Pluspunten
Snelle levering en correcte service
Beste mevrouw Bierings, Hartelijk dank voor uw complimenten. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Jade zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Pluspunten
zeker in deze tijd van onzekere websites, ben ik zeer tevreden met Hapro
Beste mevrouw Slager, Hartelijk dank voor uw complimenten. Vertrouwen, afspraken nakomen en eerlijkheid zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij bedanken u nogmaals voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Beste mevrouw Braas, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Mobile Sun zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Beste heer en mevrouw Tervoort, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Onyx zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Pluspunten
Fantastische aflevering, prima op tijd en van tevoren even een belletje dat ze onderweg zijn. Jullie zijn een voorbeeld voor andere bedrijven
VerbeterpuntenGewn
Beste heer Clasen, Hartelijk dank voor uw complimenten. Altijd erg leuk om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Topaz zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Pluspunten
In een woord: GEWELDIG!! Deze mensen weten echt alles, goed advies, vriendelijk, zeer snel geleverd en geïnstalleerd, en servicegericht! Een voorbeeld voor veel bedrijven!
VerbeterpuntenNiks, echt helemaal niks en gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Alles is positief, bestellen, verzenden, produkt
Pluspunten
Vakkundig advies gekregen (telefonisch) voor ik tot koop overging. Levering en installatie op door mij gewenst tijdstip. Verpakking meegenomen.
Pluspunten
Goed en snel geleverd.
VerbeterpuntenWist niet dat ik het zelf de trap op moest dragen, maar daar zijn we wel uit gekomen.
Pluspunten
Alles is heel goed en keurig verlopen. Vanaf het gesprek van aankoop tot levering van de zonnebank en na-gesprek of alles goed is gegaan.
Pluspunten
Snelle levering, en erg klantvriendelijk!
Pluspunten
Alles is positief het contact, kennis, Snelle levering en vooral ook niet te vergeten de vriendelijkheid via telefoon. Alle afspraken werden perfect nagekomen. Dat maak je wel eens anders mee. Gewoon super! Gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Duidelijke uitleg, heldere info op de site. We zijn bijzonder tevreden met de geboden service, en met de zonnebank natuurlijk :-)
Pluspunten
Vriendelijk personeel, aan de telefoon wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan Kortom zeer tevreden
Pluspunten
Zowel over de service als over de zonnehemel kan ik alleen maar vol lof oordelen!!!
VerbeterpuntenZonnebrand producten erbij verkopen
Pluspunten
Alle afspraken werden nagekomen. Geleverd 3 dagen na bestelling. Het was geen enkel probleem om de zonnebank naar boven te brengen en te installeren. Heel vriendelijk een behulpzaam.
VerbeterpuntenIk kon ze telefonisch niet bereiken, ik kwam steeds op antwoordapparaat terecht, maar ze hebben me dezelfde dag onmiddellijk teruggebeld, dus ook daar geen problemen
Jammer is dat ik 12 stuks extra lange UV TL- buizen af moet nemen, terwijl ik er in de Onyx 26/1 maar 10 nodig heb. Misschien dat je daar iets op kunt vinden.
Pluspunten
goed telefonisch advies en duidelijke afspraken gemaakt en vervolgens bevestigd. Ik kan dit bedrijf echt aanraden!
Pluspunten
Alles is positief het contact, kennis, levering, personeel Gewoon super
Pluspunten
advisering over, en kennis van het product. zeer goede communicatie, direct terugbellen of mailen. Goede uitleg en nazorg.
Verbeterpuntengeen, echt niet.
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen met het maken van een keuze. De uitleg was duidelijk en uitgebreid. Terug bel afspraken werden idd op de afgesproken dag en tijd gedaan.
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum