakvorm zat wel beetje ingedeukt waardoor paar ribbels erin uitgezakt zijn.

Snelle levering !

• Levertijd

Snelle levering. Alles wat ik besteld had, was direct leverbaar. Maar helaas zat er in 1 zakje van de bavaroi mix een gaatje, waardoor er wat mix in de doos was gelopen.

• Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Taarttopper met jungledieren besteld. Levering was snel en kwaliteit prima in orde!

• Levertijd

Veel producten en snelle levering

Erg fijne website met veel producten beschikbaar die andere sites niet hebben. En pluspunten voor de snelle levering!

• Levertijd

Op de valreep besteld, toch snel verzonden en volgende dag geleverd!

Een product bleek niet voorradig te zijn, nadat ik de bestelling al had geplaatst. Ik werd hier netjes over gebeld en bleek te zijn vervangen voor een kleinere verpakking van het product. Hierdoor kon ik toch nog aan de slag met bakken en decoreren. Het verschil kreeg ik binnen een paar dagen teruggestort op mijn rekening. Erg fijn. Dank jullie wel.

1ste keer dat k bij jullie ern bestelling plaats,en ik zeg TOP

• Service N.v.t.

Alles stond netjes klaar

Alles stond netjes klaar. Plezierig advies over de producten. Assortiment was groter als vorige keer ik er was. Zeer plezierig voor de thuisbakker.

Supersnel!

Om 17.00 uur besteld en om 19.00 ontvangen, wat een snelle service! En de legovormpjes zijn superleuk

super

snel levering

helemaal oke!

Leuk assortiment, correcte prijzen en zeer snelle verzending. Enige minpuntje vind ik de vrij hoge verzendkosten maar ik weet uit ervaring dat dat eerder niet aan de winkel zelf ligt maar aan de transportbedrijven.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.