good experience, had some trouble paying but fixed by phone

good experience buying, had some trouble paying on the website but fixed by phone

Top kwaliteit en service

Supergoede spullen en door de verpakking krijg je meteen zin om te beginnen. Vooral de deco melt is erg lekker over een cake of cakepop lolly. Service ook top, waren iets vergeten en dag later had ik het meteen.

• Levertijd

een dag later dan dat u gezegd had kwam het netjes verpakt in de brievenbus

• Levertijd

Super snel geleverd en het correcte product is altijd fijn.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Uitsluitend

Ik heb gekregen wat ik bestelde en voor 16uur bestellen is inderdaad vilgende dag in huis!

goed ontvangen

mijn eeste bestelling bij jullie is heel goed meegevallen alles wat ik wilde was geleverd de dag nadien wat zijn we toch luxebeesten met zo'n service. een dikke pluim voor heel het team. groetjes Bieke , tot de volgende bestelling

Prima site, snelle levering

Prima site, snelle levering

Goed en snel

Ik heb mijn bestelling netjes en op tijd ontvangen. Zeer tevreden!

• Levertijd

Snel, vriendelijk en een prachtig assortiment aan decoratie spullen. Ik ben erg tevreden. Dankjewel

• Levertijd

Snelle levering en duidelijke website.

• Service N.v.t.
  • Levertijd

Snelle levering, mooi product en goed verpakt

De levering was snel! Ik ben tevreden met het product.

• Levertijd

Ik vind het product goed was ook een snelle levering Enige min puntje betaal gewoon zoveel verzendkosten en blijft thuis omdat DHL het komt brengen en uit eindelijk zit het in een envelop en word het in de brievenbus gegooid Maar voor zo een pakketje zoveel bezorgkosten betalen vind ik een beetje gekkewerk

• Levertijd

Propere snelle levering, keuze uit een zeer ruim aanbod

• Levertijd

Goede producten en een snelle levering

Prima producten!

Netjes en snel

Netjes en snel

Zeer snelle aflevering.

Uitstekend service! Binnen een dag afgeleverd.

Meedenkend en meelevend

Prima communicatie, snel en correct. En heel snelle levering! Ze denkt in oplossingen met je mee! Echt superfijn! Thanx!

Goede service.

De bestelling was per ongeluk verkeerd geleverd. Omruilen was geen probleem. Super service.

Snel geleverd en perfect verpakt

Snel geleverd en perfect verpakt

Fijne en snelle service.

De verzending en aanpassing daarvan is prima gelopen. Wel kreeg ik de bakvorm die ik had besteld niet helemaal schoon thuis. Alsof hij ergens spetters van had gehad, ondanks dat hij in een zak zat. Gelukkig kon ik dit goed afwassen maar heel netjes is het niet. Verder was alles prima in orde.

• Levertijd

Snelle levering. Alles is naar wens.

• Levertijd

Super snel wordt alles geleverd

goede snelle service

bestelling is goed te volgen en alles snel geleverd de volgende dag super verpakking ook niet te groot.

1e keer besteld snelle service

1 keer in de winkel geweest was super daarna site bezocht.

Klantvriendelijk!

Erg klantvriendelijk. Door een foutje van een leverancier was iets niet leverbaar. Taartdecoratief bood een super oplossing aan, fijn dat ze zo meedenken! En de spullen zijn top!

Tuinstraat 75

3901 RA Veenendaal

Over taartdecoratief

Taartdecoratief is een van de grootste winkels voor taartdecoratie in Nederland. Onze winkel in veenendaal heeft ruim 350m2 verkoopoppervlakte en ook online zijn al onze producten verkrijgbaar. We verzenden altijd dezelfde dag zodat je je bestelling snel in huis hebt! We proberen onze klanten altijd met een glimlach weg te laten gaan zowel in de winkel als van de webshop.