Reactie van het bedrijf
Beste Jonneke,
Wat jammer dat je zo een negatieve ervaring hebt gehad bij onze winkel. Naar mijn mening hebben het ook al uitgelegd in de mail, maar blijkbaar is dit toch niet helemaal goed door gekomen, al heb je in de mail ook niet vermeld dat je vond dat het een fout van ons wat. Ik heb de chat nog nagekeken, je vroeg om een bakvorm om een laagjes taart te maken. Hier hebben we een paar opties met linkjes en foto's gegeven. Dit waren specifieke bakvormen voor laagjes taarten, op de foto waren deze duidelijk zichtbaar. Deze heb je de volgende dag in huis gehad en blijkbaar was dit toch niet wat je in gedachte had. Dat kan en terug sturen mag altijd. Helaas zijn wij geen grote webwinkel waar wij gratis retourneren kunnen aanbieden, dit staat ook op de website. Wij betalen zelf ook voor de verzending van pakketten en dit is meer dan 5 euro. We hebben je retour in goede orde ontvangen, het totale aankoop bedrag (inclusief verzendkosten) wordt dus terug gestort. De eerste verzendkosten die wij ook gewoon als kosten gemaakt hebben wordt dus gewoon terug gestort. Enkel de retour kosten zijn voor eigen rekening, om dit ook te vergoeden is voor ons gewoon financieel niet haalbaar, hoe graag wij dit ook zouden willen aanbieden. Ik vind het erg vervelend dat je hier door opgelicht voelt, wij proberen echt goed advies te geven en de klant tevreden weg te laten gaan. Het spijt ons daarom ook zeer dat dit bij jou niet het geval is. Ik hoop dat je toch enigszins kan begrijpen waarom je de 5 euro retourkosten hebt betaald. In ieder geval onze excuses voor je vervelende winkel ervaring.
Met vriendelijke groet, Marjoleyn