Snelle levering en goede producten!

Wij hadden blauwe en roze kleurstof besteld voor de bekendmaking vh geslacht van onze baby! Producten werden snel geleverd en waren goed.

Goed en snel

Duidelijke projectbeschrijving. Snelle levering

Vlotte bestelling en levering

Het bestellen via de webshop en de levering aan huis gingen zeer vlot. Op één dag had ik de bestelde spullen geleverd in België.

Uitstekende service

Goede service en kwaliteit

Ze hebben alles!

Ik heb alles kunnen vinden om te beginnen aan een taartbak obsessie. Heb nog niks uitgeprobeerd want heb nog niet de moed om helemaal zelf alles te gaan doen. Oogt als goede kwaliteit. Verzenden ging super :)

super

snelle levering en goede produkten

Zeer snelle service

1ste aanaankoop gedaan met zeer snelle service en makelijke site om he aankoop te doen

Uitstekende bakvorm

Bakvorm bouwblokken besteld, de grote variant. Snel in huis, goed verpakt en fijn product. Meteen gebruikt, en inmiddels al 36 cakejes gebakken. Ze komen er elke keer goed uit en de vorm blijft goed in de oven en vaatwasser.

Slecht

Wat we besteld hadden leek totaal niet op het plaatje. Mail gestuurd en geen reactie op.

Snel en goede service

Heel prettige service bij taartdecoratief. Fijne communcatie al direct over mijn bestelling. Eén van de dingen die ik had besteld bleek kapot. Nog dezelfde avond nadat ik dat had gemeld, was het netjes opgelost. Echt top!

Snelle levering super service

Een echte aanrader om hier te bestellen!!

Goed product en snelle levering

Product was precies wat ik verwachtte en werd super snel geleverd.

Uitstekend!

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Snelle service.

Mooie en leuke items te koop. Snelle service.

Vlotte snele service, produkten kwamen goed en optijd aan.

De producten zijn allemaal goed ontvangen, Vond het een hele snelle en vlotte service.

Fijne webshop

Fijne webshop, snel geleverd en niks raars op aan te merken. Ik bestel hier zeker weer als ik iets nodig heb.

Erg tevreden

Fijn als je vragen hebt gelijk terecht kan bij de chat snelle levering topp!

Heel tevreden

Vandaag besteld, morgen geleverd klopte echt! Vanaf het moment van bestellen tot aan het moment van levering constant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, erg fijn.

Super snel geleverd, dat had ik nooit gedacht.

Snelle levering. Zelfs toen de bestelling niet compleet was, is de andere mal snel nagestuurd.

De taart was net zo lekker als het eruit zag op de site. We hebben een aantal aanpassingen aan de taart laten doen en zelfs dat was geen probleem. Top service!

De bestelde toppers zijn in werkelijkheid net zo als de afbeeldingen op de website. De bestelling werd snel geleverd. Prima service.

Vaker besteld

Zegt genoeg toch?

De producten voldoen precies aan verwachting en worden snel geleverd

toffe site

mooi assortiment en zeer vlotte levering

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.