Prima.

Al zou ik graag nog een echte zeelandia marsepein in een kleinere verpakking hebben (1 kg), want die is veruit het lekkerste.

Super snelle levering!

Mooi volledig assortiment!

Alles compleet en snel geleverd

Alles compleet en snel geleverd. Zoon was erg blij met de traktaties die hij kon uitdelen

Nice

Fast and good

Snelle levering, goede kwaliteit

Happy

I am really happy about how fast I can get the stuff. And I love that you have the smartflex.

1 dag voordat ik een taart moest maken kwam ik erachter dat al mijn fondant op was, dus gauw online zoeken (er is geen winkel op fietsafstand die goede fondant verkoopt) en kwam bij taartdecoratief uit. Normaal gebruik ik brandnewcake maar de tekst bij de renshaw sprak mij wel aan, ook omdat het die week heel warm was. De volgende dag de fondant al in huis en kon meteen beginnen. Fijne fondant, heel elastisch en goed te gebruiken met warm weer. Snel en netjes geleverd.

Super goed verzorgd

Keurig verpakt, snel geleverd dank daar voor

Prima en naar verwachting!

Snelle levering en naar verwachting g

Alles tip top inorde

Snelle levering en een zeer mooi resultaat. Een echte aanrader!!

Snelle reactie, goede service

Het product wat ik wilde leek uitverkocht. Bij navraag via de chat kreeg ik direct reactie. Het bleek er nog wel te zijn en meteen werd de webshop aangepast zodat ik kon bestellen. Dag erna had ik het in huis!

Snelle levering Prima producten voor het eerst hier besteld maar zeker voor herhaling vatbaar

Ik heb nog nooit zo snel mijn webshop bestelling aangekregen ! Super 👍🏻👌🏻

Snelle levering, dus heb niks aan te merken op de site. Keus is ook ruim.

Top!!

Had 2 doosjes ijssterren gekocht voor taart.. Helaas was er onvoldoende voorraad, maar kreeg ik het laatste doosje gratis. Één doosje was goed andere waren wat kapot.. Maar gaven ze er gratis bij. Erg netjes! En zeer tevreden over de online service!! 👍

Heel goede service

Heel snel product ontvangen voldeed aan de verwachting. Mooie taartdecoratie mee gemaakt.

goede en snelle service

afspraken worden zeker nagekomen. De belofte dat als je op tijd besteld je het de dag erna binnen hebt is zeker waar, heel blij mee want mijn bestelling had haast!

Prima service. Snelle levering, fijne producten.

Alles is prima. Snelle levering en alle producten in 1 pakket.

Bestelling niet compleet

Mijn bestelling werd reuze snel verzonden maar was helaas niet compleet. Het werd wel snel nageleverd, maar toch jammer.

Super snelle levering

Voor de 2e x hier nu besteld, de volgende dag werd het gewoon al geleverd.. Zeer goede service !!!!

Heel prettig

Zowel telefonisch als via e-mail contact gehad en via beide manieren heel prettig te woord gestaan en erg behulpzaam. Ik had eetbare prints nodig en daar werd met heel veel geduld (ik veranderde een paar keer de plaatjes en grootte) en vriendelijkheid mee om gegaan. Order was ook supersnel binnen, volgende dag al. Heb eetbare prints, kleurstoffen, eetbare glitter en nog wat dingen besteld en allemaal super. Ik bestel zeker weer eens hier als ik iets nodig heb.

Goede producten en snelle levering

Taartdecoratief heeft goede producten en een snelle levering.

Snelle levering en prima producten

Besteld en twee dagen later ontvangen! Keurig verpakt met gebruiksaanwijzing Niets op aan te merken!

bij levering wist ik niet goed hoeveel beslag ik moets gebruiken gesproken met verkoper via sms vlug geholpen en zeer behulpzaam

Prima, snelle levering

producten waren goed verpakt.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.