Op de website kun je nergens een verkooppunt vinden, dus kun je van te voren niet het product bekijken. We hebben in Kapelle tevergeefs naar een showroom gezocht.
Beste heer Luteijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Gelukkig is het daarom mogelijk om uw producten rechtstreeks bij ons bestellen. Jammer dat u onze grote showroom in Kapelle niet heeft gevonden, deze is namelijk gelegen aan de Fleerbosseweg 33 in Kapelle. In het vervolg even bellen dan kunnen wij u er uiteraard naar toe leiden. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Mobile Sun HP8540 zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Pitlo, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Na online een graag gesteld te hebben, dezelfde dag nog telefonisch contact opgenomen. Heel snel! Daarnaast tijdens het gesprek optie geboden via de medewerker aan de telefoon te bestellen, gemak, of zelf online. Medewerkers hebben de tijd genomen en nauwkeurig zonnebank geïnstalleerd. Daarnaast voorzichtig en met respect voor ons huis naar 2e verdieping vervoerd.
VerbeterpuntenVoor nu geen
Beste mevrouw Steenwijk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Klantvriendelijkheid, klankgerichtheid en service vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie en wij vinden het dan ook erg fijn dat dit zo ervaren en gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Topaz zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Ik heb niet echt contact gehad met medewerkers van het bedrijf maar de levering was snel.
Beste mevrouw Pardoen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Brink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Goede service en goede communicatie. Zeer goede aflevering met personeel wat verstand van zaken heeft.
Beste heer Oomes, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Heel snelle levering. Duidelijke afspraak over levering, je kunt zelf nog aangeven welke dag je het beste uitkomt.Alles gewoon super !!!
VerbeterpuntenKan zelfs nog nier 1 verbeterpunt aangeven.
Beste mevrouw Frencken, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro lnnergize zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Zeer professionele afhandeling an de bestelling
VerbeterpuntenGeen aanmerkingen
Beste heer Erik, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro lnnergize zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Maarse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Topaz zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Zeer snel, vriendelijk en kundig geholpen door Hapromedewerker. De mensen van het transport waren eveneens kundig, vriendelijk en vakbekwaam. Ze namen zelfs al het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Ben zeer tevreden en raad iedereen die een zonnebank wil dit bedrijf aan. Zonnebank werkt perfect
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Beste mevrouw Kasten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Aangenaam telefonisch contact.Duidelijke uitleg. Supersnelle levering en installatie. Binnen één dag bank in huis en gebruiksklaar!!
Beste mevrouw Wilbrink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Zwaal, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Voets, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Alleen maar positief..
VerbeterpuntenGeen.
Beste mevrouw Schuurman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Goede website,duidelijk met informatie. Bij telefonisch contact erg vriendelijk. Bij email contact snelle reactie.
VerbeterpuntenGeen.
Beste mevrouw Lassooy, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Mobile Sun HP8540. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Telefonisch kontakt gehad en zeer correct geholpen, aflevering gebeurd exact op afgesproken tijdstip, met een sms vooraf die dat ook nog eens aankondigt., terugname van oude apparatuur was (na telefoontje door Chauffeur) geen enkel probleem. dit bedrijf is een echte aanrader !!
Beste heer Frehe, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Bedankt voor uw mooie woorden, voor ons geheel vanzelfsprekend maar wij zijn blij dat dit zo gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Janssens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Hulzebos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Afspraken en leertijd zijn nagekomen je krijgt wat je besteld in goede staat
Beste heer van Sorgen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Direct contact door Hapro op verzonden e-mails.
VerbeterpuntenEmail contact met bezorger lukt niet. Aflevering achter voordeur dus begane grond vind ik minder klantvriendelijk. Het is een duur apparaat maar je moet het beneden ophalen! En dat terwijl er gewoon een lift is.
Beste heer van Etten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, aanbeveling en positieve beoordeling. In verband met de vele bestellingen die wij hebben voor onze Hapro zonnebanken,Hapro dakkoffers, fietsdarger en dakdargers en het snel willen leveren maken wij gebruik van een externe transporteur. Zij zijn niet verplicht om het naar boven te brengen, maar dat is dan ook weer afhankelijk van de chauffeur. Jammer dat u het ons niet van tevoren heeft gemeld want dan hadden we er natuurlijk voor gezorgd dat uw inklapbare zonnehemel naar boven was gebracht. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.
Beste mevrouw Stamper, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Mobile Sun HP8540. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Verboom, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Metsch, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Prima kwaliteit producten, goede informatie, zonnehemel is uitstekend!
VerbeterpuntenVoortaan wel prettig als de vervoerder wel weet dat de klant 59,95 heeft betaald voor demonteren en meenemen oude zonnehemel en monteren nieuwe. De vervoerder wist niets van de afspraak over de oude zonnebank en de lampen. Toch jammer, maar de vervoerder deed verder niet moeilijk, heeft het meegenomen. Communicatie tussen leverancier en vervoerder liet in dit geval te wensen over. Verder niets dan lof.
Beste mevrouw Faber, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Onze excuses voor het ongemak. Dit was wel goed door onze afdeling planning gecommuniceerd, maar helaas niet op de bon bij onze installateurs gezet. Overigens was het afvoeren van de oude zonnehemel geheel gratis. Het installeren van een zonnehemel kost standaard € 59,95 zonnebanken worden gratis geïnstalleerd! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met de Hapro Onyx 14/5T zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Beste heer Halters, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum