alles ging volgens wens

alles was naar wens

Goede snelle service

Snelle service!

Snelle reactie op mails, alles is mogelijk in overleg en snelle zending. In een woord top! Graag tot de volgende keer!

Snel en correct geleverd!

Heldere productomschrijving en duidelijke e-mails omtrent de levering. De cupcakewikkels waren precies zoals ik ze verwacht had!

Goede snelle service

Fijn om zo snel je spullen in huis te hebben. En altijd goed verpakt

Mooie producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer goed ervaring

Goed kwaliteit en service

Mooie producten

Goede service en mooie producten. Herhaling vatbaar

Duidelijke website, goede service en snel geleverd.

Carousel paardje mal, prachtig!

Besteld in de middag, en de volgende ochtend al in de brievenbus! Heel mooi gedetailleerde mal! Ik zal zeker nog eens bestellen!

Zeer tevreden, mooi resultaat, snelle levering

Snelle levering, goede prijskwaliteit verhouding zeer tevreden

Erg klantvriendelijk, goede service

Wat een fijne service, product was uitverkocht , werd meteen even gebeld om een gezamenlijke, passende oplossing te vinden. Goede producten, snelle service

Niet helemaal tevreden

Bestelling vrijdag gedaan voor 17.00 maar.krijg het vandaag pas binnen helaas ok had het besteld zodat het de dag erna geleverd zou worden

Goede en snelle service

Dezelfde dag dat ik mijn bestelling plaatste, werd die verzonden en de dag daarna werd het pakket keurig verpakt bij mij bezorgd!

Een mail gekregen na mijn bestelling om een fout in mijn bestelling te melden. Alles mooi verpakt, snel geleverd en niets beschadigd. Ik bestel zeker nog

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Prima spullen. Voor nette prijs. Ik kreeg geen afhaal bericht, toen ik belde bleek het al klaar te liggen. Helemaal goed!

Geweldige vormen van lego en vlug geleverd.

mooi matriaal netjes en snel afgeleverd, een niet op voorraad maar die zal nog wel binnen komen. Dank uwe houden contact.

Niet geheel tevreden

Kleurstof zwart besteld ,bleek groen te zijn , rara

prima service!

Snelle levering. Mooie overzichtelijke website Kortom erg tevreden

Goed advies en snelle levering!

Leuke bakspullen en een compleet assortiment wat allemaal op voorraad is! Snel en zelfs gratis geleverd!

Snelle levering, zoals beloofd

Ik koos voor taartdecoratief omdat ik snel iets nodig had en zij de volgende dag zouden leveren. Dit is gebeurd, super fijn.

Gebeld en meteen was koekvormpje dat niet op voorraad leek online gezet. Fijn! Snel verzonden ook.

Involledig en deels onbruikbaar

Bestelling was incompleet, missende item wordt niet nagezonden. Jammer, maar zat wel een handgeschreven notitie bij om dit te vermelden. Vervelender was het dat het grootste deel van de fondant uitgedroogt was. Resulteerde in een lastminute ritje naar de supermarkt voor fondant. Letterlijk weggegooid geld dus.

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.